Helemaal top

s,middags een een bank besteld en de volgende dag in huis. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Snelle levering, keurig verpakt, mooie kussens!

Voor de eerste keer online bij jullie besteld en dat ga ik vaker doen, want het beviel uitstekend !

Een schade die naar tevredenheid snel is afgehandeld.

Een paar jaar geleden hebben wij een lounge set gekocht. Daar ontstond als snel een fikse schade aan bij meer zitplaatsen. Het personeel heeft ons heel klantvriendelijk geholpen en wil alles voor je doen. Het vorenstaande heeft ons doen besluiten weer bij Kees Smit een nieuw lounge set te kopen.

Uitstekende service en aftersale

De door ons bestelde artikelen werden zelfs de volgende dag al bezorgd. Helaas wat beschadigingen. De aandacht en begrip van de klantenservice was groot, heel persoonlijk. De geboden oplossingen waar wij een keus uit konden maken waren zeer ruimhartig.

Goed en betrouwbare winkel

Alleen maar goede ervaringen

Goede keus

mooi spul ,vriendelijk, super goede service het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat de vestigingen wel ver van Arnhem af staan.

Ruime keuze, goede prijs, goede service, fijne en genoeg medewerkers die informatie kunnen geven.

efficient

positieve ervaring, spullen werden op tijd geleverd en geen extra kosten

Ik ben zeer tevreden over mijn gekochte product bij kees Smit tuinmeubelen

Zeer goed, goed materiaal!

Zie hieronder!

Vriendelijke ontvangst, goede begeleiding bij het uitzoeken van onze aankoop en een geweldige service i.v.m. het ruilen van een artikel. De koffie met de krentenwegge was ook heerlijk! Onze complimenten!

Overzichtelijke showroom met kundige maar vooral ook klantgerichte medewerkers

Kort en bondige uitleg waardoor keuzes eenvoudig te maken zijn! Top!

Zeer goede service. Meedenkend en klantvriendelijk!

Contact opgenomen voor een cadeaubon en gelijk snel en goed geholpen. Ook werd goed meegedacht. Erg klantvriendelijk

Had online iets gekocht en het kwam de volgende dag al thuis terwijl er gezegd was dat het 3 dagen zou duren.

Goede en leuke adviezen

Leuke en deskundige verkoopster

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Wij zijn tot op heden iedere keer geslaagd, mede dank zij het personeel dat meedenkt zonder opdringerig te zijn. Topwinkel!

prima service

Prima berichtgeving over bezorging door uiterst vriendelijk bedrijf van der Brink transport.

Supersnel

Zeer goede levering en super snel. Het bestelde was binnen 24 uur geleverd en door mij persoonlijk in elkaar gezet, probleemloos. Dus binnen 24 uur konden wij van ons zitje gebruik maken. Prijs-kwaliteit super

In een woord Prima

Fijne behandeling en hulp bij de keuze via chatten

Mooi en netjes bedrijf

Netjes en deskundig personeel en keus voor iedereen!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Snelle levering, goede kwaliteit.

Prima.

Prima.

Mooie tuinmeubels en parasols+voet! en een perfecte klantenservice ;-)

Ook als ik weinig bestel, altíjd krijg ik uitgebreid antwoord op mijn vraag over een bijzettafeltje of parasol en welke voet er in mijn situatie het best bij past. (je wilt ook bij de parasol kunnen komen met bv. de hoes als je klein bent) De meeste informatie vind ik op het internet via de site van Kees Smit, maar ik zie niet altijd alles en/of wil erg veel weten. Dan kon ik mailen/bellen/appen voor alles wat ik nog meer wilde weten. Nooit is iets een probleem, ik krijg informatie zo uitgebreid als ik maar wil en altijd even vriendelijk en behulpzaam. De kwaliteit van wat ik bestelde is net zo goed als de klantenservice, SUPER dus!! Dan koop je hier dus vaker, merk ik nu. ;-))

Waanzinnig snelle levering en hele mooie stevige ligbedden!

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan bij Keessmit en ik zou het iedereen aan kunnen raden!. Topkwaliteit stoelen en gewoon een snelle levering en onbeschadigd! 5 sterren waard!

Top personeel en service!

Ontzettend goed en fijn geholpen in de winkel en ook later op de dag nog contact gehad via de chat over het alsnog aankopen van parasol Ook hier prima bij geholpen en er is voor gezorgd dat deze dezelfde dag meegeleverd word. Top service!!

Goede service, vlotte levering

Kast voor kussens van de loungeset bested bij Kees Smit. Er werd snel geleverd en product voldoet aan verwachting. Over duurzamheid ervan kan ik nog niks melden aangezien de opbergkast er pas net staat.

Comentarios sobre el Kiyoh