Mooie producten tegen goede prijs.

Kees Smit heeft mooie producten tegen een goede prijs. Levering de volgende dag. Ik had telefonisch 1 vraag en deze werd correct beantwoord. Alleen maar lof dus.

meer dan goed

Onder een parasol van Kees Smit weet je pas dat je in de schaduw zit

Prima communicatie ... prima goederen!

Na je bestelling via internet word je prima op de hoogte gehouden over de aflevering. De goederen zijn 100% in orde en degelijk. Een dikke pluim voor zowel de internetsite van Kees Smit alsmede de aflevering via Brinks.

heel goed.

Geweldig goed behandeld

Goed advies. Snelle en correcte levering.

Bij het maken van de keuze van tuinmeubelen kregen we goed advies. Er werd ook echt tijd voor ons genomen. De levering daarna was snel, we werden goed op de hoogte gehouden van de status en alles wed keurig conform bestelling geleverd.

Informatie en levering en kwaliteit zijn uitstekend.

De website vermeld alle relevante informatie die nodig is om een juiste beslissing te maken. Heb je de beslissing genomen dan wordt je regelmatig via email op de hoogte gehouden over de aankoop en levering van het product. Levering netjes verpakt en snel geleverd.

Zeer behulpzaam personeel.

Tijdens het bezoek aan Kees Smit tuinmeubelen hebben we verschillende soorten meubels bekeken. De verkoper gaf passend advies bij de tekening van de tuin. De verkoper nam alle tijd om de juiste meubels voor ons uit te zoeken.

Prima kwaliteit, perfect bezorgd

Mooie parasol gekocht met extra zware parasolvoet vanwege winderig terras. Prima prijs kwaliteit verhouding. Binnen twee dagen bezorgd door behulpzame chauffeur.

Goede voorlichting, kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kast en eenvoudig te monteren

Met de handleiding en de instructiefilm was het monteren van de kast een redelijk eenvoudige klus. De kast is verder sterk en fraai om te zien met veel opbergruimte, waarvoor we hem ook gekocht hebben

Bij Kees Smit maak je met plezier een goede keuze.

Veel tuinmeubelen, je slaagt gegarandeerd, wij wel. Goed en vakkundig geholpen door de medewerkers. Logistiek v.w.b. voorraad en afhalen liep gesmeerd. Ik beveel Kees Smit aan voor de aanschaf van tuinmeubelen.

Supersnel geregeld

Perfect heldere site en de bestelling was mooi op tijd!

Zeer goede service

De service van het personeel is echt zeer goed. Geven goed advies en zijn zeer behulpzaam. Voor tuinmeubilair de beste winkel die er bestaat.

Snelle levering!

Goede webshop, snelle levering en duidelijke communicatie hierover.

Personeel erg behulpzaam, maar niet te opdringerig

Zie boven.

Klantvriendelijk, meedenkend en oprecht personeel

Het personeel stapt actief op je af of je hulp nodig hebt. Hoewel niet elke klant dit kan waarderen, vind ik het fijn. Wat ik het meest waardeer, is dat het personeel eerlijk is. Ze zijn niet uit op de hoogste omzet. Ze denken met de klant mee wat het beste is voor de klant en geven hun mening over een bepaald product ook al betekent dit dat ze een goedkoper product aanbevelen. In ons geval twijfelden we over 2 tuinstoelen met een prijsverschil van 40 euro p/s. De werknemer die ons hielp, zag ons twijfelen en heeft ons toen aanbevolen om de goedkope te pakken. Wij hebben zijn advies gevolgd en tot op heden geen spijt van gehad.

Tevreden over geleverde producten

In de winkel word je overspoeld door de verkopers. In een uur tijd werden wij of onze kinderen wel zeker tien keer aangesproken. Vriendelijk en behulpzaam bedoeld, maar door de mate waarin erg irritant. Verder tevreden met het uitgebreide en mooie assortiment en uiteindelijk via internet een bestelling geplaatst. Over de levering hiervan ook erg tevreden.

Pracht pand

Als je je tuinmeubelen niet vind dan moet je hier zijn

Super tevreden over de gekochte meubelen. De snelle reactie, op een mogelijk productiefout van een stoel.

Zeer prettig ontvangst en alle tijd voor uitleg.

Hele prettige winkel om op je gemak te oriënteren en rond te dwalen. Iedereen heeft alle tijd voor je en geen sales push door de medewerkers. Goede ervaring dus.

Goede communicatie, goed product

Goede communicatie, goed en mooi product

Komen afspraak niet na!! Binnen 3 dagen leveren!

Slechte start! Zondagavond besteld en donderdag leveren! Dat is bij mij geen binnen 3 dagen leveren!

Uitmuntend

We hadden telefonisch contact over een doek van een parasol konden hem zo ook bestellen 2dagen later geleverd goede service

Snelle service, mooi product!

Goede service, snelle levering en mooi product!

Al jaren zaken gedaan met Kees Smit. Altijd vriendelijk, behulpzaam, verstand van zaken, eerlijk advies, snelle levering en top service!

Comentarios sobre el Kiyoh