Dik tevreden met de aankoop

Mooie parasols gekocht. Goed voorgelicht in de winkels tussen de verschillende parasols. Kwaliteit en robust voor een betaalbare prijs.

Uitgebreide collectie. Prima service

Geweldig. Gezellige winkel om eens rond te neuzen. Je krijgt alle ruimte en tijd. En als je vragen hebt, alle vragen staan vrij. Je wordt ook niet "lastig" gevallen met: "Kan ik u helpen?" Nee je wordt gewoon vrij gelaten om alles te doen en uit te proberen. Kopje koffie/thee doen is ook uitstekend verzorgd. Het assortiment is zeer uitgebreid. De service van de medewerkers is uitstekend. Er worden voor- en nadelen verteld, men is eerlijk en verkoopt geen onzin of kletspraat, maar het is zoals het is en niet mooier. En dat voelt wel erg prettig.

Mooi product, goede levering

Mooie tuinmeubelen

Correcte levering, goed verpakt, mooi setje

Klantvriendelijke en snelle communicatie

Ik had verkeerd besteld en gemaild hierover en binnen no time had ik een reply dat de irder was gecancelled en kon ik het juiste bestellen. Dit soort snelle communicatie en nette afhandeling zie je niet veel meer tegenwoordig.

Netjes en op tijd bezorgd.

Netjes en op tijd bezorgd .

Keuze was snel gemaakt door deskundig advies.

Goede ervaring na ons eerste bezoek. Hoefde niet verder te zoeken.

Prima , eerlijk advies

Dat ik ooit bij Kees Smit zou binnenlopen had ik nooit gedacht. Was echt van mening dat hun assortiment te exclusief qua stijl zou zijn voor ons. En dus ook prijzig! Totaal misplaatste gedachte. Wat een prachtige winkel voor ieder budget. Wij zijn geslaagd bij KEES SMIT 👍🏻👍🏻

Scherpe prijzen, snelle levering (in goed overleg) en prima verpakt!

Gekocht via een dealer, maar toch prima rechtstreekse levering.

Nette uitleg gehad

Nemen de tijd voor je. Ruime keus Ook op een juiste manier een klacht voor mij afgehandeld

Enorme sortering met goede kwaliteit/prijs verhouding en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel

Een geweldige en positieve ervaring. Meer woorden zijn overbodig.

Zeer positief

Ruime keuze, bestelling keurig afgehandeld en aflevering netjes op tijd.

vriendelijk, deskundig personeel

goed geholpen bij de aanschaf van een tuinbank

Snelle goede service

Duidelijke site, snelle service en snelle goede aflevering

Goede service, erg tevreden!

Erg goed geholpen bij Kees Smit. Vriendelijk en kundig personeel, wij zin erg blij met onze aankoop!

Super snel, beleefd en praktsch en gratis geleverd.

Enorm blij met mijn twee nieuwe buiten fauteuils!

Fijne uitleg in de winkel, uiteindelijk online besteld en netjes geleverd door de logistieke partij.

Uitstekende dienstverlening

website informatief en up-to-date. zeer punctuele afhandeling in facturering en bezorging.

Geweldig!

Ben eerst in de winkel langs geweest om te kijken. Een dag later besloten om de tuindet te bestellen. Dit heb ik online gedaan. Dezelfde dag nog kreeg ik via de mail een uitnodiging om een datum te plannen en binnen 3 werkdagen had ik mijn tuinset in huis.

Mooie tuinmeubelen en goede service

Ik ben 2 keer bij jullie geweest en vond dat jullie medewerkers alle tijd voor de klanten hebben, erg meedenkend en verstand hebben van jullie meubelen. ben zeker tevreden met wat ik bij jullie heb besteld en ben benieuwd want het komt morgen binnen, top service erg bedankt

redelijk tot goed

product is goed, mondelinge informatie ook. personeel bekwaam en zeer vriendelijk. bezorging benedenpeil Post.NL Lomp onvriendelijk en vooral niet behulpzaam. Prettig zou zijn meer informatie te krijgen over kwaliteit van de stoelen en het gewicht dat ze kunnen verdragen

De snelheid van het toesturen van de cadeau en de vormgeving ervan heeft ons aangenaam verrast

Zeer klantgericht

Service en snelle levering

Goed geholpen in de winkel en het bankje is met 1 dag thuis afgeleverd.

Goede service en uitstekende kwaliteit

FANTASTISCH!!!

ALLES TOP!!! Daarmee bedoel ik: zoeken op de site, bestellen, transport en verloop, prijs-kwaliteit, betalen, producten, communicatie en afhandeling. Geen enkele op-of aanmerking, echt TOP dus!!! Wij zijn trouwe klanten geworden👌🏻👍🏻😘

Comentarios sobre el Kiyoh