vriendelijk personeel

Er ging ook wel wat mis. Belofte om terug te bellen werd niet nagekomen. Factuur bevatte twee keer fout bedrag. Retour mee terug genomen bank in verband met leuning aan de verkeerde kant niet als zodanig genoteerd. Ondanks mijn e-mail hierover kreeg de transporteur bericht dat er een bank moest worden teruggenomen.

Snelle levering en hele goede service

Het was voor ons de eerste keer dat wij in aanmerking kwamen met Kees Smit. De levering kon heel snel plaats vinden. Bij het openmaken van de doos ontbrak er een klein onderdeel. Gebeld met de klantenservice waar ik heel vriendelijk te woord ben gestaan. Dezelfde dag nog kreeg ik een mail dat het onderdeel nageleverd zou worden. Top service! Ook kreeg ik direct reactie op mijn vraag of de tafel behandeld moest worden. In de winkel in Amersfoort zijn wij ook vriendelijk geholpen.

Zeer goede koopservice en afterservice

In de winkel (Almelo) netjes door een ieder van het verkoop team aangesproken. Zeer goede uitleg gehad (door Marnix) over de mogelijkheden en kwaliteit van de producten. Vooral de tijd en geduld om de kopende partij te laten nadenken en tot een beslissing te komen was prettig. Verder goed prijzen en ook de aftersales door een missende onderdeel was perfect geregeld en opgelost.

Kwaliteit en snel geleverd

Snelle levering van bestelde producten en goede communicatie over voortgang

Goed service

Na de bestelling, gelijk een mail qua levering, na een dag ook de mail van de transporteur een dag voor levering leven we de exacte levertijd. Alles kwam prima op tijd. We hadden 2 retouren dit is heel snel geregeld en opgelost Kortom prima Service

Goede service en het pakket is op tijd bezrgd.

Ik het pakket zelf geïnstalleerd en het staat nu in de tuin. Helaas hebben we er nog niet veel in kunnen zitten door het weer maar dat komt wel.

Heel prettig

Snel geleverd en goede kwaliteit.

Goede service en fantastische loungeset

Erg vriendelijk personeel, namen de tijd voor ons in de showroom en binnen een aantal drukken op de knop was het geregeld. 2 dagen later werd het keurig bezorgd en stond het binnen een half uur. Laat de zomer maar komen.

Goede afspraken over levering meubels zijn mooi

Nooit gedacht aan zoveel keuze.

Mooie winkel vriendelijk en kundigeen verkopers groot assortiment.

Prima service en snelle levering

De tuinset was snel geleverd op de afgesproken dag, helaas zaten er een paar beschadigingen op de stoelen. Na een belletje met de servicedesk kregen wij een zeer acceptabele oplossing. Prima service en snel afgehandeld.

heel tevreden zowel over de levering als de tuinset. zeer degelijk verpakt

snelle levering en goede instructie per mail

Supersnelle levering, ontzettend blij mee

Wij hadden tuinkussens besteld. Ontzettend snel in huis en de kwaliteit is echt super. Wij zijn er in ieder geval ontzettend blij mee. Wij moeten nog een set en die gaan we zeker hier bestellen.

Perfecte service, snel, duidelijk en geen fouten. Ook een product die de concurrentie weer niet heeft of op in speelt.

ruime keuze, vriendelijk personeel

druk, kon niet parkeren

Alles goed geregeld

De beschrijving en communicatie was goed

Prima service en klantbenadering

Prima service en klantbenadering en meedenkend

Heel vriendelijk personeel en perfekte service! Mooie meubels!

Mooie winkel met een ruim assortiment. Veel keuzes en zeer schappelijke prijzen. Het personeel is uitermate vriendelijk en heel behulpzaam!

Goed geholpen en geadviseerd.

We werden direct geholpen en de verkoper heeft ons prima advies gegeven. Het kopje koffie achteraf met krentenwegge heeft goed gesmaakt!🤩

Vriendelijke, goede service

Geen drammend personeel achter je aan. Wordt af en toe vriendelijk gevraagd of het lukt en als je hulp nodig hebt is er iemand voor je. Na de koop was er wat verwarring. Een interne communicatiefout wat naar ons toe netjes is opgelost (gaan we zien bij aflevering) Nu hopen dat de levering ook naar wens zal verlopen...

Zeer vriendelijk personeel.

Veel keus, zeer klantvriendelijk personeel, snelle levering en een hele mooie zaak om te winkelen.

Alles top Geregeld

2 x besteld, goede levering, goede aftersale service dmv montagevideo en deze interesse over de ervaring van de klant. Óók goede informatie over de bestelling en tijd van levering

Geweldige ervaring: vanaf moment van binnenrijden in jullie parkeergarage t/m sluiten van de koop!

Prachtige locatie met heel, heel veel keuze! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, die ook uitgebreid de tijd voor je nemen. Uiteindelijk was het zelfs een leuk dagje uit, met een mooie aankoop.

Een super bedrijf met heeeel veel keuze en kwaliteit!!

Veel keuze en heel overzichtelijk!!Vriendelijk,kundig en behulpzaam personeel!!Super entree,voordat je begint te shoppen eerst een heerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij!Heel fijn als je van ver komt!!!Top!!!

Comentarios sobre el Kiyoh