Topklasse !!

Na de overzichtelijke site bekeken te hebben Prachtige bank gevonden te hebben , bestelling geplaatst en bunnen 2 dagen geleverd !! Topklasse

Pronkstuk van mijn tuin

Schommelbank online besteld snel geleverd en staat nu te pronken in mijn tuin. Niks teveel gezegd en beloofd materiaal prachtig mooie kwaliteit.

Ruim assortiment en goede service

Zeer prettige winkel om doorheen te lopen (Amersfoort). Ruim opgezet, breed assortiment. Veel hulpvaardige medewerkers en snelle levering en service.

zeer goed geholpen met onze keuze en een top product!

Wij kenden Kees Smit alleen van naam. Ze hebben een geweldig aanbod en dat is ook offline te bekijken. Erg prettig! We zijn fantastisch geholpen met onze keuze... En het product is van hoge kwaliteit. Helemaal top!

Prima !

Het enthousiasme van het winkelpersoneel was niet om over naar huis te schrijven. Maar verder alles prima geregeld. De service van de bezorging was, ondanks een temperatuur van rond de 40 graden, top!

Snel geleverd, heldere communicatie, deugdelijk verpakt en gewoon een top product!

Je krijgt wat je van een topzaak mag verwachten. Prettige communicatie m.b.t. de levering en vervolgens wordt er een zeer degelijke tafel geleverd op het afgesproken tijdestip. Prijs/kwaliteit is dik in orde.

Service van a tot z

Fijn bedrijf waar je in de watten wordt gelegd, groot assortiment.

uitstekend

Perfect geholpen en zeer goede afhandeling van het transportbedrijf. Tijdig geinformeerd wanneer levering zou plaatsvinden (indien dit schikt). Na uitpakken parasol gemonteerd ,fluitje van een cent.

Gewoon goed zoals het hoort!

Verzending snel en soepel! Aardige chauffeur transport!

Geweldige en gastvrije ontvangst en service

Zeer vriendelijk personeel, prachtige winkel, zeer gastvrij. Werden we in elke winkel maar zo goed geholpen

Top service!

Plezierig geholpen in de winkel en een super snelle en goede afhandeling! Zal jullie zeker aanraden bij anderen!

Goed geholpen. Aardige mensen

fantastiche service

heel prettig geholpen, mooi assortiment,aanrader

Nergens kon ik ook maar kussens voor mijn 11 jarig oude zeer goed uitziend tuinstoelen vinden. Na op internet te hebben gekeken kwam ik bij u uit. Geweldig vandaag besteld morgen in huis. En zeer goed verzorgd verstuurd. Een dikke pluim! Netjes vooraf bericht wanneer bezorgen.

snelle levering en prima kwaliteit

Telefonisch zeer goed geholpen. De levering was zeer snel en de spullen zien er perfect uit

Geweldig assortiment en vriendelijke en vakkundige bediening

Goede prijs kwaliteitsverhouding, goede parkeergelegenheid en warme ontvangst

Uitstekende service

Uitstekend geholpen in de winkel extra moeite voor ons gedaan omdat de tafel die wij wilde in Amersfoort was uitverkocht. Na 2 dagen al geleverd keurig netjes in de tuin gebracht, op mijn verzoek de stoelen afgestapeld. Alles was keurig ingepakt en wij zijn zeer tevreden. We gaan zeker weer terug naar Kees Smit om onze tuinmeubelen uit te breiden.

Topservice

Goede service van kees smit, je wordt als een koning behandeld in de winkel, veel personeel, en topproducten. Levering was op tijd, en goed!

Super bedrijf

De volgende dag al in huis super verpakt en een goede handleiding waardoor de montage een fluitje van een cent was

Overzichtelijk website, snelle levering

Voor de 1ste keer hier kussens besteld voor mijn zelfgemaakte Lounge bank. Levering was snel en netjes ingepakt. Kussens passen perfect. Ik ga nog meer zelf maken dus als ik iets nodig hebt weet ik mijn adres voortaan 😀

Topservice

Via internet kwam ik goed voorbereid in de winkel, dus ik wist wat ik wilde. binnen een half uur had ik met de deskundige service van het winkelpersoneel het tuinset uitgezocht, proefgezeten en besteld. Da's nog eens lekker snel. toen ik thuiskwam had ik al de mail met het verzoek voor een leverafspraak in de box. Onwaarschijnlijk snel. Verder heeft Kees Smit een prettige, lichte en ruim opgezette winkel over drie etages. Onder het gebouw ( maar niet in een kelder) een prettige parkeerplaats. De glazen lift is modern en geeft alvast een mooi winkelvoorproefje. De bereikbaarheid aan de A1 is erg goed. De keuze is reuze, vooraf via internet een beetje inperken was dan ook, voor mij, een goed idee. Er is zo veel keus.... Al met al, een aanrader.

kwaliteit en service van hoog niveau

Groots opgezette winkel, prettige personeel, duidelijke afspraken en uitleg. Goede logistiek en correcte aflevering, goede info betreft het bezorgen en betaalwijze, al met al top bedrijf. Wij hebben al diverse tuinsets van jullie afgenomen en wij adviseren diverse mensen om een bezoek aan jullie bedrijf te brengen en dat met een goede afloop

kwaliteit keurig bezorgd door een fijne kerel

volgende x weer👍

Snelle levering en een prima nazorg.

Bellagio Moresco dining tuintafel 220x100x75cm besteld en binnen een week bezorgd. Was iets mis met de glasplaat. Zonder problemen snel vervangen. Top

Comentarios sobre el Kiyoh