Alles perfect geregeld inclusief snelheid en keurigheid van bezorgen.

Goede service en professionele afwikkeling.

Plezierige ontvangst door receptioniste en verder een goed contact met de verkoper die goed luisterde en met goede oplossing kwam. Verder een efficiënte afwikkeling van de koop.

Vriendelijke verkoopster in een sfeervolle, zeer compleet ingerichte zaak

We zochten een granieten tuintafel en konden hem niet vinden. De verkoopster zag ons zoekend kijken en sprak ons aan. We werden vakkundig benaderd en na 10 minuten was de koop rond. Ook het regelen van de bezorging verliep volgens afspraak. Vervoerder heeft ons benaderd en a.s. vrijdag wordt de tafel geleverd. Als het allemaal zo gaat als bovenstaande zijn we meer dan tevreden!

Product en contact prima

Helaas niet op de gewenste datum afgeleverd, maar wel goed geïnformeerd hierover. Product is van prima kwaliteit. en het contact verliep prima.

Kees Smit heeft het Limburgse Wauuuww, Oooo en Sjoen effect.

Kees Smit: Het is 356 km reizen vanuit het zuiden dubbel en dik waard. Goed bereikbaar, mooie parking in huis, Wat een assortiment. Prettige verkoper en uitstekend advies. Super snelle levering. Een Top aanrader.

Prima en zonder opdringerig te zijn personeel.

Hebben na 2 keer een bezoek te hebben gebracht de knoop doorgehakt tot aankoop. Beide keren de zelfde ervaring op gedaan met steeds een andere verkoper. De aflevering ging even wat anders; geen bode met afrekenen bij de chauffeur, PostNL. Ging ook prima, maar even wat anders.

Heel goed meegedacht en geholpen

Net als de rest van Nederland zochten wij met het warme weer een parasol. We hadden verder nog geen idee hoe of wat. Ondanks de drukte in de winkel (wat verwacht je, op een erg warme zondag) werden we direct geholpen door een medewerker. Hij kon veel vertellen over de parasols, maar ook over de verschillende parasolvoeten. Hij was totaal niet opdringerig of gehaast, het was geen enkel probleem dat we nog even in onze tuin wilden kijken hoe het allemaal uit zou komen. Daarna de parasol en voet makkelijk kunnen bestellen. Deze is netjes op tijd bij de vestiging in Amersfoort geleverd, zodat we hem na werktijd op konden halen. Voor ons gevoel was niets hier teveel gevraagd, dus zeker een aanrader!

Snel en ook informatief compleet

Zie boven

Fantastiche winkel

Wij waren positief verrast over de winkel in het algemeen, wij waren in de vestiging in Amersfoort. Alles ziet er heel netjes uit en het is allemaal mooi uitgestald zonder dat het druk of rommelig wordt. uiteindelijk zijn we naar een duidelijk uitleg en een kopje koffie naar buiten gegaan met een grote parasol.

Vriendelijk personeel

Zeker service en vriendelijk personeel ! Maar het duurde wel een paar dagen voor wij onze juiste parasol hadden !! En werden verkeerd voorgeligt door de verkoper 😣 Daarna schreef hij op de order verkeerd artikel nummer zodat wij de verkeerde parasol kregen, alles is netjes opgelost maar .. ...

Goede service en vlotte bezorging.

Cadeaubon gekocht voor verjaardag vriendin.

kei goed materiaal en het zit nog lekker ook

kei goed materiaal en het zit nog goed ook

Makkelijk, snel en betrouwbaar

Telefonisch besteld, op afspraak bezorgd in Vadzand Bad. Niet echt om de hoek😉

Alles klopt hier

Fijn geholpen in de winkel. Goede kwaliteit en prima service. Zo komen wij de zomer well door.

Goede service snelle aflevering

Goede service snelle aflevering mooi product

In 1 woord fantastisch

Wat een geweldig personeel, prachtig assortiment en een geweldige manier van zaken doen. Een grote pluim. Nog nooit een bedrijf gezien die alles zo goed in orde heeft. Ga zo door.

Klasse

Duidelijke mooie website, Prima verpakt, met duidelijke handleiding! Transport en bezorging op afgestemde tijd. Betalings mogelijkheden divers en klantvriendelijk. Klasse.

Mooi bedrijf!

Fijn en goed geholpen! Afgeleverd op afgesproken tijd!

Uitstekende service!

Niet alleen bij aankoop maar ook bij garantie is de service van Kees Smit uitstekend!

Na problemen met mijn stoelen (doorzakken). Mocht gewoon 6 nieuwe uitzoeken in showroom.

Uitstekende service

Veel reviews gaan vaak over het assortiment, prijs/kwaliteit verhouding en leveringen. Al deze zaken zijn bij Kees Smit uitstekend voor elkaar zoals ik heb gemerkt in 2018 bij de bestelling van mijn loungeset. Echte klantgerichte bedrijven onderscheiden zich echter door de wijze waarop zij service verlenen ook na de levering. Kees Smit’s klantenservice reageert zeer snel en heeft mijn probleem van een van de lendekussens op een geweldige manier opgelost. Hulde aan deze club die zo met klanten omgaat.

Leuke ontvangst, vriendelijke verkoper en snelle/zeer nette levering!

Wij kregen alle tijd om rond te kijken en na de keuze gemaakt te hebben heel fijn geholpen door een aardige verkoper, alles werd doorgenomen op een leuke manier. We genieten volop van onze nieuwe tuinset!!!

goede service

Gebeld om informatie, keurig op alle vragen antwoord ontvangen. Binnen 2 dagen bestelling ontvangen. een negatief puntje: had een opbergtas verwacht voor de tuinkussens, want die zijn niet vochtbestendig.

Super goede service.

Het was mijn eerste contact met jullie en ik ben nog verbaasd, over de snelle, goede en vooral vriendelijke hulp en service. Een dikke tien.

Nergens wat op aan te merken.

2 Keter boxen gekocht en ze staan nu prachtig in de tuin.

Comentarios sobre el Kiyoh