Prima geregeld

Gevraagd of de kussens een paar dagen later bezorgd konden worden. Dit was geen probleem en zo.geregeld.

Goede communicatie en aflevering

Duidelijke website, goede bevestigingsmails. Aflevermoment zelf kiezen en je wordt goed geïnformeerd over de planning. Zeer tevreden!

Goede service, vriendelijk personeel en prima producten.

In één woord: fantastisch.

Schitterende zaak.

Geweldig goed geholpen en een super service.

to the point en vriendelijke hulp

Goede ervaring. Snelle levering en goede meubelen.

Zeer tevreden over mijn aankoop. Voldoet aan alle verwachtingen. Keurige levering met zeer prettige vervoerder

Ruime winkel, vriendelijk personeel en ruilen is geen punt

Leuke stoelen en kussens uitgezocht in de prachtige ruime showroom in Amersfoort. Gezellig geholpen door Andries. We kregen, aan het einde van de middag, een goede kop koffie met een heerlijke snee krentenwegge. Toen we naar huis reden waren we het over eens dat Kees Smit een fijne zaak is. Mooi op tijd werden de spullen thuis bezorgd. Maar het waren niet de kussens die we graag wilden hebben. Het bleek ook niet goed op de bon te staan. We hadden dat in de winkel ook niet meer gecontroleerd. Telefonisch contact ( erg vriendelijk!) maakte duidelijk dat de juiste kleur kussens wel in Amersfoort aanwezig waren. Dus een volgende avond ( fijn open tot 21.00!) naar Amersfoort waar de kussens zonder problemen omgeruild konden worden. Al met al een fijne ervaring om tuinmeubelen te kopen bij Kees Smit

Vriendelijk en netjes!

Alles is supernetjes gegaan!

perfect

zeer goede service en de levering van de bestelling was ook strak op tijd

Fantastisch product(parasol Bonaire met parasolvoet en beschermhoes)

Prima communicatie vwb levering

Prachtige kwaliteitsbank, perfect geleverd op Vlieland!

Online besteld, de volgende dag in huis! En dat op Vlieland! Best bijzonder. Na de overtocht op de veerboot werd de stevige kartonnen doos door Pronk Transport bij ons thuis afgeleverd. Super eenvoudig in elkaar te zetten. Heerlijk die geur van teak. Een parel op onze veranda. Wat een mooie classy bank. We zijn er blij mee!

Heel erg vriendelijk en professioneel

We werden allervriendelijkst ontvangen, en kregen uitleg hoe de zaak ingedeeld was. Dat is erg prettig als je al enig idee hebt wat je wil. Daarnaast hoef je niet te zoeken naar personeel als je vragen hebt. Erg prettig.

Duidelijke goede informatie en levering

Snelle levering, ook prettige ervaring met de transporteur!

verrast door de grote keuze

verrast door de grote keuze

Service voortreffelijk !!! Kwaliteit van de Lugo stoelen erbarmelijk slecht.

De service is geweldig, hiervoor bravo en een dikke 10 !!! Alleen hebben wij de pech gehad dat wij de set Lugo stoelen van een " slechte fabrieksserie" hebben gekocht. Dan viel er een kapot dopje van de geleiding uit de stoel, dan weer gingen de bussen van de scharnierpunten stuk en tot twee keer toe vielen de armleuningen omlaag omdat de tandenschijven spontaan afbraken terwijl ook nog gasten in de stoelen zaten. Uw medewerker Niels van de klantenservice weet hier alles van.

Prettig geholpen.

Goede communicate, makkelijk te bestellen, snelle levering.

Vriendelijk ontvangen met koffie en krentenwegge!

In de prachtige showroom van Kees Smit Tuinmeubelen hebben we een mooie loungeset met een bijpassende tafel uitgezocht. Drie dagen later werd alles keurig thuisbezorgt. Alles staat prachtig in onze veranda.

Levering volgens afspraak en goede tracking

De zweefparasol is van uitstekende kwaliteit en voldoet aan de verwachtingen.

Alles goed

Veel personeel die je goede adviezen geeft. Snelle afhandeling van de aankoop tot aan het magazijn waar men zelfs helpt met het inladen van de gekochte artikelen in de auto.

Zeer plezierig winkelen, fijn personeel en kwaliteit.

Zowel in Almelo als in Amersfoort zijn we erg leuk ontvangen door ervaren verkopers. Bijzonder vriendelijk en deskundig. Wij komen zeker terug.

Goede service.

Goede service. Mooi product.

klantvriendelijk en een mooie winkel

prima goede sevice

Leuk personeel, lekkere koffie, heerlijk krentenbrood en mooie tuinmeubelen

Zie bovenstaand. Wij hebben een gezellige zondagmiddag gehad wij 2 heerlijke ligbedden en een opbergkast besteld en ontvangen. .☀️👍

Retour en klacht goe afgehandeld

Goede aftersail met een nette begeleiding

Comentarios sobre el Kiyoh