TOP !!

Zeer professioneel personeel, snelle en goede afstemming leveringstijd (telefonisch contact gehad), levering was zeer snel en efficient (vriendelijke chauffeur). Separate levering van kussens via Post NL was tevens snel, efficiënt en producten goed verpakt. Alles TOP !

Goed geholpen, kwaliteit product en snelle levering

In de winkel goed geholpen doir personen en Herk veel keuze

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Goede uitleg en niet opdringerig. verstand van de producten

Prachtige winkel met goede service

We hebben een tafel bekeken en later via de website gekocht. Dat liep allemaal prima. Gastvrije en mooie winkel. Lekker kopje koffie!

Kees Smit Tuinmeubelen komt zijn afspraken na!

Twee keer contact gehad met de klantenservice. Eén keer om iets te wijzigen in mijn bestelling en de tweede keer met een vraag over de facturatie. Beiden keren netjes en vriendelijk geholpen. Afspraken worden via de m a il nog eens bevestigd. Heel tevreden met de service, de afhandeling en het product. Top!

goede service en kwaliteit

ziet er top uit en zit goed

Klantvriendelijkheid in het kwadraat.

Het is opvallend hoe vriendelijk en goed je wordt geholpen door het personeel. Klant is koning wordt zeer serieus genomen door de familie Smit.

Op tijd met bezorgen, goed en veilig ingepakt, goede kwaliteit tuinstoel en beschrijving klopt helemaal.

Artikel was van goede kwaliteit, handleiding duidelijk.Binnen een paar dagen in huis.

Zeer ruime keus en goede service

Lange tijd op zoek geweest naar een grote parasol. Het assortiment bij Kees&Smit is groot zodat we voor ons de juiste parasol hebben besteld.

Goede kwaliteit, correcte afhandeling.

We waren al een tijdje op zoek naar geschikte tuinmeubel set. Via familie getipt over Kees Smit. Uiteindelijk is het een aluminium set geworden. Helemaal naar wens! Correcte afhandeling van bestelde goederen.

Gewoon zoals het hoort prima bedrijf, doen wat ze zeggen.

Correct behandelt

We zijn correct behandelt De verkoopster wist waar ze het over had

Super goede service, super klantvriendelijk en personeel denkt mee!

Wij zijn super blij met ons tuinset, de verhouding van het tuinset werd in de winkel verbouwd zodat we konden zien hoe het eruit zou komen te zien in onze situatie. Personeel denkt mee en geeft eerlijk advies! Super!

Geweldige service met filmpjes via de e-mail hoe alles werkt.

Prima ervaring. Voor de 1e keer alles prima geregeld.

Kwaliteit, goede service, heel tevreden

Kwaliteit, goede service, heel tevreden.

Mooie service tot aan huis

wat een goede service ,vriendelijke mensen met begrip ,geweldig

ontzettende vriendelijke mensen ,die mijn te woord stonden ,met begrip ,al was het onze schuld ,nee dat kon gebeuren ,ik raad iedereen aan om bij kees smit te gaan kopen ,mijn dank is groot

Ruime keuze in top-kwaliteit!

Het bankje dat we bij Kees Smit hebben gekocht is van zeer goede kwaliteit. Bovendien was de bediening vriendelijk, correct en snel.

Goede overzichtelijke website en snelle levering. Toppie.

Goede overzichtelijke website en snelle levering. Toppie.

In een woord: PERFECT ‼️

Had een kussen voor een tuinstoel nodig. Kon dit kussen nergens op internet vinden. Gebruik gemaakt van de chatservice nan Kees Smit omdat het avond was. Ik kreeg een snelle verbinding en de dame vroeg me een fotootje te maken van de stoel. Ze wachtte wel even... Foto geupload en kreeg meteen van haar de hyperlink om het kussen te bestellen op hun site. Twee dagen later het kussen keurig verpakt ontvangen En..... het paste PERFECT 🔝

Snelle en goed service

De bestelling was snel en makkelijk te doen en alles werd keurig volgens afspraak bezorgd.

We zijn heel tevreden, zowel met de manier van bestellen, de updates van de bestelling, de feitelijke levering en het produkt!

Goed advies door personeel!

Erg goed geholpen door het personeel. Na mijn inziens loopt er wel heel veel personeel wat overbodig is.

Kees levert precies wat hij belooft. Hij legt alles uit in filmpjes

Geen verdere interactie met Kees nodig gehad.

Comentarios sobre el Kiyoh