De bestelling had ik binnen 2 dagen binnen maar omdat ik mij vergist had kon ik deze de zelfde dag weer retour zenden zonder enige problemen.

Geweldige service

Helaas was er bij de levering van onze order een beschadiging. Helaas, maar dat kan bij de beste bedrijven voorkomen. Ik had om 20:50 gebeld met de klantenservice en werd na het toesturen van foto’s de volgende middag direct terug gebeld om de dag erna al een omruiling te doen. Bij alles waren ze zeer behulpzaam en dachten ze mee. Een snellere oplossing is niet mogelijk, daar kunnen veel bedrijven wat van leren! Ik raad Kees Smit daarom zeker aan. Nu kunnen we volop genieten van onze nieuwe tuinset.

Prachtige zaak, en goede service!

Goed geholpen, en een heerlijk kopje koffie van de zaak! En de keuze is echt reuze!!

Zelden deze totale dienstverlening in Amersfoort meegemaakt, wij waren verrast !

Alles klopte, fantastisch!

Zeer goed advies en een product ontvangen dat in prijs concurrerend is met andere leveranciers.

Prima. Snelle correcte levering

Aan te bevelen

Correct en snel

Prettig telefonisch contact gehad met een medewerker van de klantenservice. Producten zijn correct en snel geleverd.

Prachtige tunmeubelen en goede, snelle service.

Bijzondere driehoekige tuintafel met 6 mooie stoelen gekocht en twee ligbedden, mooie spullen en supersnelle service. Enorm aanbod en vriendelijk personeel en ook bezorging zeer snel en goed. Top!

Snelle correcte levering

Voor het eerst iets besteld bij Keessmit. Uitstekend bevallen. Goede concurrent van Bol.com

snelle levering, prima prijs-kwaliteitverhouding

👍

Een fantastische aanwinst voor onze tuin

Al heel lang wil ik een gezellige tuin om van te genieten. Met nieuwe beplanting voor vogels en vlinders. De nieuwe tuinset van Keessmit maakt ons paradijsje compleet!

Super goede service

Woonkussen besteld zat een vlekje op de andere dag al een ander bezorgd

Mooie tuinset, goed verpakt en snelle levering

Mooie tuinset, goed verpakt en snelle levering

Uitstekende en vlotte service, gastvrij

Het is een hele nette en keurige zaak. Je wordt echt als gast ontvangen. Vlotte service en snelle levering. Super tevreden.

Snelle levering.

De levering van ons tuinsetje had wat schade maar Kees Smid heeft het prima opgelost.

Uitstekende ervaring!

Na klacht prima afwikkeling !

Ziet er heel stabiel uit !

Mooie kussenbox ziet er heel mooi uit veel ruimte voor de kussens van de lounge set !

Prima geholpen, geen moeite teveel Lekker bakkie koffie na afloop

Behulpzaam, vriendelijk en bekwaam personeel.

Goede hulp in de winkel. Duidelijke afspraken over bezorging. De spullen zijn op tijd en prima bezorgd. De chauffeur deed moeite om het voor de deur af te leveren, ondanks smalle paden op het vakantiepark.

Enorme keus , professionele verkopers, enorm assortiment ,scherpe prijzen een echte aanrader !,

Heel goed goede klant vriendelijk

Geweldig!

Niets op aan te merken, keurig op tijd, goed verpakt, geen beschadigen en mooi product!

Mijn dochter en schoonzoon hebben zes tuinstoelen plus tafeltje van Applebee. Al wel een jaar of vijf. Nog steeds niks mis mee en iedereen vindt ze mooi. Wij ook! En ze zitten prima. Wij hebben nu twee dezelfde aangeschaft in groen. (Helaas net voor ze in de aanbieding gingen, tsja dat kan gebeuren). En we overwegen zelfs om nog twee blauwe zonder armleuningen te bestellen voor in onze (vrij grote) badkamer. Zouden daar leuk staan en handig voor ons (ouderen) om even te kunnen zitten.

Geweldige zaak, snelle service en spotgoedkoop!

Perfect!

Goed geholpen en hele vriendelijke mensen!

Comentarios sobre el Kiyoh