Zeer goed, perfecte begeleiding bij o.a. levering.

We hadden een parasol hoes besteld! Op de site was alles zeer duidelijk. Na bestelling zou het 3 werkdagen duren. Doch het werd de volgende al geleverd. Helaas waren we toen niet thuis. Maar er werd direct gereageerd vanuit vanuit Kees Smit voor een nieuwe leverings data. Wij zijn er meerdere malen geweest en diverse dingen gekocht. Blijven ons verbazen omtrent opvang en begeleiding als je hen bezoekt of als je per internet zaken besteld, alles gewoon bijzonder en perfect.

Snelle levering tijd perfect

Goede service Snelle levering

Prima bediening in Amersfoort, order was in een uur vastgesteld en ik kon weer weg.

Filiaal in Amersfoort is overzichtelijk en bediening is goed en de order van €2500 was oom een uur afgerond. Wachten is op de aflevering van dr goederen.

Super mooie winkel en webshop

Super mooie spullen en snel bezorgt volgende dag al thuis !!

Geweldige Firma met Prima Service

Goede service & Mooie stoelen

Hoe zorg je dat je personeel gemotiveerd blijft?

Mooie winkel in Amersfoort, mooie producten, de dame was vriendelijk die ons hielp de jongeman had er niet zoveel in was niet gemotiveerd om de kussens van het ene naar het andere tuinset te brengen....jammer gemiste kans. de score komt tot stand door de mooie uitstraling en goede producten en de vriendelijke dame. de jongeman vergeten we maar even.

Klantvriendelijk, deskundig,meedenken,tijd hebben,professionele orderverwerking. Kortom: vertrouwd gevoel!!

S

Snel en goed verzorgd geleverd.

Supergoed!!

Prima produkten, goede prijzen en snelle levering.

Heel goed bedrijf, klant staat voorop

op Zondag besteld op maandag al in huis, ik kan niet anders zeggen dan goed gedaan

Snelle levering, binnen 24 uur in huis. Mooie kwaliteit loungebankkussens.

Super!!!!!!

Super service

Landelijk mooi tuinbankje, erg tevreden

De tuinbank die we hebben gekocht bevalt goed, is degelijk, was makkelijk in elkaar te zetten. Ik had eerst een ander type bankje maar kon dit zonder problemen ruilen. Ik hoefde het andere bankje zelfs niet uit elkaar te halen. Mocht zo terug. Fijne service en nu blij met het mooie tuinbankje.

Snelle levering. Goed product.

Prima. Heldere communicatie over de levering.

Prima ontvangst,behandeling en afwerking prima en bezorging zeer snel en bezorging snel!

Goede ontvangst, goed advies en voortreffelijke afhandeling! Ook de bezorging was erg snel en bezorger heel vriendelijk en behulpzaam!

Goede service, snelle en goede bezorging

Duidelijke website met veel keus. informatie over de levering en de levering zelf prima in orde. compliment

Erg vriendelijke en terzake kundig personeel!!

We werden vriendelijk begroet en eerst "met rust" gelaten, zodat we ons rustig konden oriënteren. Op verzoek werden we vrienelijke en correct geadviseerd. Kortom prettige ervaring! Komen zeker nog eens terug.

Snel geleverd en vriendelijke bezorger

Mooie parasol precies zoals we hadden gehoopt dat hij zou zijn

Mooi en eerlijke zaak

Zeer net en goede zaak Mooi concept !

Een goede levering van een geweldige tuinset

Een prettige ervaring van een goede levering van een geweldige tuinset

Vriendelijk en goed geholpen

Ontvangst was verrassend vriendelijk. Ik kwam voor tuinkussens en ging met tuinkussens naar huis. Zelfs nog koffie met een hapje.

Bijzonder vriendelijk en warme ontvangst.

Deskundig en bovenal zeer goed luisterend naar onze wensen.

Ook online is topkwaliteit te koop

Ik kan niet anders melden dat het uitstekend product is, goed materiaal, solide en stijlvol; toppie!

Vakkundig en vriendelijk

Vakkundig en vriendelijk geholpen en snelle levering!!!

Leuke vlotte vrouw die ons geholpen heeft!

Mooie locatie, logistiek goed lopend bedrijf! Een aanrader voor anderen.

Comentarios sobre el Kiyoh