Goede service, rustig orienteren in de winkel, voor elke portemonne.

Een zeer prettige ervaring. Aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

de aankoop had wat voeten in de aarde, want we wilde alleen de 3 zitbank en niet de hele opstelling want daar hebben we de ruimte niet voor en ik had van te voren gevraagd of dit mogelijk was en deze konden we ook los verkrijgen, de stoel was wel los te verkrijgen. In Amersfoort aangekomen vroegen we ernaar en toen werd in eerste instantie gezegd dat het alleen als set verkocht werd maar met kantoor overlegd en omdat het gezegd is konden we de 3 zitbank ook los kopen met de stoel dus dat was top. Toen kwam het volgende probleem we hebben een dakterras maar geen lift en door de trap gaat de bank niet, dus wij gingen ervan uit dat zo'n groot bedrijf wel een verhuislift tot zijn beschikking heeft of weet dat het vervoersbedrijf dit aanbiedt, maar nee het bedrijf had het niet en ze hadden het nog nooit meegemaakt ? want mensen regelde het allemaal zelf wel altijd ? Dus het kwam erop neer dat we een verhuislift moesten regelen en die moeten laten wachten tot de bezorger er is ?? Wij vroegen nog heeft de vervoerder deze niet, ja waarschijnlijk wel, was het antwoord. We waren bijna weggelopen, zo van nou laat maar. Dat er toen gezegd werd van ik ga kijken of ik de verhuislift met de vervoerder met de bezorger kan regelen, dus wij prima ! Nou dat kon dus geregeld worden oké daar staan kosten tegenover maar dat is geen probleem, zij nemen de btw van de extra kosten voor hun rekening dus dat is top. Het is nu goed geregeld, het is alleen jammer dat het zoveel moeite heeft gekost, maar ze hebben er wel alles aangedaan om het op te lossen

Een mooie winkel, veel keuze en vriendelijk personeel. Heerlijke koffie met krentenbrood. Zou het aan bevelen bij mijn vrienden.

Winkel 👎🏼 telefonist 👍🏼

In de winkel was er niet echt tijd voor ons, omdat we nog op wilde meten thuis merkte ik dat de verkoper klaar was met ons en vertelde dat we dan maar via internet moesten boeken. Uiteindelijk zagen we een andere bank die we graag wilde maar niemand had tijd!!! Uiteindelijk naar huis gegaan en via telefonisch contact heel goed geholpen en was het zo geregeld!!

Bedankt

Goede service vriendelijk personeel en een goede aflevering

Houten bankje besteld.

Zeer behulpzaam

Na een zeer prettig ontvangst in de winkel in Amersfoort en een goed advies zijn wij geslaagd voor ons loungeset en tuintafelset. Fijne communicatie omtrent levering. Na het openen van de tafel bleek en een stukje glas af te zijn. Contact opgenomen met de klantenservice. Ook hier zijn wij heel erg vriendelijk geholpen en het probleem werd netjes opgelost. 2 dagen laten werd de glasplaat gratis omgeruild. Wij zijn dus meer dan tevreden.

Super service

Zeer gastvrij ontvangen, ik ben erg tevreden met de deskundige hulp van de sales adviseur. Tevens de snelle levering ( binnen 2 werk dagen ) ervaar is als zeer positief. Enigste minpuntje is dat het afleveren van de goederen door een extern bedrijf word verzorgd, de chauffeur was alleen en met het afleveren van zware goederen kun je naar mijn idee niet de ontvanger ( in dit geval mijn vrouw ) vragen met tillen van een loodzware tafel.

Prima service, goede levering en nog kwaliteit ook.

Prachtige tuintafel gekocht voor een mooie prijs. Levering was snel en kon op een dag naar keuze. Keurige bezorging met een belletje vooraf als ze in de buurt zijn.

Positieve ervaring.

Product werd eerder afgeleverd dat vooraf aangekondigd.

veel vriendelijk maar niet opdringerig personeel.

mooie winkel met genoeg keuze.

Duidelijke website, makkelijk online bestellen

In een woord...TOP!!

Goed en vriendelijk

Bankje als cadeau versturen zonder extra kosten op de gewenste datum , gaat hoop ik lukken binnenkort !

De reclames vlogen om de oren maar gelukkig zijn wij er toch voor gevallen;)

Goede service, transparant, mooie prijs en ondanks t weer steeds zin om buiten te genieten van de tafel!

Goed geholpen, koffie en krentewegge, afspraken nagekomen.

Verkopers erg aardig, behulpzaam en eerlijk. Producten zijn goed verpakt aangekomen en gemakkelijk in elkaar te zetten. Kwaliteit.

Goede service en snelle levering

Alles prima geregeld en de aflevering is ook goed gedaan.

Ruime keuze, snelle service

Goed geholpen in de winkel. Snelle levering Bezorging ging wat gehaast. Duidelijk een punt om daar de service wat te verbeteren. Is dr bezorging nu tot aan de deur van een appartementencomplex of tot aan de deur van bet appartement?

Betrouwbaar, kwaliteit en betaalbaar.

Overzichtelijke site, mooie aanbiedingen. Het bedrijf dat de spullen brengt zijn zelf zeer klantvriendelijk en aardig! De levering zou iets sneller mogen.

snelle en perfecte afhandeling van onze bestelling

alles oke

Zeer snelle levering !!!

goede service

goed geadviseerd en geholpen met onze keuze. Goede service.

Prima bedrijf.

Klant vriendelijk snelle order behandeling waardoor een snelle levering is gegarandeerd. En een kwaliteits product.

prima en snel!!

prima en snel geleverd!

Goede en vakkundig geholpen!

Goed en vakkundig geholpen. Afhandeling was erg efficiënt, en toch heel vriendelijk en werd de tijd genomen.

Erg prettig advies en snelle levering.

Comentarios sobre el Kiyoh