Helemaal top.

Geweldig geholpen en wat een fantastische verkoper !

Kwaliteit en betaalbaar

Groot assortiment, zeer goede kwaliteit, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.

ongelofelijk

ruime keus, vriendelijke en snelle bediening.

Na een en enthousiast ontvangst goed geholpen bij de keuze van onze nieuwe tuinset! Wij zijn er enorm blij mee en vonden het de moeite waard om er een stukje voor te rijden!

Goede info en vriendelijk geholpen

Zeer tevreden.

Het was gewoon geweldig

Bij de aflevering van onze tuinset bleek de glasplaat een grote kras te hebben en na melding werd er de volgende dag een nieuwe bezorgd. De verkoper Ed had ons bij de verkoop vermeld dat Kees Smit tevreden klanten wilde, maar dat is waargemaakt. Heb ook collega's gemeld over Kees Smit over de service. Bedankt voor de service.

bij Kees Smit staan ze voor je klaar

sinds vorig jaar ben ik bezig om mijn tuin en huis te vernieuwen. Wel eettafel in de voorkamer of niet? in de serre gaan zitten of niet? aansluitende bank achter het raam buiten of niet? Die mooie rode kussens in de tuin of niet? Of is woven taupe blue beter? zoveel vragen en mogelijkheden. Gelukkig sluit Kees Smit daar perfect op aan. Omdat ik alles "op zicht" kon bestellen heb ik alle varianten uit kunnen proberen. En daarom zit ik nu heerlijk op mijn bank in de voorkamer met de prachtige rode madison florance kussens.. staat mijn eettafel achter onder de lichtkoepels met op de stoelen woven red kussens. en achter het raam liggen op de bank de blauwe aqua kussens van de bank uit de voorkamer. Voor de rest liggen op de hoekbank en tuinstoelen de madison florence kussens in woven taupe blue. Dus Kees Smit.........super dank. Want door jullie formule kan ik mijn creativiteit tot in de uiterste hoeken verkennen. daarnaast zijn de producten van uitstekende kwaliteit en bijzonder mooi van kleur. En voor prijs heb ik het niet hoeven laten.

Super snelle levering en keurig verpakt.

De aflevering informatie klopte niet

Snelle en correcte bezorging; vriendelijke meneer

Zie boven

Mijn bestelling zeer snel geleverd en product van zeer goede kwaliteit.

Fijn geholpen

Wij hebben een tafel gekocht iets groter dan we uiteindelijk wouden maar de verkoopster was erg vriendelijk..niet opdringerig..heel eerlijk. Kortom fijn geholpen!

Meteen een medewerker tot je beschikking

Fantastische zaak waarin je snel en vakkundig geholpen word. Prachtige assecoires voor in je tuin voor een prima prijs! Kopje koffie erbij maken de toch al relaxte sfeer helemaal af. Kees Smit is nou DE reden waarom je niet je spullen op internet moet bestellen

Prachtige set. Goed geholpen. Niet opdringerig. Goede service.

We gingen alleen even kijken, maar vonden eigenlijk direct de set die we mooi vonden. Prima geholpen, vriendelijke en niet opdringerig. Met 1 week netjes geleverd. Helaas was de glasplaat tijdens het transport gesneuveld, maar ook die is super netjes nageleverd. Uitstekende service en na-service. Aanrader.

Groot aanbod, goede kwaliteit en snelle levering

We vonden er altijd iets wat we nodig hebben voor onze tuin. Kwaliteit is goed en levering duidelijk gecommuniceerd en betrouwbaar

Prima uitleg en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering. Bij vragen kun je altijd contact opnemen. Er zijn zelfs instructiefilmpjes op YouTube. Duidelijker kan het niet

Aandacht en kennis is dik in orde

Voldoende medewerkers aanwezig, die niet pushen maar je vrij laten om alles te bekijken en bereid zijn om al je vragen te beantwoorden, ouderwets goed! En de keuze is reuze.

Personeel zeer behulpzaam.

Vriendelijk personeel. Deden heel erg hun best. Tenslotte nog heerlijke koffie met krentewegge.

bestelling, afspraak levering en levering perfect.

bestellen en uitzoeken ging eenvoudig via de prima website. eenmaal besteld wordt je eenvoudig op de hoogte gehouden van het bestel systeem, levering etc. prima en snelle levering.

Vriendelijk

Vriendelijk personeel, goede hulp, kwaliteit

Fantastisch!!!!!

Ik had een teakhouten lounge set gekocht online, daarna ben ik goed op de hoogte gehouden via de mail, en gebeld wanneer ze het langs konden brengen. Afspraak gemaakt en netjes gebracht op de afgesproken datum en tijd. Ontzettend vriendelijke mannen die het kwamen brengen en uitladen. En heeel erg blij met onze lounge set!!!

Geweldige service

Ik heb al verschillende malen wat besteld en ben zeer tevreden over berichtgeving, bezorging etc.

Aandacht voor de klant op een positieve normale manier

Prima geholpen op een positieve normale manier Veel verkopers die verstand van zaken hebben en een normale actieve benadering toepassen

Top-bedrijf. Zowel in Almelo als Amersfoort

Grote, mooie en betaalbare collectie. Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Clientvriendelijke en gastvrije ontvangst. Goede service en snelle levering. Top-bedrijf.

Prachtige lounchestoelen die heerlijk zitten!!

Mooi design stoelen die wel wat ruimte nodig hebben maar je terras prachtig sieren!! Zitten heerlijk en zijn lekker licht zodat je ze makkelijk verplaatst.

Comentarios sobre el Kiyoh