Groot bedrijf wat familie uitstraling heeft behouden!
Tijdens onze zoektocht naar nieuwe tuinmeubels, naar Kees Smit gegaan. Van te voren wat bedenkingen of de service wel goed zou zijn omdat het zo'n groot bedrijf is (geworden). Bij binnenkomst in een warm bad ontvangen! Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel en voldoende personeel. Iedere verkoper die je ziet, zegt gedag, zonder zich verder aan je op te dringen. Je kunt dus rustig de tijd nemen om rond te kijken. Wil je alle indrukken van de prachtige collecties verwerken, dan kun je gratis een heerlijke kop koffie/thee drinken, wat nog aan je tafel gebracht wordt ook met een heerlijk stukje krentenbrood. Na een paar uur op ons gemak te hebben rond gekeken zijn we geslaagd voor prachtige meubels. Met de complimenten voor verkoper Leo! Wat een vriendelijke man, denkt mee, dringt niets op en is oprecht geinteresseerd. En als klap op de vuurpijl: we hadden gekozen voor een showroom loungeset, welke aantrekkelijk was geprijsd. Toen we bestelling hadden gedaan vertelde Leo ons dat er nog een nieuwe set in het magazijn stond en we deze kregen, tegen dezelfde prijs. Wat een service.
Gisteren zijn de meubels gebracht, ook dat ging super netjes.
Dank je wel Kees Smit, wij gaan genieten van ons meubels:-)