Top bedrijf! Doet precies wat gezegd wordt.

Op de website duidelijke informatie over de producten. Duidelijke omschrijving, niet te duur en niet veel poespas.

Vriendelijke chauffeur!! Keurig op tijd en prettig geholpen

Doe nu voor de derde keer, zaken met Kees Smit. En voor derde keer alle afspraken keurig nagekomen. Zou er zo weer mee in zee gaan. Alleen jammer bij het uitpakken dat een stoel het (kunst)riet van de stoel stuk ging.

Goed advies en snelle levering

Scherpe prijzen, snelle levering en goed producten. De chauffeur van Brinks was ook heel vrolijker

Vriendelijk en correct

Zeer goed geholpen en zeer snel geleverd

Geweldige service

Onze aankoop een parasol was stuk, na een telefoontje en opsturen van een foto, kon ik een nieuwe parasol ophalen. Het personeel een pluimpje de parasol is naar mijn auto gebracht en we kregen een flesje drinken gratis. Kortom super deze service.

Zoals onder al omschreven

Inderdaad vriendelijk personeel en goede bediening

Personeel neemt de tijd voor je. Heel prettig

Uitstekend. En snelle levering

Veel keus, duidelijke communicatie en snelle goed verzorgde aflevering van kwaliteitsprodukt

Veel keus,duidelijke communicatie en snelle levering van kwaliteitsprodukt

Super service

Super service. Kan het iedereen aanbevelen. “Kees Smit de zaak waar je goed zit”

Goede service en uitstekende producten

Bij het bestellen van onze nieuwe tuintafel kregen wij ruim voldoende inforamtie over montage en onderhoud van de tafel. Goede levering, en uitstekende kwaliteit tafel. Wij zijn dik tevreden.

vlotte en nette levering

Beste aankoop met perfecte na-service

Zooooo blij met mn nieuwe barset Bellagio, tot er een onverwacht defekt optrad in de tafel. Naar de service afdeling gegaan en daar werd ons na overleg aangeboden om de tafel te ruilen voor een nieuwe! En ook de afhandeling, communicatie en dienstverlening grote klasse. Kan menige retailer nog wat van leren!

Top website, mooie collectie, prima levering

Op zondagavond mijn bestelling gedaan en op maandag had ik mijn spullen binnen. Helemaal Top. Mooie kussens ook. Super tevreden. Bedankt Kees Smit

Prima service!

Met een woord top

Service is super ..

Geweldig!!!

Snelle levering! En daarbij prachtige kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden.

We zijn op een fijne en goede manier geholpen.

snelle levering van een degelijk product!

De kast was snel en netjes geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en staat solide en degelijk. je kan er best veel in kwijt, en ziet er ook nog mooi uit. zeer tevreden!

Super fantastisch en keurig afgeleverd , super mooiedtoelen

Kan niet beter

Wij hadden de via internet bestelde stoelen veel sneller in huis dan verwacht. Goed verpakt en per mail kregen we duidelijke informatie over het opzetten van de stoelen en het onderhoudt.

Top kwaliteit, zeer snelle en correcte levering

Duidelijke website Goede kwaliteit Snelle en correcte levering door Brinks

Zeer deskundige begeleiding. Medewerker voelde goed onze wensen aan

Zeer deskundige begeleiding. Medewerker voelde goed onze wensen aan

Geweldig geholpen 👍👍👍

Snel. Hulpvaardige vervoerder.

Positief, ook in een chat in het voortraject.

Snelle service en achteraf betalen.

Snelle service en achteraf betalen.

Comentarios sobre el Kiyoh