Geweldige service en erg meedenkend

Goede tuinstoel kussens geleverd. Zitten perfect. Alleen de kleur was niet zoals ik had gedacht. Deze konden worden omgeruild. De medewerkster heeft het professioneel en snel afgehandeld.

Afspraak = afspraak

Bedankt voor de vlotte afhandeling.

Aan alles is gedacht! Perfect

Wij zijn zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen in de showroom. Wij werden door bekwaam en vriendelijk personeel geholpen met de keuze van onze parasol. Alles was van hoge kwaliteit, van kopje koffie tot toiletvoorzieningen aan toe.

Prima zaak met ruime keuze tegen een goede prijs

Bij binnenkomst valt de grootsheid van de winkel op en de keuze is heel goed voor het budgetsegment waar de Kees Smit Tuinmeubelen voor staat. We zijn nu in 1 keer geslaagd waar we anders naar verschillende zaken hadden moeten gaan. Verschillende soorten tuinmeubel kussen in de zelfde kleur en structuur. Het was een geslaagde dag. De service van gratis koffie ed. is ook heel goed. We moesten 160 km enkele reis rijden maar het was het meer dan waard.

Mooie winkel goede service

Heel goede en mooie producten voor genieten van de zomer

uitstekend

Netjes verpakt en snel geleverd

Goede service in de winkel, veel personeel met voldoende mensen met inhoudelijk kennis. De tafel online besteld en snel geleverd, netjes verpakt en eenvoudig op te zetten.

Goede houten tuintafel, makkelijke montage, , goede afleverservice

Zie hierboven!

Prettige en overzichtelijke winkel.

Leuke overzichtelijke en prettige winkel! Personeel is erg behulpzaam en deskundig

Perfecte service !!!!!

We hadden een mooie teak houten tafel besteld helaas was de middelste plank krom. Geen probleem voor kees kreeg binnen no time een nieuwe geleverd Dat noem ik nog eens service

goede service & goed advies

enigste minpuntje is dat er te weinig schroeven bij de tafel worden geleverd :-)

Hele goede service

Super tuinmeubel bedrijf. Klant vriendelijk personeel en zeer goede service 👌

Heel goed snelle service

Heel goed snelle levering

Is er onverhoopt iets mis? Kees Smit lost het netjes op

De aanschaf van een schommelbank verliep in eerste instantie niet vlekkeloos omdat het product beschadigd bleek bij aflevering. Helaas was het de laatste uit de voorraad. Positief verrast dat Kees Smit een nog beschikbaar ander, maar duurder en luxer, model van de schommelbank tegen de prijs van de goedkopere bank nog diezelfde week naleverde. Dat heet klantenbinding! Wij komen zeker nog eens terug.

Ze zetten bij Kees Smit echt het puntje op de “i”...!

Geweldig geholpen in de winkel en supervriendelijk personeel! Kom er graag nog eens weer...

Snelle, goede en persoonlijke service .

Alles was gewoon goed. Hoefde maar a1x verzendkosten te betalen bij 2 x bestellen bij navraag via de mail. Werd direct volgende dag gebeld dat het akkoord was en kussens de volgende dag voor de deur. Totale bestelling was dan ook wel voor 150 euro maar ja wel in 2x besteld dus toch aardig dat dit werd toegekend.

Vakmanschap en service prima

Ontzettend vriendelijk professioneel personeel met een zeer goede service

Fijne ervaring en kom zeker weer terug. Neem niet eens meer de moeite om elders te shoppen

komen netjes hun afspraken na.

Bedrijf komt netjes hun afspraken na.

Goede snelle service

We zijn heel blij met super service! Dank jullie wel

Zeer goede service

Snelle levering en zeer goede service

Super mooie produkten. Geweldige service met goede levering. Dit kan niet beter!!!!

In één woord GEWELDIG!!!!

Supernetjes

Goede service en advies. Netjes geholpen en snelle en nette levering aan huis. Top

Heel positief

Zeer tevreden over klantvriendelijkheid ,deskundig advies en correcte afhandeling, ook wat betreft

Mooie kwalitatieve producten. Snelle levering.

Comentarios sobre el Kiyoh