Het eerste hardhouten tuinsetje waar alles aanpast - en van topkwaliteit

Zeer snelle levering, goed ingepakt en verpakt, goede inzichtelijke montage tekening ook met de afbeelding van de ronde kanten aan de de 12 delen waardoor je de voor- en achterzijde van elkaar kunt onderscheiden - dus eerst niet hoeft te passen, topkwaliteit voor een schitterende prijs. Paul Bouwens, aannemer

Makkelijk

Mooie loungeset gevonden en super leuk geholpen!

We waren op zoek naar een nieuwe loungeset en hadden op voorhand wel een idee/voorkeur, maar zijn uiteindelijk op iets totaal anders uitgekomen. We zijn hierin heel goed en kundig geadviseerd door de verkopers in de winkel in Amersfoort en zijn super blij met onze nieuwe set. Ik heb meerdere recensies gelezen dat men het personeel ó opdringerig vond óf te afwachtend, maar iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid, geef als klant duidelijk aan wat je wel of niet nodig hebt / prettig vindt en dan wordt daar echt wel op ingespeeld. Je hebt met de ene verkoper nou eenmaal een leukere klik dan de ander. #doeslief Levering conform afspraak, alles keurig geleverd. Helemaal super, niets op aan te merken. Ik kan iedereen Kees Smit Tuinmeubelen aanraden!

Goede service en vooral bijzonder professioneel en vriendelijk personeel in de uitlevering!

De chauffeur was duidelijk heel ervaren en heel vriendelijk. I bestelde een tuintafel dus had de levering graag achterom direct de tuin in. Toen men aanbelde, stond de auto al aand de zijkant van het huizenblok bij "het poortje" de chauffeur had mijn vraag al verwacht en meteen al gezien waar hij dan moest zijn. Keurige uitleg over de levering. Niets anders dan erg prettig!

Uitstekende services, zelfs montagevideo per e-mail.

Wij hebben nu al regelmatig iets bij Kees Smit gekocht! De keuze is oneindig en het advies en klantbeleving is fantastisch! Kees Smit onderscheidt zich door een klantgerichte en persoonlijke benadering! Voor de montage van de loungebox kregen we zelfs een montagevideo per e-mail toegestuurd! De kwaliteit van de geleverde goederen zijn top!

Perfecte service

Kant en klaar een mooi product uit de doos gehaald!

Groot bedrijf wat familie uitstraling heeft behouden!

Tijdens onze zoektocht naar nieuwe tuinmeubels, naar Kees Smit gegaan. Van te voren wat bedenkingen of de service wel goed zou zijn omdat het zo'n groot bedrijf is (geworden). Bij binnenkomst in een warm bad ontvangen! Wat een vriendelijk en behulpzaam personeel en voldoende personeel. Iedere verkoper die je ziet, zegt gedag, zonder zich verder aan je op te dringen. Je kunt dus rustig de tijd nemen om rond te kijken. Wil je alle indrukken van de prachtige collecties verwerken, dan kun je gratis een heerlijke kop koffie/thee drinken, wat nog aan je tafel gebracht wordt ook met een heerlijk stukje krentenbrood. Na een paar uur op ons gemak te hebben rond gekeken zijn we geslaagd voor prachtige meubels. Met de complimenten voor verkoper Leo! Wat een vriendelijke man, denkt mee, dringt niets op en is oprecht geinteresseerd. En als klap op de vuurpijl: we hadden gekozen voor een showroom loungeset, welke aantrekkelijk was geprijsd. Toen we bestelling hadden gedaan vertelde Leo ons dat er nog een nieuwe set in het magazijn stond en we deze kregen, tegen dezelfde prijs. Wat een service. Gisteren zijn de meubels gebracht, ook dat ging super netjes. Dank je wel Kees Smit, wij gaan genieten van ons meubels:-)

Een medewerker die ons bij binnenkomst al uitnodigend te woord staat

En daarbij een fantastische en voortvarende service

goed geholpen, leuke sfeer en super mooie spullen

mooie lounge kussen gekocht, simpel besteld en afgehaald in Almelo.

verkoper waar je met goed gevoel wordt behandeld.

Zeer vakbekwame verkoper met mensen kennis en met een vertrouwde verkoop advies.

Supersnelle levering

Mooie tafel , degelijke kwaliteit. Heel tevreden .

Goede prijs-kwaliteitverhouding en uitstekende service

- snelle verzending - goede prijs/kwaliteitsverhouding - aanvullende service in de vorm wasvoorschriften verstuurd per e-mail

Super vriendelijk en behulpzaam personeel!

Ongeacht waar je voor komt: compleet tuinset, tuinstoelkussens of andere assessoires, het personeel is altijd erg vriendelijk en behulpzaam.

Zoals het hoort, prettig

Snelle levering, en de moeite die we zelf hadden genomen om product bij familiebedrijf te kopen werd gehonoreerd door korting te geven t.o.v. groot ketenbedrijf.

Geweldige service

Prima service geleverd! Netjes op tijd afgeleverd. Service geweldig zelfs een montage filmpje gekregen. Perfect! Aanrader om te bestellen, kwaliteit gegarandeerd.

Ruime keuze, goed advies.

Wij zijn tevreden over de winkel. Ruim, veel aanbod en de door ons uitgezochte artikelen waren op voorraad.

En winkel met veel keus en hierin veel begeleiding

Prettig en gastvrij ontvangen en veel keus en goede voorlichting.

Goed advies . Zeer gastvrij en meedenkend

Positieve ervaring met Kees Smit tuinmeubelen

Goede ervaring, levering binnen de gestelde tijd. Tevreden!

Goede service en klantvriendelijkheid. Het personeel is kundig en denkt met je mee.

Professioneel

Goed georganiseerd, vriendelijk prettig en snel!!! Hele fijne ervaring Aanrader!!!

Goede en snelle levering

Handig zelf de bezorgdag te bepalen.

Alles ging zoals het behoort te gaan

Relaxed

Heel soepele doeltreffende dienstverlening

Betaalbaar , goede kwaliteit en snelle, goed verpakte levering

Snelle bezorging

Bestelt en binnen een week bezorgd. Helemaal goed!

Comentarios sobre el Kiyoh