Blokkering 2jr oude parasol stuk.Kreeg gelijk een nieuwe, geweldig!!

Ik vindt uw service werkelijk geweldig!

Prima service en kwaliteit

Snelle levering volgens afspraak en een gebleken mankement is (wederom) snel en naar tevredenheid opgelost.

Super tevreden, snel geen gedoe. Keurige levering.

Nette levering, prima prijs kwaliteit. Makkelijk in elkaar te zetten. Super goed verpakt. In 1 woord top.

Groot assortiment, snelle levering, goede service

Prima geholpen in Amersfoort. Goede communicatie over aflevering. Tafel gemonteerd door bezorger.

probleemloze levering van degelijke tuinmeubelen

Door een duidelijke en overzichtelijke site was het makkelijke een keuzen te maken in de beste tuinset voor ons. levering was netjes en goed georganiseerd.

Fantastisch .

Alles netjes met de mail ontvangen, ook de avond ervoor v/d levering. Hoe laat ze ongeveer zouden komen.

Vlekkenloos verlopen aankoop. Keurig op tijd geleverd.

duidelijke beschrijving van produkten op het web.

alles van het begin van het bestellen tot de aflevering prima. het was in een snelle tijd afgeleverd en mijn product was goed ingepakt.

Klantvriendelijk, goede service, behulpzaam en gezellig

Service boven vewachting

Wij hebben een foodtruck en hebben bij Kees Smit een parasol gekocht. Toen wij contact met hen opnamen voor een scheur in het doek bleek dat wij net een aantal dagen uit de garantie waren. Ik heb zelden zo een service meegemaakt, er wordt meegedacht aan een oplossing en deze is gevonden. Medewerkers Kees Smit, Bedankt voor de service

Keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd en afgeleverd

Parasol van Glatz gekocht met voet. Vlot geleverd goede info m.b.t. tijdstip aflevering en een goede prijs

Prettig

Nuchter,meedenkend en oplossend

De bestelde lounge stoelen zijn naar onze volle tevredenheid afgeleverd .

Keurige behandeling, onze vraag over het onderhoud van de stoelen werd tijdens de chat op de site prima beantwoord.

Prima service en snelle levering!

Ik ben zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen. Ik werd keurig gebeld om een bezorgafspraak te maken en ik kon mijn voorkeur aangeven. Daarna nog per e-mail op de hoogte gehouden en de bezorging was exact op tijd. Ik heb wel eens andere ervaringen gehad met webwinkels maar dit was helemaal top!

Goede contacten

Goede contacten gehad, zowel koop als aflevering. We hebben al geschommeld. Mijn man heeft wel de hele dag de bank in elkaar moeten zetten omdat de tekening niet al te duidelijk was en de onderdelen niet genummerd waren. Veel succes met uw bedrijf.

Voor eerst via internet besteld en nog telefonisch contact gehad perfect geholpen. Alleen over aflevering niet tevreden. Werd voor de deur gezet en niet gevraagd waar wij wilden hebben zodat mij vrouw het zelf moest binnen zetten. Waarna de chauffeur nog wel tijd had om gebruik te maken van toilet. Na meerdere aankopen wel tevreden.

Goed geholpen door een deskundige medewerker die met ons meedacht.

Mooie ruime zaak met een zeer ruim assortiment tuinmeubelen.

Hele goede ervaring, kan je zonder twijfel mee in zee gaan 👌🏽

Top geregeld, snelle levering 👌 mooie producten!

Hele goede ervaring, kan je zorgeloos mee in zee gaan👌🏽

Top geregeld, snelle levering 👌 mooie producten!

Een10.

Prachtig website , groot assortiment en super snelle levering. Top Kees. 👍

1 tuinstoel was niet goed gelast, de volgende dag al opgelost door een nieuwe te leveren

Zeer klantvriendelijk personeel.

Afgelopen zondag 8 juli 2019 hebben wij een tuinset gekocht bij Kees Smit in Amersfoort. Wat ons het meest is bijgebleven, dat alle medewerkers, die wij gesproken hebben ons zeer deskundig hebben ingelicht. De dame, die ons uiteindelijk de tuinset verkocht heeft, verdient alle lof, aangezien zij ons op een zeer prettige wijze geholpen heeft.

Correct, deskundig en niet opdringerig verkooppersoneel

Idem

Snelle bezorging

Via internet tuinkussens besteld. Probleemloos verlopen.

Comentarios sobre el Kiyoh