We werden prima geholpen: niet opdringerig, maar gewoon goed advies. Met een kopje koffie konden we nog even nadenken wat we nu echt wilden en hebben toen de tafel met stoelen/kussens en parasol besteld. Het was de verkoper ook niet teveel om de parasol even bij daglicht te zetten om te kijken naar de kleur. Na een paar dagen hadden we de spullen al in huis. Met uitpakken zagen we een weeffout op één van de stoelkussen. Na een mailtje kregen wij met een paar dagen een nieuw kussen! Kortom wij hebben een super fijne ervaring met Kees Smit.

Kees Smit is top!

Prima website, snelle levering!

geweldige ontvangst en bediening

Personeel zeer behulpzaam en vriendelijk een mooie winkel .

Ei stoel

Super bedankt heerlijk gebracht . Zot heerlijk

Aandacht, kwaliteit en punctualiteit.

Ik werd zeer tactvol geholpen, niet opdringerig maar wel meedenkend.

Zeer goede service

We vonden een nieuwe tafel en stoelen, helemaal naar ons zin!

We bezochten de showroom om ons te oriënteren. Prima overzicht en onze vragen werden rustig en kundig beantwoord. Thuisgekomen hebben we alles nog eens op een rijtje gezet en de dag daarop de bestelling gedaan. Dat ging vlot en werd goed begeleid. De meubels waren er binnen een week, werden netjes bezorgd. We hebben een goede keuze gemaakt en genieten van de tuin met nieuwe tuinset. We hopen er nog lang plezier van te hebben.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Prima service en goed product. Door mijn aankoop zijn minstens 4 buren ook overgegaan tot deze aankoop van een klikobak van Ketel. Mogelijk worden het er nog meer. Staat netjes in de tuin

Top bedrijf perfecte showroom

Alles ziet er netjes uit en erg vriendelijke mensen. Ben er prima geholpen en geslaagd. En nu genieten van mijn tuinset. Want hij is ook nog eens heel snel thuis bezorgd.

Aanrader

Bestelling gedaan van grote bak voor louncheset kussens. Communicatie via chat super! Snelle levering. Aanrader.

In een woord: perfect

Vriendelijk en deskundig geholpen, de volgende dag in huis, prijs-kwaliteitverhouding: prima

Geweldig bedrijf.

Perfecte bediening en uitleg. Kleinzoon kon mooi spelen, waardoor we verder door de winkel konden kijken wat er allemaal mogelijk is. Was voor ons de 1e keer dat we er kwamen. Maar is zeker voor herhaling vatbaar. En dan ook nog 's-avond open.

Het is een echte beleving om bij Kees Smit te winkelen.

We werden heel hartelijk ontvangen in de showroom. Heel vriendelijk en niet opdringerig. Mijn zoon van 5 jaar was ook mee en er werd gezellig met hem gekletst. We hebben genoten van een kopje thee, capri sun en een heerlijke plak krentenbrood. Volgens mijn zoon was dit geen winkel! Hij kon het niet goed uitleggen, een soort eetwinkel? Hij heeft op zijn manier geheime hoekjes en trappen ontdekt. Op een bepaalde manier voel je je thuis in de winkel en dat maakt dat je langer wilt blijven. Wij komen zeker nog een keer terug!

Prima service en keurig verpakt en bezorgd 👍😊

Een zaak met een geweldige sortering

Fijne stoelen, prijs verhouding top

Heb een fijn set stoelen gekocht. Binnen 1 week binnen. Super prijs kwaliteit verhouding.

mooie. kwalitatieve tuinmeubelen voor een prettige prijs.

Op weg naar IKEA Amersfoort reden wij regelmatig langs Kees Smit. Mooie zaak aan de buitenkant. Zal wel duur zijn. Toen wij besloten om toch maar eens naar binnen te gaan, bleek dat er een ruime keuze was aan wat strakkere meubelen. Onze smaak. En de prijs viel beslist mee. Zeker nadat we thuis soort gelijke meubelen bij de concurrentie op internet voorbij zagen komen. Ook prettig is dat je alleen een bankje kan kopen. Dus niet een complete set, zoals bij de meeste aanbieders. De ontvangst is heel klantvriendelijk zonder overdrijving. Komt natuurlijk over. Snelle levering. Wat wil je nog meer.

prima service, betrokken en meedenkende medewerkers

Parasol werd keurig bezorgd zonder extra kosten. Fijne service

Vlotte nette levering van prima stoelen

Fijne tuinstoelen besteld , we werden goed op de hoogte gehouden van de bezorging! Ze waren keurig op tijd, zelf in mekaar gezet en nu genieten !!!

Goede uitleg en bezorging

geweldig

super snel geholpen en heerlijke koffie met krentenwegge

Heldere afspraken gemaakt die ook nagekomen worden.

We gingen voor de enorme keuze, om ons te oriënteren. En hebben iets prachtigs gekocht! Uitstekend geholpen in de winkel (Almelo) en de afspraken die gemaakt zijn, zijn ook nagekomen!

In alle opzichten correct en vriendelijk

Personeel heel behulpzaam maar niet opdringerig, zowel in de winkel als aan de telefoon. Levering ook correct afgewikkeld

prima service en vriendelijk

afspraak wordt prima nagekomen

Goede kwaliteit, super snelle levering.

Tuinbankje besteld. Mooie zware kwaliteit teak hout. Super snelle levering. Volgende dag geleverd, zelfs op een waddeneiland!!

Klant vriendelijk en een snelle bezorging.

Fijne showroom we werden goed geholpen en de koffie was lekker,

Comentarios sobre el Kiyoh