Prima ontvangsten, goed geadviseerd.

Mooie zaak, heel goed en breed assortiment. Mooie tuinset gekocht en de bestelling is correct afgeleverd.

Snelle service!

Snelle service!

Top service, communicatie, tuinmeubelen met perfecte zit, kies voor Kees Smit

Vanaf de eerste klik met de muis tot de uiteindelijke levering thuis, geweldige goede info, service, mail, transport en uiteindelijke aflevering. KeesSmit staat voor top kwaliteit !

Een woord Top!

Super mooie webshop en winkel, aan de chat goed geholpen. We hebben win de winkel gekeken en daarna online besteld. Super aardige mensen, wij waren namelijk 20 min te vroeg voor opening en lieten ons gewoon naar binnen met kregen direct een heerlijke kop koffie van Kees. Tuinmeubelen staan nu in de tuin, schitterend! Deze stijl hebben we niet ergens anders gezien. Zeker hier een kijkje nemen.

Kees Smit is meer dan je mag verwachten.

Als klant voel je je koning bij Kees Smit.

Boven verwachting TOP!!

Mooi overzichtelijke site, veel keuze en hebben ons droom tuinbank gevonden en besteld. Volgende dag netjes thuis bezorgd, makkelijk in elkaar te zetten doormiddel van instructiefilmpje op de site!!! Nu lekker van genieten!!

Bestellen makkelijk, goede prijs, afleveren op juiste tijdstip en locatie. Prima parasol! Volgens mij klopt alles dan

Zondags bestelling gedaan en werd (had ik niet verwacht) ‘s maandags al geleverd. Perfect. Website ziet er duidelijk en overzichtelijk uit om bij het juiste product te komen.

Vriendelijk personeel

Goede service en uitleg over de producten

Bestellen en afleveren zonder problemen

Zoeken, bestellen en afleveren prima geregeld ! Product ook prima zoals verwacht.

Vriendelijke geholpen door personeel die goede kennis van zaken heeft.

We hebben een aantal tuinmeubelen uit de rough serie gezien op de internetsite welke we graag life wilden zien en " voelen". Om alvast een beetje in de sfeer te komen hebben we een dienblad gekocht van dit prachtige hout. Wanneer onze vlonder klaar is gaan we over tot aanschaf van de rough ronde tafel van 150cm met livorno stoelen, de sitetable van 170cm en nog een eettafel van 180cm. Alles van rough furniture. Vorige week nog 2 cosi gaslampjes gekocht in de kleur olive. Heel erg sfeervol vooral als het savonds wat donker wordt. Deze online besteld en binnen 3 dagen in huis.

Hele goede service, snel geregeld.

Wij hadden een probleem met onze Sintra schommelbank van R&S design. Door de storm was een draagbalk gebroken waardoor we de schommelbank niet meer konden gebruiken. We hebben van Kees Smit kosteloos een nieuwe balk geleverd gekregen en ook nog supersnel. Dat noem ik nog eens service. Nu kan onze dochter weer lekker vertoeven op de schommelbank. Dankjewel Kees Smit! Laat de zomer maar komen.

Duidelijk website niet duur

Container ombouw gekocht voor 2 containers van 240 liter Netjes op tijd geleverd en zeer zorgvuldig verpakt Ook was het geen probleem om hem in elkaar te zetten . Duidelijke omschrijving en in mijn eentje inelkaar gezet ( ja mannen ) vrouwen kunnen dat ook 😁 😁

Goede service en goede uitleg

Heel goed. Het zijn mooie meubelen tegen een goede prijs.

Goede communicatie, ook met de vervoerder!

Supersnelle levering waarbij duidelijk gecommuniceerd is wat te verwachten

Snelle levering stevig verpakt en exact wat ik op de foto had gezien. Prima zitcomfort door de iet wat rond lopende zitting en rugleuning. De prijs dubbel en dwars waard

Perfect!!

Zeer ruime keuze, en goede service!!

Zeer goede service .

Tuintafel online besteld en s avonds de werd ik al gebeld voor afleverdatum en tijd. Ze waren keurig op tijd en aardige bezorgers. Met het uitpakken bleek de tafel een kleine beschadiging te hebben naar een melding via de mail werd dit keurig netjes opgelost. Binnen een dag was het geregeld. Top hoor. Bedankt voor jullie snelle levering en service.

Zeer creatief en attent geholpen

Super mooi product gekocht, alleen verzending ging anders dan gezegd.

Prachtige collectie, daar kan geen tuincentrum tegenop

Mooie winkel, ruime uitstalling, veel keus

Snelle levering dwz conform de tijd die erbij vermeld wordt.

Supersnel

Perfecte prijs en perfect contact

Vriendelijk geholpen lekkere koffie gehad Personeel hielp bij het inladen van de goederen. Wij zijn zeer tevreden.

Top services

goed voorzien van informatie in de winkel en snelle levering

Comentarios sobre el Kiyoh