Heel goede service en snelle levering geweldig blij mee

Mooie overzichtelijke winkel met veel personeel!

Prachtige pand in Amersfoort, goede uitstraling en genoeg keuze.

Klantgericht

Goede advisering in winkel. Snelle bezorging. Mooie spullen. Goede bereikbaarheid van klantenservice voor aanvullende vragen. Top!

Ik geef 5 sterren want uitstekende service en meedenkend en zeer vriendelijke medewerkers

Ik heb 2 parasols gekocht ; door een intern misverstand was de beloofde afleverdag niet gelukt. ik vertelde dat ik een tuinfeest had vanwege mijn verjaardag en met dit zomerse weer echt gerekend had op de parasols. Een uur later werd ik gebeld en had de klantenservice medewerker in de tussentijd gecontroleerd of beide parasols op voorraad waren in Amersfoort en een collega gecharterd om zaterdag alsnog beide parasols te komen afleveren! Zondag was mijn tuinfeest en ik was helemaal happy met deze uitmuntende service en het fijne meedenken in oplossingen van medewerker!

Goede kwaliteit en service

Heel fijn en professioneel geholpen. Duidelijke uitleg over de voors en tegens van de verschillende zweefparasols. Daardoor konden we een goede keus maken. Al eerder een tuinset bij jullie gekocht en ook toen zeer tevreden. Dank daarvoor.

Voorbeeldwinkel qua klantvriendelijkheid en service

Klantvriendelijk, behulpzaam, in voor een praatje, meedenken, oplossingen aanreiken, enz.. HOE je bij deze winkel wordt geholpen zou je wensen dat je overal zo geholpen wordt. Jullie zijn een voorbeeldwinkel.

Zeer positief

Het viel ons op dat er veel personeel was, welke ons deskundig hebben geholpen. Ook prettig om wat ouder personeel te kunnen raadplegen. Voelde goed. In de rij voor de kassa werden we al voortijdig geholpen , bij de bestelling. Liep als een zonnetje.

Prima service snelle levering

Duidelijke website. Makkelijk mijn keuze kunnen maken en de volgende dag al in huis. Helemaal top.

Als je het hier niet kunt vinden, dan vind je het nergens.

Groot assortiment en veel kundig personeel die je perfect kunnen helpen met wat je zoekt. Konden nergens vinden wat we zochten, totdat we bij Kees Smit kwamen. Als je tuinmeubelen zoekt, staak dan je zoektocht en ga naar Kees Smit. Scheelt je veel tijd en frustratie.

Fantastische service, ook in de nazorg is perfect.

Fantastische service, ook in de nazorg is perfect. Mijn probleem was binnen enkele dagen naar de volle tevredenheid opgelost.

Ruime mooie sortering, snelle bezorging en service

Telefonisch heeft personeelslid mij advies gegeven om keuze te maken uit twee uitgekozen opties. Via de bezorgdienst zijn de tafel en bank binnen 3 dagen al netjes afgeleverd.

goed en vriendelijk, genoeg keuze , en lekkere koffie met krentenbrood gehad.

Mooie bank gekocht, uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Ook de levering was op de afgesproken tijd.

Keurig geholpen!

Ik werd aangesproken door een medewerker. Die heeft mij keurig geholpen. Beneden werden de spullen in mijn auto gezet. Prima gedaan !

Heel goede service en vriendelijk personeel.

Heel goede service, levering op tijd en vriendelijk personeel.

Topservice, mooie spullen en direct af te halen

Super, showroom in Amersfoort bezocht, goed geholpen ter plaatse en dezelfde middag alles af kunnen halen in Almelo. Alleen jammer dat er geen magazijn is in Amersfoort.

Daar weten ze wat klantvriendelijk is!

Voor het eerst in de winkel in Amersfoort geweest. Wat een mooie winkel maar nog mooier is het personeel. Zo vriendelijk en gastvrij. Iedereen maakte even een praatje, de verkopers, de dame en heer achter de kassa. Kopje koffie ontbrak ook niet met ook nog wat lekkers erbij. Top. En oh ja, de stoelen die we gekocht hebben bevallen ook!!!! Zodra we weer wat nodig hebben gaan we zeker terug!

Super vriendelijk geholpen en zeer goed geadviseerd door deskundig personeel

We kwamen binnenlopen en we voelden ons direct thuis. Vriendelijk personeel die niet te opdringerig zijn, heerlijk! Na een rondje te hebben gelopen en overal goed geadviseerd te zijn hebben we een aantal producten gekocht. Deze producten konden we direct afhalen of laten opsturen. We hebben het afgehaald en het was allemaal eenvoudig in elkaar te zetten. Toen we thuis kwamen zat er ook al een mailtje in de inbox met instructievideos van de producten. Kortom top geregeld door een topbedrijf! Volgende keer weer regelrecht naar Kees Smit!

Super vriendelijk geholpen en zeer goed geadviseerd door deskundig personeel

Persoonlijk ervaring heb ik niet met jullie maar vond het heel snel gaan. En het materiaal is ontzettend goed.alleen het in elkaar zetten was nog wel een dingetje. Misschien een idee om er stickertjes op te plakken wat a of b of c is. Dan is het in elkaar zetten een leuk iets

ik vind het prettig, dat je eerst kunt rondkijken voordat er iemand naar je toe komt om je te helpen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam, Ook de vervoerde, die mijn lounge et bracht was heel vriendelijk.

Zeer tevreden en erg klantvriendelijk

Ik ben 2 keer in de winkel geweest en ik heb contact via de chat gehad. In de winkel vind ik het erg fijn dat de verkopers niet opdringerig naar je toe komen, maar wel aanwezig zijn voor hulp en tips. Dit is zeer prettig. Ook via de chat werd er fijn meegewerkt en werd ik snel geholpen.

De verkopers heten je welkom en laten je vervolgens rustig rondkijken. Bij twijfel staan ze je te woord en leggen je de verschillen uit. Bij de aankoop leggen ze de procedure uit onder het genot van een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij.

Goede service, goede kwaliteit

1 houten ligbedden Besteld sunyard, 1 was er bij levering stuk, Goes opgelost en binnen een aantal dagen weer een nieuwe geleverd.

Top service, vanaf website tot aan levering

De informatie op de website is top, heel makkelijk te selecteren en op de juiste keuze uit te komen. De opvolging daarna is heel professioneel tot aan de levering van de tuinmeubels. Hier zouden meer (e-commerce) platforms een voorbeeld aan kunnen nemen.

Comentarios sobre el Kiyoh