duidelijk, direct en doelmatig

correcte en snelle advisering via de mail snelle toezending

Het was goed geregeld

Hulp in de winkel was keurig. Levering was wel erg vroeg 6.45u maar dat nemen we op de koop toe. Bezorging was goed geregeld

Prima.

Verrast door de mooie winkel in Almelo. Er is dus meer te doen dan een groen stoplicht. Zeer veel keus en perfect geholpen. Volgende keer zeker weer.

levering

zeer snelle levering top goede kwaliteit

Nette levering en mooie meubels

En mooie teakhouten tuintafel en kalptafeltje gekocht. Netjes en op tijd . Over de mail veel informatie ontvangen over de montage en het onderhoud. Mateiaal was goed ingepakt en beide tafels waren makkelijk te monteren. Ze zien er in het echt ook goed uit.

Goede service in de winkel en snelle oplossing van defect bij levering

De service in de winkel is plezierig en goed. Je krijgt goed advies van kundig personeel. Het voor het defect dat tijdens transport ontstaan was hebben ze snel een goede oplossing geboden.

Erg tevreden over kwaliteit en snelle en correcte levering.

Erg tevreden over kwaliteit en snelle en correcte levering.

vandaag bellen morgen bestellen

TOP!!

Super vriendelijke, snelle en deskundige bediening.

Aan alle kanten vriendelijk geholpen. Koffie met krentenwegge. Een top zaak. Goeie bezorgdienst van de gekochte spullen. Ben een zeer tevreden klant.

prima service

Een prima aflevering via Brink transport compliment hiervoor. Vaak wordt de rol van expediteur vergeten in deze.

het was zoals we hoopten dat het zou zijn!

niets aan toe te voegen

Uitstekend geholpen en geadviseerd door deskundig en vriendelijk personeel.

We waren bij Kees Smit in Almelo om te gaan kijken naar terrasstoelen. Na een half uurtje rondkijken hadden we twee opties, een goedkopere en een duurdere variant. Uiteindelijk hebben we advies gevraagd aan een allervriendelijkste verkoper. We spraken over duurzaamheid en kwaliteit. Volgens de verkoper zat er nagenoeg geen verschil in. Dan zou het dus uiteindelijk de goedkopere worden. De verkoper deed geen moeite om ons de duurdere variant te laten kopen, en dat beviel ons wel heel goed. Geen opdringerigheid, gewoon eenvoudig handelen. En zo hebben we besloten om voor het budget van 6 duurdere te gaan voor 8 voordeligere😉

Prima behandeling en afhandeling

Opvang, behandeling en afhandeling waren vriendelijk en niet opdringerig kortom een correcte consumentgerichte opstelling.

zeer correcte en vriendelijke klantenservice

mijn tel. ervaring met luc was zeer goed ,kees smit heeft een prima klanten service waarbij de klant centraal staat groet kees

Prima product

Parasolhoes besteld. Deze werdt per omgaande geleverd. Onze tuinset (teak) van Kees Smit is nu een aantal jaren oud. Deze wordt dankzij de onderhoud tips van Kees Smit, met het jaar mooier.

Snel, correct en goede kwaliteit

Heb online mijn spullen besteld. Dit werd op een snelle en correcte afgehandeld. Zeer tevreden.

zeer netjes geholpen

De zeer ruime keuze zorgt er voor dat je altijd vind wat je zoekt. De vakkundige adviezen van de medewerkers doet de rest.

Briljant

Ik heb nog nooit zo goed een winkel ervaren als Kees Smit .....

Heel simpel: goede en correcte verkopers. Goed advies. Een snelle levering en een uitstekende service. Zeker een aanrader!

Super bedrijf!

Ik had mijn tuintafel al een week en de doos weggegooid. Toen ontdekte ik een scheur in het blad. Na een mailtje en telefoontje naar klantenservice wordt mijn tafel opgehaald en een andere gebracht. Mooie service, Kees Smit!

Top.

Snelle en professionele levering. Werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het zou worden geleverd. Kon zelf een afspraak hiervoor maken wat erg fijn is.

Hele goede service

Goede service , klantvriendelijk , duidelijk en Top kwaliteit !

prima producten, tijdige levering, goede service, juiste info.

prima producten, tijdige levering, goede service, juiste info.

Betrouwbaar, afspraak is afspraak en vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen, enthousiast, kennis en passie combineren. Keep up the good work

topbedrijf!

super snelle levering; perfect afgehandeld

Comentarios sobre el Kiyoh