Prima kwaliteit en snelle levering

Hier boven heb ik dat verwoord.

Super goede bediening

Ik had wat besteld dat had ik verkeerd gedaan Ik ben naar de winkel geweest en het was zo verholpen Goede verkopers

Goed advies, niet opdringerig

Goed geholpen wij hoeften alleen maar kussens .Maar goed advies gehad,,meedenken en eerlijk ,nu blij met onze kussens voor onze steigerhouten hoekbank!

Snelle service, alleen de doos was een beetje gescheurd.

Snelle service, alleen de doos was een beetje gescheurd.

Besteld en de volgende dag al in huis

Leuke tuinbank en goed en snel in elkaar te zetten !!

Scherp geprijsd, nergens goedkoper

Makkelijk besteld en veruit de goedkoopste.

Kan niet beter

Als was zeer goed ook deze bezorging.

Heel tevreden, alles klopt.

Mooie stevige parasol. Helemaal goed!

Super gezellige winkel

Toen we binnen kwamen werden we erg leuk ontvangen met de vraag wat we zochten en , heel belangrijk ;-), of we trek hadden in koffie. Gezegd dat we op zoek zijn naar een parasol en de vriendelijke meneer , die Marnix op zijn naambordje had staan, liep mee en heeft on keurig en leuk geholpen , niet van dat stijve gedoe , en toen we onze keus hadden gemaakt werd er onder het genot van het eerder aangeboden kopje koffie met krentewegge de bon gemaakt en na betaling aan de kassa zijn we naar het afhaalmagazijn gereden en daar lag de bestelling al klaar en werd keurig door de heren van het magazijn in de auto gelegd. Kortom een leuke winkel met een groot assortiment waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt, Marnix bedankt !

Gewoonweg super

Store-IT-Out-Max box gekocht, een dag erna geleverd met Post-nl, uit de verpakking gehaald de tekening bekeken en 30 minuten later stond het in elkaar op zijn plaats, deze klus samen met mijn vrouw gedaan

De zonnige kant van mn karakter bloeit op onder Kees Smits parasol

Onwetend kwamen we binnen in een Kees Smit zaak,wat een warm onthaal.! Jullie zijn allemaal gastvrij en vriendelijk. Bedankt voor de prettige kennismaking.

Duidelijke website,en prima levering.

De kussens zijn prachtig, en van goede kwaliteit.

Vlotte service , mooie producten.

We zijn erg tevreden over de vlotte service van kees smit, ze maken waar wat ze beloven.

zeer goede service en oprecht vriendelijk personeel

Het was een verademing hoe wij geholpen werden in de winkel, lekker kopje koffie met krentebrood en voor de rit naar huis nog een flesje water. De levering was binnen 2 werkdagen. Wij kwamen hier toevallig terecht, maar het is de moeite waard om heen te rijden.

Mooie zaak

Mooie zaak, ruime keuze, goed personeel!

Prima ervaring, snel geleverd en scherpe prijs.

Bestelling goed afgehandeld en snelle bezorging. Misschien een puntje nog van de logistiek. De vrachtwagen anders of overzichtelijker indelen. Maar dit onderdeel hoort niet bij Kees Smit. Transport wordt door een externe partij geregeld.

Kwaliteit binnen handbereik.

Duidelijke site, goede kwaliteit, betaalbaar en een snelle levering. Wat wil je nog meer?

Het schip dekt de lading

Goed verzorgde omgeving, prima parkeergelegenheid, zeer ruime sortering, goed opgeleide verkopers mét een luisterend oor naar de klant toe en zeer gastvrij. Ook het vervolgtraject --afspraak nakomen m.b.t. bezorging--is prima in orde! Kortom: een aanrader.

Korrekte service zowel bij aankoop als levering van de meubelen

Super tevreden

Uitstekend !

Veel en duidelijke mails , stoelen komen goed verpakt aan. En zijn precies zo als ik me gewenst had.

Super service

In één woord fantastisch bedrijf

uitstekend geholpen in winkel Amersfoort. bestelling via internet netjes afgeleverd.

Op een drukke zaterdagmiddag zijn wij bijzonder prettig geholpen en geadviseerd. Enige weken later hebben wij de nieuwe tuinset online besteld, waarna deze op de correcte tijd en wijze is afgeleverd.

Ontzorgen met kwaliteits producten

Goede levering Goede service overal Kwaliteitsproducten Vriendelijk personeel Goed transportbedrijf

Zeer goede comicatie en vlotte aflevering

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Helemaal top

Door ons gekochte tuin bank werd snel geleverd Keurig verpakt een duidelijke handleiding Wij zin er er blij mee

Comentarios sobre el Kiyoh