Goede service, fijne informatie en prima levering kortom gewoon goed

Fantastisch !

Vriendelijk en goed personeel .Bezorging heel goed geregeld

Een mooi onduidelijk overzichtelijk showroom

Ik vond de behulpzaamheid en de vriendelijke hulp van de verkopers echt fantasties

zie onderstaande uitleg

Adequaat, vakkundig en vriendelijk geholpen door uw medewerker. Keurig door de fa .Brinks bezorgd op het afgesproken tijdstip. Vervolgens erg blij met het geleverde product (ligstoelen)

5 sterren heeft geen verdere beoordeling nodig

5 sterren heeft geen verdere beoordeling nodig

Prima prijs/kwaliteit, uitstekende communicatie, snelle levering

Zeer tevreden over het product, de levering en communicatie erom heen.

De ene dag bestelling gedaan de volgende dag het al binnen Top.

Kees Smit een winkel waar je altijd slaagd.

Wij wisten wat we wouden daarmee was de keus heel gemakkelijk en na de koffie en smakelijke krentewegge de stoelen ophalen en gauw weer naar huis.

Was prima

Was prima

Prima ! En vlot geleverd.

Zeer klantgericht geholpen

👍

Mooi assortiment, goed advies

Mooi assortiment, goed advies, flexibele leveringsmogelijkheden, afspraken worden nagekomen. Mooie en grote winkel in Amersfoort, goed bereikbaar met uitstekende faciliteiten.

Beschadiging gemeld en via foto en e-mail zeer snel opgelost

Service, een tien met een griffel.

Zeer goede, klantvriendelijke service

Geweldige winkel met vriendelijk personeel dat kennis van zaken heeft en totaal niet opdringerig is.

Positieve, klantgerichte ervaring

Duidelijke website, vriendelijke en klantegerichte service mbt datum van levering, levering volgens afspraak en erg blij met mijn aankoop.

Uitstekend!

Heel ruime keuze, goede kwaliteit, vriendelijk personeel, vlotte bediening en levering, en goed verpakte producten. Een 100% aanrader, topbedrijf. Jammer dat ze maar twee winkels hebben (1,5 uur rijden voor ons, maar dat hebben we er zeker voor over).

Zeer behulpzaam

We werden vriendelijk geholpen door een medewerkster. Vragen werden netjes beantwoord en we waren er al snel uit. Binnen een paar minuten was alles geregeld. Ruim aanbod, mooi overzichtelijk neergezet in de showroom. Leuke, creatieve tuinideeën opgedaan! Zaterdag gekocht, dinsdagochtend werd het al geleverd. Bijzonder blij met de nieuwe tuinset!

Fijne medewerkers en ruime keus

Wij werden vriendelijk geholpen en voorzien van duidelijk advies. Op deze manier kwamen wij tot een goede keuze. Mede door het goede weer hebben wij al veel plezier beleefd aan de lounge set

Een winkel wat verantwoording draagt voor de klanten TOPPIE

Zeer fijne en snelle vlotte service. Personeel is ook zeer vriendelijk. Kom er zeker weer eens terug. Ook aanbevolen bij andere mensen

Goede service!

Wij wilde een loungebank kopen zonder de hocker, dit was in de webshop niet te vinden. Maar via de chat toch online kunnen bestellen en drie dagen later geleverd. Helemaal blij!

Makkelijk te bestellen en goede service.

Wij hebben onlangs een nieuwe loungebank met tafel besteld. Hier wilde ik nog sierkussens bij. Deze had ik later online besteld en twee dagen later had ik ze in huis. En ze waren exact zoals de beschrijving en foto. Top!

Goede service en goed product

Alles perfect op tijd geleverd, instructies erbij en ook nog in de mail. Product van erg goede kwaliteit. Niets op aan te merken.

Van zoeken naar vinden, kopen en leveren, alles klopt.

Gaf al eerder uw shop manager 8n Amersfoort een compliment. Van de enorme sortering, de kwaliteit, de zeer redelijke prijzen, het advies van het personeel de krentenwigge met koffie en het perfect georganiseerde transport, alles loopt als een goed geoliede machine. Ga zo door! Ad Brand

Zeer goede service, hele nette bezorgers

Wij hebben Keessmit Amersfoort bezocht en waren onder de indruk van het assortiment. Prima parkeergelegenheid, voldoende personeel en lekkere koffie.

Comentarios sobre el Kiyoh