Service en snelle levering

Goed geholpen in de winkel en het bankje is met 1 dag thuis afgeleverd.

Goede service en uitstekende kwaliteit

FANTASTISCH!!!

ALLES TOP!!! Daarmee bedoel ik: zoeken op de site, bestellen, transport en verloop, prijs-kwaliteit, betalen, producten, communicatie en afhandeling. Geen enkele op-of aanmerking, echt TOP dus!!! Wij zijn trouwe klanten geworden👌🏻👍🏻😘

geen klachten te kort voor verdere mening

geen klachten te kort voor verdere mening

Snelle levering en product conform advertentie

Parasol hoes besteld. Prijs/Kwaliteit uitstekend. Snelle levering met goede informatie voorziening over leverproces

Perfect, raad je aan om hier je spullen te kopen

Snelle levering en prijs kwaliteit is de moeite waard.

Gezellige winkel met super personeel.

Prima geholpen !!! En dat in de drukste tijd van het jaar.

Vlotte levering. Prima kwaliteit

Bestelling in het Pinksterweekend geplaatst en twee dagen later al bezorgd. Top!!!!!

Prima service!

We hebben 4 tuinstoel gekocht , deze werden thuis geleverd. De levering was gewoon super. Een super beleefde en behulpzame chauffeur keverde de geweldige stoelen. De stoelen zijn precies wat wat wij verwachte.

Snelle en goede service

Snelle en goede service plus ook nog eens op zeer korte termijn geleverd. Zeer tevreden.

Prima ervaring, deskundige service.

Dit voorjaar zowel een loungeset als een parasol gekocht. Prima deskundige mensen die aan het werk zijn. Wel een beetje een overkill qua selling. quote: U heeft de moeite genomen om hier te komen kijken en uw interesse te tonen voor dit loungeset. Wat houdt u tegen om het nu niet te kopen.....? Is vrij direct, brutaal en kan klanten ook afschrikken. Goede service qua bezorging, keurig op tijd!

Goede service!

Aankoop en levering gingen prima. Na 1,5 jaar begon onze tuintafel te wijken. Een mailtje gestuurd en twee dagen later stond er al een nieuwe. Heel fijn!

Goed vakmanschap in woord en daad.

Klantvriendelijke ontvangst en geleid naar daar waar je wilt zijn!

Super goede service en goed meedenken met de mogelijkheden!

Bij het uitzoeken van de tuinmeubelen zeer goed geholpen en door de verkoopster goed meegedacht en goede oplossingen aangedragen en ook eerlijk aangegeven wat plus of min punten waren zodat wij een goede beslissing konden nemen.

Prachtige tuinmeubelen tegen zeer betaalbare prijzen!

Een geweldig grote en mooie collectie tuinmeubelen, ondergebracht in een schitterend gelegen en goed bereikbare showroom. Voeg daaraan toe vriendelijk en deskundig personeel en je hebt de ideale componenten om goed zaken te kunnen doen bij en met Kees Smit Tuinmeubelen!

hier nemen ze nog echt de tijd voor je!

zijn zeer tevreden en de levering gaat snel en op tijd....

Snelle en complete service. Bedankt daarvoor

Telefonisch bestelling gedaan ivm met het niet kunnen vinden van de desbetreffende meubels. Het werd tijdens het gesprek opgepakt en afgerond. Had 5 minuten later een mail met bevestiging en contact met transporteur ging ook snel. Voorbeeld voor menig bedrijf die internet verkoop doet. Bedankt! Groet Wilko

Super goed

Snel, goede service en kwaliteit producten voor een mooie prijs!! Al aanbevolen in kennis en familiekring!

Nette afhandeling

Tevens het transport was goed geregeld

Top, keuze uit mooie, grote collectie en goede service !

Veel keuze, goed en vriendelijk advies, snelle levering volgens afspraak.

prima service, hulpvaardig personeel en bezorgdienst

Prima service in de winkel, hulpvaardig personeel totaal niet opdringerig je kan hulp krijgen als je wilt en anders laten ze je lekker kijken. bezorging ook uitstekend wordt goed op de hoogte gehouden en wij hadden een super aardige bezorger die plezier heeft in zijn werk. ik zeg helemaal top!!

Fantastische service!

Goed geregeld, duidelijk en snel. Zeer tevreden!

Besteld en binnen 2dagen geleverd!!

Erg snel geleverd! Prima!

Vriendelijk en goede service

Mooie nette winkel, goed advies, veel keus, en lekkere koffie..

Comentarios sobre el Kiyoh