goede service. snelle levering

goede en snelle service. Ook klachten worden snel naar tevredenheid opgelost.

snelle service! heel zorgvuldige afhandeling allemaal

snelle service! heel zorgvuldig allemaal

Goede en complete service

Alle informatie direct ontvangen om een goede levering te kunnen realiseren. Aardig personeel op transportdienst. levering tot op gewenste plek. Allemaal prima op orde!

Snelle levering en zeer tevreden

Grote parasol besteld. Prijs is zeer goed en de parasol (incl. voet) is ook nog eens snel geleverd zodat wij er met deze warme dagen direct van kunnen genieten. Helemaal top!

Een uitstekende koop!

Ik zocht een fraai uitziebd tafeltje dat praktisch en stevig is. Dat heb ik gevonden!

Positief

In de winkel geweest en parasol uitgezocht. Netjes en correct te woord gestaan door verkoper. Ivm drukte in de winkel uiteindelijk online besteld, netjes en snel geleverd. Gewoon goed dus.

Helemaal geweldig!

Via de duidelijke site zaterdagavond een prachtige tuinbank gezien. zondagochtend naar Amersfoort gereden. Fantastisch geholpen door mevrouw (Wil) met leuke tips. Sleepte van alles erbij en we konden van alles uitproberen. Bank met toebehoren gekocht - onverwachts nog leuk kado erbij gekregen - en vandaag (donderdag) al geleverd door nette jongens die mee hebben geholpen met zware spullen uit de doos te halen. We zijn helemaal blij hiermee en gaan nog lang na genieten!

Overzichtelijke website, groot assortiment, kwaliteit, snelle levering.

Tot nu toe eenmalig 4 tuinkussens met hoes besteld. Snelle levering en duidelijke informatie op de website.

Geweldig, goede service, fijn personeel

Zie hier boven

goede service, geweldig vriendelijk personeel

Geweldig vriendelijk personeeel, alleen maar lof. Goede service en deskundigheid. Ook over het transport alleen maar lof, ter plaatse werd de parasol opgezet.

Hier voel je je welkom

Vriendelijke medewerkerscontact gehad via chat en per telefoon. Snelle levering. Inmiddels mijn 2e bestelling ook geplaatst. Kwaliteit tuinmeubelen en nu genieten van deze prachtige zomer.

Goede service snelle levering

De service is goed en snel ook levering kon je zelf gemakkelijk aangeven wanneer je het ongeveer wou hebben en het werd ter plaatse zelf voor me neergezet waar ik het wou hebben dus daar zijn geen andere woorden voor dan top

prima geholpen door deskundig en aardig personeel

Winkel in Amersfoort ziet er verzorgt uit en je voelt je welkom. de materialen staan mooi opgesteld en je wordt netjes geholpen door personeel die weet waar ze het over hebben zonder opdringerig te zijn. Bezorging was ook prima.

prima service en zeer professionele en vriendelijke mensen die ons goed helbben geholpen

ga zo door!

Heel vriendelijk personeel, en fantastisch goede service.

Duidelijke afspraken en correcte levering van een top tuinset

Allereerst complimenten voor de store in Amersfoort! we hebben alle verdiepingen hebben we gezien, hier kan iedereen in 1 bezoek slagen. Eenmaal een tafel en stoelen uitgezocht (alle combinaties zijn mogelijk) zijn we snel en vriendelijk geholpen. Levering was de week erop, erg snel dus. De geleverde tuinset is helemaal maar wens. Ik beveel Kees Smit iedereen aan.

Geweldige service

2 ligstoelen besteld en de volgende dag keurig verpakt in huis. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. En toen ik ze uitpakte was ik blij verrast! Geweldige ligstoelen voor aan ons zwembad en ze liggen heerlijk. We gaan zeker nog vaker bij Kees Smit bestellen.

Mooie showroom deskundig personeel

prima ervaring. fijne showroom, lekker op je gemak alles bekijken en samen met deskundig personeel een keuze maken. Niks aanbetalen. personeel doet alles digitaal: snel en efficiënt. ik ben erg tevreden, ook over de levering van de spullen. Korte, duidelijke communicatie met transporteur. Mijn tuin is nóg mooier geworden met een tuinset van Kees Smit! Geen bulk rommel van de bouwmarkt maar iets moois wat bij je past.

Heel klantvriendelijk!

Er wordt door de verkopers echt met de klant meegedacht en geen druk uitgeoefend om toch maar een zo duur mogelijk product af te nemen. Wij zijn heel tevreden over het geleverde product. Bij de levering was er een stoel van het verkeerde type bezorgd, maar deze werd direct en zonder problemen omgewisseld. Klasse!

Goede producten en snelle levering

Snelle levering en de hangstoel is helemaal naar wens

De hangstoel is helemaal naar wens en werd netjes volgens afspraak geleverd.

Prima levering en (vooralsnog) goede producten

Snelle levering en de kussens zien er goed uit. Ik kan nog niks zeggen over de levensduur ervan.

super zak,super service,genoeg personeel die je kan helpen TOP!!!!

AL JAREN VASTE KLANT BIJ JULLIE,SUPER ZAAK,HEL TUIN STAAT MET KEES SMIT ,HOPPATEEE HAHA

Topverkoper gehad en daardoor snel de juiste ligbedden gevonden!!

Zondagmiddag, warm, maar binnen bij Kees Smit niet. Voldoende personeel en daardoor snel door een topverkoper geholpen. Wij wisten ongeveer wat we wilden en samen met zijn advies zijn we er snel uitgekomen. En nu genieten!!

Super geholpen .Veel personeel.Alles heel duidelijk

Comentarios sobre el Kiyoh