goed nakomen van afspraak

na komen van afspraak

perfecte service

mooie zaak en veel keuze een plezier om er te zijn lekkere koffie met lekkers

Vanaf binnenkomst tot vertrek alles zeer positief. SUPER!!!

Zeer tevreden met de informatie die jullie gaven en de keus was snel gemaakt!!!

Goede kwaliteit, prima prijzen, leuke bediening,kortom: een feest!

Goede kwaliteit, prima prijzen, leuke bediening, kortom een feest!

Vakkundig en veelzijdig

Bij het uitzoeken van een loungeset werd door de verkoper goed meegedacht en geadviseerd. In de showroom werd onze onze opstelling neergezet, zodat we een preview op ware grootte kregen.

Inderdaad: Goede service en heel vriendelijk personeel !

Ik had een rotan tuinstoel besteld en betaald. Een paar uur later ontdekte ik dat daar ook bijpassende kussens voor waren. Ik bestelde een kussen maar moest dan weer bezorgkosten betalen. Dus belde ik op en een medewerker zorgde ervoor dat het kussen tegelijk met de stoel bezorgd zou worden. Één klein minpuntje: met het bestellen van het kussen kwam ik boven het minimaal bestede bedrag uit waarboven je géén bezorgkosten hoefde te betalen. Maar de bezorgkosten had ik meteen al betaald, tegelijk met de stoel. Het zou enorm attent zijn geweest als die bezorgkosten in mindering zouden zijn gebracht van het bedrag voor het kussen.....

Zie boven Prima kwaliteit meubelen, uitstekende service verlening door gekwalificeerd personeel.

Kwaliteit en snelle levering

Tevreden met nwe kussens voor loungeset en handige tassen om ze in op te bergen

Prima kwaliteit met uitstekende service voor een redelijke prijs.

Hartelijke ontvangst in een mooie showroom. Prima afspraken kunnen maken die heel betrouwbaar werden nagekomen. Prima dus...

Goed geholpen in winkel en keurig bezorgd

Chauffeur wist zelfs te vertellen welk artikel in welk pakket zat

Op tijd geleverd door een vriendelijke chauffeur.

De stoelen hebben een geweldige uitstraling en een fantastische zit.

Breed assortiment, concurrerende prijsstelling en professionele afwikkeling en levering.

In alle opzichten een concurrerende en professionele organisatie.

kon niet beter

kon niet beter. prachtige houten bank.

Kees Smit is er voor de klant.

Je voelt je welkom, gezien en je kunt vrijblijvend rondkijken. Retour, ruilen, geld terug is goed geregeld. Veel vertrouwen, eerst geld terug, daarna retour-goederen zelf bij magazijn omruilen. Kortom een fijne relatie tussen 'Kees' en klant.

Super bank en super bezorgd!

Goede en snelle gerichte service en naar tevredenheid geholpen

Goede en snelle service naar tevredenheid geholpen.

Onovertroffen

Keessmit is en winkel waar je je welkom voelt, waar vriendelijke mensen je snel en terzake kundig helpen, waar voor elke beurs kwalitatieve producten te koop zijn. Vandaar: onovertroffen!

Goede service, mooie materialen. Zeer tevreden.

De afspraken die zijn gemaakt verliepen uitstekend. Het geleverde materiaal heb ik niets op aan te merken. Heel tevreden. De bezorging daar in tegen verliep volgens afspraak maar ongelooflijk dat zulk zwaar materiaal door ÉÉN PERSOON getild wordt. Hij vroeg of ik mee kon tillen. Sorry dat werd het niet. Kees Smit nam naderhand hierover contact en zou een en ander gaan verbeteren. Als compensatie voor deze niet juiste bezorging werd me een vogelhuis opgestuurd. Heel attent.

Kijken,kijken en wel kopen !

Prachtige showroom,rustig rondkijken,personeel die je vragen goed beantwoorden.Tuinset kopen en in 3 dagen staat de set in je eigen tuin

Proffesioneler, uitgebreid, fantastische showroom

Heel goed, prettige sfeer, aardig personeel en mooie showroom, snelle service.

Snelle levering en hele mooie tuinkussens.

We hebben de kussens voor het korte model stoelen besteld. Fijn dat jullie hierin een leuke kleuren keuze hebben. Ze zijn erg mooi en passen perfect in onze tuinstoelen.

Geen opdringerige verkopers. Maar met verstand van zaken.

Je kunt heerlijk op je gemak rondkijken zonder dat je lastig wordt gevallen door opdringerige verkopers. Er zijn vele mogelijkheden om je eigen tuinset samen te stellen.

Goed personeel met kennis van zaken

Prachtige showroom voor een ieder een mooi tuinmeubel

Bijna een 10

Good service and a wide selection

Comentarios sobre el Kiyoh