Mooie kwalitatieve producten. Snelle levering.

Top! Snelle levering!

Uitstekende prijs-kwaliteit teak tuinmeubelen en punctuele levering

Uit een ruime keuze tuinmeubelen tot een goede keuze kunnen komen voor een passende teak tuintafel met uitstekende prijs-kwaliteit. Levering is flexibel af te spreken en is punctueel. Aanbevolen!

Netjes geholpen met goed advies!

Prima zaak, verkoper wist veel van het product en een goede prijs. Als we weer wat nodig hebben gaan we zeker terug 👍

Goede en duidelijke service.

Deze was prima.

Helemaal top, fijne service . mooie producten goede prijs en vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel, heel fijn geholpen , en mooie producten. We hebben een gezellige middag gehad. Onze nichtjes vonden het een grote speeltuin.

Snelle service en geweldige producten

Er stond op de website levertijd 3 werkdagen maar de volgende dag was het al binnen. Super snelle service dus.

top verkoopster

super empathische en vindingrijke mevrouw die mij hielp

Mooie winkel met erg veel keuze en goede service

Erg goed geholpen in de zaak. Mooie spullen besteld en binnen een week geleverd. Helaas was 1 product tijdens het transport beschadigd, maar een belletje zorgde ervoor dat het pakket retour ging en dat we snel weer een nieuwe krijgen.

Super service

Vrijdag besteld en zaterdag in huis. Goede kwaliteit met goede service!

Goede ervaringmee

Een hele goede ervari g mee en snelle levering

Iets te vaak gevraagd of we geholpen willen worden. Wel geteld 6 tot 8x keer pfff. Goed bedoeld maar soms wat ongemakkelijk voor ons. Verder wel vriendelijk personeel en goede service tot en met de levering van Brinks. Ook zij wat ed n super vriendelijk en dachten goed mee.

Vriendelijke assistentie, rap een mooie parasol gekocht.

Onze teak buitentafel kochten we bij Kees Smit zonder assistentie, een paar weken later zochten we er een mooie parasol bij. De verkoper nam alle tijd voor ons en toen we eenmaal een keuze gemaakt hadden, ging hij kijken of de parasol op voorraad was. Ondertussen kregen wij complimentair iets te drinken plus een snee krentenwegge uit Almelo (een leuke touch). Bij het afrekenen van de parasol kregen we óók nog een mooie shopper mee. Nu gaat het ons niet om ‘alle gratis extra’s’, maar om de aandacht en waardering die je als klant krijgt. Dat zit goed bij deze winkel. De parasol is nog niet uitgeklapt, we moeten eerst even op kleur komen voordat we ons in de schaduw gaan opstellen. Ik schrijf deze recensie overigens aan de teak buitentafel. *duim omhoog*

Snel

S avonds aanbieding gezien volgende dag was hij al in huis

U komt U belofte naa dat kan niet veel winkels zeggen en personeel is vriendelijk en correct top met vriendelijke groeten fam.F Nagtegaal schoenerwal 4 2317 GK LEIDEN

Perfect!

Heel goed en snel geholpen

In de winkel kregen we warm welkom en werden we goed/ vriendelijk geholpen. Voor de kinderen een mooie speelhoek top 👌! Ons tuinset werd geleverd maar helaas 1 stoel was niet goed. Gebeld en twee dagen later werd er een nieuwe stoel geleverd. Helaas zonder schroeven maar na een belletje werden deze toegestuurd. Tuinset is nu compleet en we zijn er super blij mee 😊. We gaan er nu heerlijk van genieten 🍽🍹🥂🍓🍍 samen met familie en vrienden. Fijne zomer toegewenst en bedankt voor de service 👌. H♡rtelijke groet, Fam. Kramer Urk.

Houten tafel bleek na een tijdje een scherpe rand te hebben en werd na een foto te hebben ingestuurd zonder problemen voor een nieuwe omgeruild.

Goede service, snelle bezorging, vriendelijke medewerkers en gode communicatie

zie boven

Klantvriendelijk en behulpzaam

Tuinset gekocht waarbij tijdens het orienteren hierop het personeel erg behulpzaam en vriendelijk was. De hele ambiance van de winkel was erg prettig. Erg goed

Uitstekende service. Al meerdere malen ervaren

Goede service, vriendelijk aan de telefoon en probleemloos een nieuwe parasolvoet leveren omdat de oude na de winter ineens in stukken bleek te liggen. Ook nog gratis thuisbezorgd!

Zeer tevreden!!

Mooie winkel met zeer groot assortiment. Verkoopster was goed op de hoogte van alles en zeer behulpzaam en vriendelijk. Onder het genot van een kopje koffie met krentenbrood rekening opgemaakt en betaald. Binnen half uurtje weer vertrokken met een tevreden gevoel.

Prima.

Alles volgens planning verlopen.

Goede service en goede kwaliteit en goede service!!

Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. De kwaliteit en kleur is perfect.

Mooi product, snelle levering, maar aflevering had ik anders verwacht.

Eindelijk hadden Kees Smit mijn gewenste set weer en dus gelijk besteld. Levering volgde lekker kort erna. Hoewel het personeel vriendelijk was had ik de aflevering anders verwacht. Ik had namelijk verwacht dat het setje werd uitgepakt en het verpakkingsmatriaal zou worden meegenomen. Maar moest het uiteindelijk zelf uitpakken en het verpakkingsmatriaal afvoeren.

Comentarios sobre el Kiyoh