Amersfoort....top assortiment tuinmeubelen met goed en gemotiveerd personeel!!

Winkel in Amersfoort bezocht. Groot en compleet assortiment voor alle klasses van de samenleving. Enthousiast en deskundig personeel die zeer behulpzaam zijn, maar geen verkoopdrang hebben. En juist dat laatste is zo prettig, waardoor je goed geïnformeerd naar huis gaat met de perfecte aankoop op zak. Aan te bevelen!!

Prachtig!

In de winkel waren we meteen verliefd op de kwaliteit van het product! Eenmaal thuis de loungeset ontvangen waren we helemaal blij. Het is de investering meer dan waard geweest! Het transport was ook top. Vriendelijk en zeer behulpzaam! Wij kopen onze tuinmeubelen alleen nog maar bij Kees Smit.

Goede website snelle levering

Twee prachtige ligbedden gekocht,het monteren van de wieltjes hadden jullie al voor ons gedaan, top ! Goed te woord gestaan bij een belletje over de bestelling. Netjes geleverd door een zeer beleefde bezorger ondanks de hitte. Echt een dikke 10 voor jullie

Snel en efficient

Bij binnenkomst in de winkel, direct vriendelijk tewoord gestaan. Efficient door de winkel naar opties gekeken en voor en nadelen van producten ( parasol, tafel, stoelen) uitgelegd. Kopje koffie met wat lekkers terwijl de verkooporder werd uitgewerkt. Dinsdag worden de producten geleverd. ( dat had van mij wel wat sneller gemogen....)

Snelle levering goede kwaliteit

tête a tête bankje supermooi geen spijt van

Super prijs kwaliteit verhouding!

Snel en netjes geleverd

Prima ervaring

Indien leverbaar snelle service.

Grote sortering voor iedere tuin of balkon altijd iets te vinden .

Blij

Mooie tafel, eenvoudig te monteren. Super blij mee. Ik hoop er nog jaren plezier van te hebben.

Prima, snelle levering en alles op tijd.

Het enige jammere is dat je het zelf nog in elkaar moest zetten. Ik had dat niet begrepen maar gelukkig was het niet al te lastig.

Goede service, Beschadigde producten ontvangen

2 Ligbedden en een bijpassend tafeltje besteld welke alle drie beschadigd (het product zelf, niet de verpakking) zijn afgeleverd. Kan pech geweest zijn maar wat is de kans? Goed opgelost door Kees Smit, al met al tevreden.

Prima geholpen en uitstekend product geleverd.

Snel en goed geholpen door vriendelijke medewerkers. Lekker gratis kopje koffie met een snee krentenbrood. Bestelling de volgende dag al in huis dus écht prima!

Vriendelijke ontvangst, deskundig en klantgericht personeel

Dit jaar twee parasols van Glatz gekocht, en een tuinset. Al jaren "klant" bij Kees Smit. Altijd tevreden en goede service.

Het geleverde artikel is van zeer goede kwaliteit en u betaald een marktconforme prijss

Positieve ervaring, snelle levering, prima kwaliteit en duidelijke instructies voor de montage.

Bestelling gedaan via internet en dat ging super👍👍 vorige week besteld en nu lig ik heerlijk op mijn bestelde ligbed in de tuin!!!

Goede kwaliteit, snelle levering en klantvriendelijke benadering

Goed geregeld

Ik heb een bestelling gedaan via de webshop. Netjes verpakt en snel afgeleverd

Goede service en snelle levering!

Online besteld en 2 dagen later in huis. Prima en net bedrijf zou het zeker aanbevelen!

Een zeer goede aankoop gedaan .

Via het internet een parasol en parasol voet gekocht, zeer snelle en correcte levering door K.Smit en het transportbedrijf Brink. Parasol voldoet aan alle eisen bied verkoeling weinig zon doorlatend en qua design een pareltje op het terras. Kwaliteit en prijsverhouding kwamen zeer goed samen.

Zeer tevreden!

Uitgebreid en eerlijk advies bij de verkoop. Prettig en kundige medewerkers. Bij levering bleek het teak blad beschadigd. Met een paar dagen is de nieuwe geleverd en de oude meegenomen. Van de service afdeling kreeg ik twee alternatieven aangeboden gekregen. Waarop ik gekozen heb voor omruilen. Klantenservice reageerde correct en snel! De Belagio tafel en Hartman kuipstoelen staan te shinen op hun plek!!

goede snelle service

De eerste indruk de tegenvallende kwaliteit, omdat op een na alle stoelen en bank beschadigd waren. Na het maken van foto maken en mailen klanten service is dit de dag erna alles nogmaals direct geruild. Wel met een bank uit de winkel, maar de kussens wel omgezet waardoor we het hebben geaccepteeerd.

Keurige en correcte manier van behandelen

Netjes en vlot behandeld. Keurig op tijd geleverd.

gewoon weg : TOP!!

zeer hulpvaardig en correct. Zeer klantgericht.

Super spullen en heeeeeel snel geleverd perfect 👍👍👍super kussens

Comentarios sobre el Kiyoh