Ook na een transportschade een snelle vervanging door een nieuwe bank. Goede service.

Wij hadden een transportschade aan een tuinbank. Na 2 dagen zonder gezeur is de bank vervangen.

Personeel niet gezien. Online bestelling

Geweldige service en zeer snel

Goeie kwaliteit bank, zeer snelle levering!

Breed assortiment en kennis van tuinmeubelen!

Kees Smit Tuinmeubelen heeft een breed assortiment. Waarbij je veel soorten en in diverse prijsklasse aan tuinmeubelen kan bekijken. Dit is wel zo prettig als je een keuze gaat maken. Hiernaast loopt deskundig personeel rond waardoor je prettig benaderd wordt. We hebben het gevoel dat we eerlijk advies hebben gehad. Tot slot werd de bestelling zeer snel en netjes geleverd binnen drie werkdagen! Onze granieten tafel is erg zwaar en deze werd zorgvuldig op de plek afgesteld. We hebben de tuinmeubelen (tafel en stoelen van Bernstein en parasol met voet) gekocht bij Kees Smit. En we gaan zeker terug om nog een ligstoel te kopen om de tuin compleet te maken!

Snel correct en volledig

Ik vond de interactie met de vervoerder zeer goed🤗

Fantastisch!

Enorme keuze in heel verschillende stijlen en prijsklassen. Echt : hier is voor iedereen iets leuks en origineels te vinden! Verkoper neemt uitgebreid de tijd en komt met goede adviezen, waar je vaak zelf niet aan gedacht had.

Goede producten, enorme keuze, goed geholpen in de winkel, snel bezorgd

Snelle levering, afspraken nakomen, instructie film sturen, fijn contact via mail.!

Veel keuze, goede info bij vragen via web.! Ontvangen wat ik besteld heb. En volgens de afgesproken tijd!! Ondanks “Made in malaysia”, paste alles perfect, voldoet volledig aan onze wens, we komen zeker dit jaar langs voor tuinstel, jammer genoeg zitten jullie niet in het zuiden...👍😜 Bedankt.!

Goede service mbt bezorging

Binnen 3 dagen was alles bezorgd, top!

Vriendelijk, met kennis van zaken, grote sortering, snelle afwerking

Op ons gemak een keuze kunnen doen, met een lekker kopje koffie er bij

Prachtige winkel Makkelijk te bereiken Goed parkeren Vriendelijk personeel Super service Gratis koffie met krentenbrood Gratis stoelen thuisbezorgen Maakte ons zorgen om hoe krijgen we stielen mee en thuis Binnen seconde zorg overgenomen door geweldige medewerker Kortom de 10 dik verdiend was en ben onder de indruk van dit bedrijf

In de winkel word je erg goed geholpen. Op iedere verdieping staat een verkoop medewerker. Ze helpen je om goed mee te denken wat voor een soort tuintafel bij je tuin past. Ook de levering ging zeer snel. Binnen 3 dagen werd de tuinset geleverd. Tot nu toe heel erg tevreden over de tuinset.

Adequate afhandeling van garantieaanspraak zonder dat het uitgesproken hoefde te worden.

Service, handleiding voor hoe te handelen en snelheid van uitvoering waren super.

Afspraken worden goed nagekomen en top proces van bestellen tot afleveren

Er miste een zakje schroeven, maar werd super opgelost. En zoals al gezegd top proces van bestellen tot afleveren

Service met een big 😋

Loungeset uitgezocht in Amersfoort,(bezorging gratis door heel Nederland). Deze werd snel bezorgd, er bleek een klein productiefoutje In 1 van de elementen te zitten. Contact opgenomen met de klantenservice, en Er werd een voorstel gedaan om een deel van het geld retour te ontvangen ,of omruiling van het element.(daar ook voor gekozen) Dit werd snel geregeld:: Kortom, service & kwaliteit staat bij Kees Smit hoog in het vaandel 👌👌.

Topkwaliteit product en goede helpdesk

Parasol met easy foot gekocht. Voor de aanschaf via chat geholpen met een aantal vragen en na levering nog een keer telefonisch hulp gekregen. Goed bereikbaar en zeer vriendelijk geholpen. De parasol staat inmiddels, nu moet de zon nog terugkomen. ☺️

Zeer tevreden!

Ben zeer tevreden met mijn aanschaf. Alles netjes op tijd geleverd zodat wij lekker nog even van de zon konden genieten!

Mooi product aangeschaft en snel geleverd

Snelle en goede levering

Prijs / kwaliteit verhouding van de parasol prima in orde

Kwaliteit en afspraak goed nagekomen

Via internet opbergbox gezocht Bij Kees Smit uitgekomen Duidelijke product info en netjes geprijst Bestelling en levering volgens afspraak en duidelijk instructie filmpje over montage Dus tevreden consument

Prijs / kwaliteit fantastisch! Topservice

Super service zowel door klantenservice als door bezorgen! Mooie website!

Probleem snel en netjes opgelost

Duidelijke communicatie via de website

Attent en goed meedenkend met de klant

Goed, snel en netjes afgehandeld!

Goede en snelle service !

Prima ervaring met Kees Smit. Overzichtelijke website

Comentarios sobre el Kiyoh