Professionele advisering en prima service!

Bij de keuze bepaling van onze parasol hebben wij telefonisch contact gehad met Luuk. Deze heeft ons prima geadviseerd en onze vragen uitstekend beantwoord waardoor wij de juiste keuze konden maken!

Fijn om te winkelen

Gewoon correct en snelle afhandeling met een prima site

Goede, betrouwbare leverancier met 200% service.

De levering was niet in 1x 100%. Klachten zijn zeer professioneel opgepakt en afgehandeld. Ook complimenten aan transporteur. Nette, keurige en behulpzame mensen. Dit maak je in het westen van NL niet meer mee. Volgend jaar zijn de tuintafel en stoelen aan de beurt. Ook de parasol. Dan gaan wij zeker weer kijken bij Kees Smit.

alles snel geregeld en op tijd geleverd

parasol besteld en op tijd geleverd en van prima kwaliteit. Parasol komt precies zo overeen met hoe hij op de site is afgebeeld.

Goed geholpen in de winkel en bijzonder snelle levering.

Goed geholpen in de winkel en bijzonder snelle levering. Het was al bezorgd voordat we verzendbericht ontvingen.

Personeel dat met je meedenkt en goede kwaliteit tuinmeubelen

Nieuwe tuinset bij Kees Smit besteld, omdat tuintafel was ingestort. Levertijd 3 dagen, maar door de Pinksteren vertraagd. Na gebeld te hebben met Kees Smit tuinmeubelen, dat ik toch echt met Pinksteren mijn set al wilde hebben, werd geregeld dat mijn set op zaterdag voor Pinksteren toch nog geleverd werd. Zondag kunnen barbecuen met visite op geweldige stoelen en een prachtige tuintafel. zeer tevreden.

Goed geholpen door vriendelijk personeel

Deze keer alleen een parasolvoet nodig. Toch goed en snel geholpen. Kopje koffie gedronken en door medewerker zware voet in auto getild. Heel fijn.

Service kan niet beter!

Mooie tuinset gekocht! Heel goed advies gekregen van verkoopster. We genieten van het mooie weer met de tuinmeubelen van Kees Smit in onze tuin!

Een keurige zaak met voor ieder een mooi product

Net en eerlijk advies tegen marktconforme prijzen. Prima service.

prima en snelle levering. Het leek Overtoom wel.

Kees Smit blijft uniek voor het betere tuin publiek.

Zeer vriendelijke bediening en klantgericht denken zijn zaken die bij Kees Smit dik in orde zijn.

Waarom Kees Smit? Omdat het met de tuinmeubelen wel goed zit!!

Bijna zover

Mooie tuinmeubelen! Kan niet wachten tot ik ze volgende week (eindelijk) in huis heb! Wat ik ‘jammer’ vind is dat op de site een levertijd van 3 dagen wordt beloofd maar dat deze belofte niet wordt nagekomen door de transporteur.

Zo snel én goed, superrr

Zaterdag besteld, zondag al bericht dat bij PostNL is afgegeven en maandagochtend in huis. Heel mooie dikke kussens voor zeer goede prijs!

Snel bezorgd en ook de een persoonlijke touch om de afspraak te bevestigen

Excellente service

Een probleem met onze gaslantaarn werd op een klantgerichte manier opgelost. Zonder moeilijk te doen werd er een nieuwe opgestuurd en konden we de andere retourneren.

Top service, en zeer mooi en degelijk product

Wij hebben afgelopen week 2 tuinstoelen besteld. De bestelling verliep vlot en alles keurig netjes bevestigd in de mail. De levering was vlot en keurig volgens afspraak. De tuinstoelen zitten heerlijk en zijn ook erg mooi om te zien. Kortom zeer tevreden en zeker een aanrader om hier te bestellen.

Goed en snel geholpen.

Precies wat wij van het product verwachtten

Mooie winkel met goed personeel

Hoi Wij zijn zeer goed geholpen door een vrouwelijke collega van Kees Smit ! (Almelo) Zei was zeer behulpzaam en meedenkend . Gr H

Super service en zeer snelle levering een 10

Super service en zeer snelle levering een tien

Kwaliteit, kennis van zaken, geweldig!

Kwaliteit, kennis van zaken, geweldig! Kom hier altijd terug!

Super mooie kist en ook degelijke kwaliteit! Kan heel veel in!

Top service! Ben zeer tevreden! Alleen moest soms nog gaatjes wat doorboren ivm plastic.

Snel,simpel bestellen en heel ruime keuze

Snel en makkelijk bestelproces en bezorging. Product voldoet volledig aan de beschrijving. Goede prijs voor prima kwaliteit

Uitstekende service en vriendelijk behulpzaam personeel

De leuning van een van onze stoelen brak bij het eerste gebruik. De volgende dag was er al een nieuwe stoel bezorgd, na eenuiterste leuk gesprek met de dame van de klantenservice. Top!

Snelle service. Goede kwaliteit

Online een parasol besteld. Deze werd snel geleverd op een door mij gekozen datum. De parasol ziet er goed uit. Prima kwaliteit.

Stoel stuk gegaan na garantietermijn, geen gezeur gewoon nieuwe gekregen

Comentarios sobre el Kiyoh