Prima advies, snelle levering!

vriendelijke service en behandeling

Goede service en behandeling aan de telefoon, in de winkel en bij het afhaalmagazijn. Heel fijn dat er iemand even meeloopt naar de auto om de zware dingen naar de auto te brengen.

Goede prijs, goed produkt, goede service en vriendelijk!

Schnelle reactie en goede uitleg over zowel het produkt als ook de levering. Ook de prijs is niet te evenaren. Wij zijn zeer tevreden!! En de levering had niet beter gekund......heel vriendelijke meneer.

Had een bestelling gedaan, en was daar zeer tevreden over.snelle levering, goed verpakt,duidelijke informatie over het product wat je koopt. Dus zeer tevreden.

grote keuze , keurige website , correcte afhandeling en snel en correct bezorgd.

Zoals boven omschreven snel correct en goede prijs kwaliteit.

s'Middags besteld en de volgende ochtend al in huis. Geweldig.

In één woord: Probleemloos. Beter kan het niet.

Goed behandelt

Goede en korecte Behandeld en goede spullen

Super snel en goed geleverd

Uitgebreide keuze met goede filtermogelijkheden. Snelle en juiste levering.

Na artikel besteld te hebben keurig op de afgesproken tijd van bezorgen ook gebracht dat vindt ik top het is ook wel eens anders namelijk bij andere bedrijven dus van mij een dikke 10

Super aardige verkopers en verkoopsters met zeer hoge gunfactor.

Zeer mooie showroom met super aardig personeel. Gratis thee en koffie. Scherpe prijs en snelle levering met keuze qua afleverdatum. Kortom zeer aangenaam verrast. Kunnen heel veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Snelle levering van een goed product

Goede kwaliteit en snelle levering in goede verpakking

Goed advies

Vriendelijke verkoper, die goed mee dacht en waardoor we goed advies kregen en juiste tuinset hebben gevonden.

Zeer goede service die je nog maar zeer zelden tegenkomt.

Aluminium tuinbank en houten picknick bank gekocht. Online bestelproces ging efficiënt. Duidelijke website. Levering zoals beloofd. Tuinbank had een beschadiging. Kees Smit lostte dit geheel naar wens op zonder ‘gedoe’. Bovenal, heel prettig te woord gestaan door klantenservice. Iets kan altijd verkeerd gaan. De klantgerichtheid van een winkel bewijst zich dan zodra het problemen met dezelfde vriendelijkheid en enthousiasme oplost als dat de verkopers je benaderden toen je wat wilde kopen. Kees Smit slaagt hier mi cum laude voor.

Makkelijke website en snelle levering

Producten zijn goed te vinden en duidelijke foto's. Bestellen gaat makkelijk en snel. Alleen komen er wel veel mailtjes over de levering, het zou met minder kunnen , want niet allemaal hebben ze meerwaarde of nieuwe info.

Goede service, snel en netjes geleverd

Makkelijk te vinden, goede service en snelle levering

Bedrijf met kennis en service

Wederom ontzettend goed geholpen bij Kees Smit Almelo. Veel kennis, oprechte adviezen, super service en gewoonweg het mooiste aanbod qua producten. Niet voor niets komen wij toch altijd weer hier terecht. Complimenten!

Plezierige winkel, veel keus en prettige medewerkers

Goed geholpen door personeel Kees Smit. Zeer snelle levering en goede kwaliteit. Wat wil een mens nog meer !!

Goede service en snelle bezorging‼️

Goede service en snelle bezorging‼️

Snelle reactie na verkeerde bestelling...

Fantastische medewerkers !!

Het verhaal begint met telefonisch contact met Almelo. In de winkel aan de balie nog even een check of ik het juiste lounchebank meekreeg want is de linkerbank nu waar de leuning rechts zit, of is het de rechterbank? Goed dat we controleerden, want het moest de rechter zijn. De order zou worden aangepast terwijl ik kussens voor de barkruk kon uitzoeken. 2 trappen op 1 naar beneden. Een medewerker hielp. 1e te klein. 2e te groot. Dat ging niet lukken. Terug naar de receptie om te betalen, of het gelukt was. Nee dus. Dame achter de balie: en die kussens op die kuipstoeltjes, die passen toch? Kussens mee, weer 2 trappen op en 1 naar beneden. En inderdaad, die passen. Tip van mij: Misschien handig om er een op de kruk te leggen? Werd niet op ingegaan. (jammer, gemiste kans). Meubels ophalen. Toch nog een keer de vraag: is het de rechter? Bevestigend antwoord. Inladen en op weg naar huis. De bartafel + 4 stoelen uitladen. toen de lounchebank: jammer, toch de linker. En wet van murphy: 2 kussen ipv 5. .Bellen dat het niet helemaal juist was. Oplossing: Ik kon terug van Raalte naar Almelo om de resterende 3 kussens ophalen. De bank zat al in elkaar en we vonden het wel goed zo. Almelo ophaalbalie: Na verschillende keren geroepen te hebben ben ik na 10-15 minuten naar achter gelopen. Onderling personeel: Jij zou toch voor staan, nee jij toch? Excuus. De dag erop wilden we de andere lounge bank (nu de linker) ook hebben. Wij weer naar Almelo. Aangegeven dat de dag ervoor er eea niet helemaal goed gelopen was. Bank en opslagkist voor de kussens gekocht. Bij het ophalen was geregeld dat de dozen opengemaakt werden zodat we konden zien dat het de juiste bank en aantal kussens waren, Conclusie: Waar mensen werken kunnen vergissingen gemaakt worden. Echter de manier waarop hiermee omgegaan wordt verschilt. Grote complimenten voor alle medewerkers die ons geholpen hebben aan fantastische meubels en een goed verhaal en onze hartelijke dank. Wij bevelen jullie van harte aan !!

Mooie showroom, vriendelijk personeel, snelle levering

Ter oriëntatie inde winkel in Amersfoort geweest, na thuis meten meteen online besteld. Alles is prima geregeld: behulpzame medewerkers in de winkel, duidelijk bestelproces online en update via e-mail mbt levering. Zou opnieuw hier kopen. Prijzen zijn ook scherp in vergelijking met anderen.

Goed, deskundig, vriendelijk personeel, zonder dwang tot koop!

En....heerlijke koffie!

Snelle levering en duidelijke instructies

Mooi product snel geleverd en voorzien van duidelijk instructie.

Goed advies Goede kwalitijd Keurig personeel

Top bedrijf! Doet precies wat gezegd wordt.

Op de website duidelijke informatie over de producten. Duidelijke omschrijving, niet te duur en niet veel poespas.

Comentarios sobre el Kiyoh