Mooie winkel, goede service!

Online alvast een voorselectie gemaakt. Op en zaterdagmorgen naar de winkel gegaan. Direct goed geholpen en dinsdag stonden de meubels al bij ons in de tuin!

Goed geholpen, en prachtige tuinmeubelen.

bij 5 voor 12 bestelling tóch op tijd geleverd

Prettig advies van verschillende medewerkers: slimmer de winkel uit dan hoe we er in kwamen!

Heel prettig Klantgericht Nakomen van afspraak Tip: aantal emails van Brink transport kan minder, want ik had er inmiddels 5 met notificaties.

Zeer klantvriendelijk.

Beschadiging nieuwe tafel werd zeer klantvriendelijk en keurig opgelost. Zonder problemen vervangen door andere tafel.

Zeer netjes en super goed

Netjes in taal en andwoord snel geregeld

Goede voorlichting in een showroom met volop keuze

Goede voorlichting in een showroom vol keuze.

Uitstekend en vriendelijk personeel. Product was tip top in orde.

Vakbekwame uitleg van ons gekochte product en een sfeervol bedrijf.

Uitstekende kwaliteit en goede service

Bestelde artikelen overtroffen de verwachting: van zeer goede kwaliteit en precies zoals omschreven. Voor de levering hadden we keuze uit verschillende opties; heel fijn. Netjes geleverd en goed verpakt.

Super goed!

Buiten het feit dat de meubels prachtig zijn, heeft Kees Smit ook een super goede service. De transporteur zou de meubels op vrijdag bezorgen, maar zij waren vergeten om deze op de vrachtwagen te laden. De meubels zouden dus niet meer op vrijdag bezorgd worden. Kees Smit heeft ervoor gezorgd dat de transporteur de meubels alsnog op vrijdag kwam bezorgen. Hier was ik heel blij mee en vind ik een super service!

Super goed!

Goede kwaliteit, snel geleverd

Goede kwaliteit tuinkussen, we hebben er nog 1 liggen die al wat ouder is, maar nog steeds heel mooi. Snel geleverd. Prima!

Geheel volgens verwachting.

Snelle levering, goede verpakking en perfecte en mooie stoelen voor een goede prijs.

Snelle levering van kwalitatief uitstekend product.

Via internet twee parasols besteld. Waar vermeld was dat bezorging vier werkdagen zou duren, wat ik niet erg vond, werden ze na een werkdag al keurig bezorgd. De kwaliteit en kleur was exact zoals vermeld op internet. Al met al ‘n reden om nog ‘ns te bestellen.

Telefonische bestelling van niet voorradig artikel

Telefonische bestelling van niet voorradig artikel. Van het voorjaar een diningset gekocht in Amersfoort. Daar ook in een loungestoel gezeten welke enorm lekker zat maar waar ons budget op dat momnet niet toereikend was. Afgelopen week via de website de stoelen willen bestellen bleken ze helaas niet meer leverbaar. Gelukkig na telefonisch contact toch een bestelling kunnen plaatsen omdatde verwachting is dat deze lougestoelen weer begin augustus geleverd gaan worden. Arno & Bianca

Ik heb de mooie tafel vlot ontvangen en de bezorgers hebben hem Keurig geplaatst en de verpakking weer meegenomen.

Prachtig product

Alles is volgens afspraak precies naar oze zin en de stoelen zijn prachtig.

Fijn dat we deze oorspronkelijke Roobol tuinstoel nog bij konden kopen

Snelle en goed verpakte levering, achteraf gezien hadden we beter twee stoelen kunnen bestellen.

Uitermate netjes en snel geholpen

Vanaf binnenkomst direct netjes geholpen en zelfs bij weggaan werd er gezwaaid. Ik kreeg zelfs leuke kleurboekjes mee voor de kleine kinderen in de familie. Leuke ervaring!

Ruim gesorteerd, deskundig en vriendelijk personeel, prima service

Zeer ruime keus, veel personeel, vriendelijk en deskundig ook m.b.t. onderhoud, verwend met een kopje koffie met krentewegge.

Super snelle levering en zeer vriendelijke winkelmedewerker..

Op zaterdagochtend besteld....3 werkdagen tot levering...maandagmiddag al geleverd...top...en geholpen door een zeer vriendelijke meneer in de winkel...super..

Goed advies, snelle levering!

Tien jaar geleden loungeset gekocht bij Kees Smit en deze is nog prima. Vandaar dat we terug zijn gegaan voor een tuintafel met stoelen. We gaan er vanuit dat we hier ook weer lang plezier aan gaan beleven.

Gewoon snel en goed

Gewoon snel en goed zoals het moet.

Kees Smit ga zo door met goeie service, tevreden klanten, wat wil een mens nog meer....

Alles naar wens geweest, super tevreden!!

Mooie producten Goede service Snelle en juiste levering

Comentarios sobre el Kiyoh