Geweldige tuinstoelen

Vrienden hebben deze stoelen al jaren en zijn nog als nieuw. Dit was de reden om dezelfde stoelen aan te schaffen. Keurig op tijd en in goede verpakking mogen ontvangen.

Prima winkel

Goed en snel geholpen

Gelijk in het magazijn opgehaald. Helemaal top!

Gewoon heel goed

Netjes en correct geleverd. Supergoed en voordelig.

Fijne winkel met een ruime keuze.

Fijne winkel

Je wordt goed geholpen en geadviseerd op de producten

Erg mooi en ruim opgezet met vriendelijk personeel!

Iedere medewerker was aardig en in voor een praatje. Zeker niet opdringend! Erg prettig en een gezellige ervaring!

Prima producten en prima service

Makkelijk extra stoelen besteld via webshop en razendsnel in huis. Toppers.

Voor herhaling vatbaar

Heel goede service in de showroom tijdens onze zoektocht naar een zonnestoel. Werd de volgend dag al geleverd (gratis). De vervoerder zou bellen bij aankomst op de camping maar heeft dat verzuimd.

Ruim opgezette winkel met relaxte sfeer

Gezellige winkel waar de tijd voor je genomen wordt. Verrassend was het restaurant waar wij zelf bestelden en bleek dat het gratis was.

Prachtige winkel, enorme keus, vriendelijk en behulpzaam personeel

Bij aankomst wist ik niet wat ik zag, wat een geweldige zaak, inpandige garage, 3 etages met tuinmeubelen. Veel medewerkers aanwezig zodat je geen lange wachttijden hebt. Koffie, iets lekkers erbij, een rustige vriendelijke sfeer. Goed geholpen, niet opdringerig, goed luisterend naar onze voorkeur, goede adviezen. Al het mailverkeer was prima, ook het contact met het transportbedrijf, goed op elkaar afgesteld allemaal. Wij hebben een tuinstel en een ombouw voor de kliko gekocht. Tuinstel wordt morgen geleverd. De ombouw voor de kliko is al wel geleverd. Goed verpakt, duidelijke beschrijving. Alleen kregen wij de mail met de video voor het in elkaar zetten van de kliko iets te laat, 2 dagen later dan de levering. Maar de beschrijving bij het pakket was ook al duidelijk genoeg.

Kees Smit komt na wat hij” belooft! Zeer goed!!

Vanaf het moment van bestelling tot na het moment van levering word je door Kees Smit begeleid. Zeer professioneel!

Prima geregeld!!!

Snelle levering, goed verpakt en mooie producten!

Top tuinmeubelen zaak

We hadden problemen met onze loungeset , melding gedaan en op korte termijn heel netjes en correct op gelost door de Medewerkers

Prima.

Een enorme keuze aan producten en een goede service.

goede en snelle online service

Eerst in de zaak geweest, daar goed alle stoelen en banken kunnen proefzitten en bekijken. Thuis nog even goed over nagedacht. Probleemloos online besteld en keurig volgens afspraak geleverd.

Super snel en goed

Mooie spullen, goede kwaliteit

6 jaar geleden hebben we onze tuinset bij Kees gekocht. Nogsteeds is deze in schitterende kwaliteit. Dit jaar ging echter onze parasolhoes kapot en kon ik deze vrij eenvoudig nog bijkopen. Mooie kwaliteit producten bij Kees Smit!

Prima Service

Met zoveel keus is het moeilijk zoeken. Het personeel wat Kees Smit in dienst heeft zien direct dat je loopt te zoeken. Binnen No Time werden we geadviseerd over de plus en minne en toen was de onze keuze snel gemaakt. Prima Service mijn compliment.

Kees & Henk hebben in al die jaren een belevenis gecreëerd!!

Alles is perfect!!

Goede kwaliteit en prima service

Via de website een tuintafel gekocht die op de afgesproken datum werd afgeleverd. Tussentijds meerdere e-mails ontvangen over de status van de bestelling en onderhoudsadvies.

Gewoon goed

Zeer goede informatie van Kees Smit m.b.t. de bestelling, een tuinparasol met voet heb ik hier besteld. Ook de informatie omtrent de levering van Jos Dusseldorp is top. Uitstekende samenwerking van deze 2 bedrijven om de klant op een heel goede manier te informeren. De levering van de goederen was correct volgens afspraak door een zeer vriendelijke chauffeur. Hier word ik blij van en kan deze bedrijven dan ook zeker aanbevelen.

Kwaliteit en goede service

No-nonsens kwaliteit en goed advies. Bezorging ook prima.

Top! alles volgens afspraak.

gewoon alles volgens afspraak, zo hoort het en gelukkig is het in dit geval ook zo gegaan.

Top winkel.

Super mooie winkel. Als klant wordt je altijd zeer gastvrij ontvangen en de koffie met wat lekkers staat altijd klaar. Het personeel is ook geweldig laten je lekker eerst zelf kijken en bij vragen staan zij voor je klaar. Ook de service om het bestelde product thuis af te leveren is goed geregeld, alles kan in goed overleg. Dus een geweldige winkel waar service hoog in het vaandel staat.

Comentarios sobre el Kiyoh