Goed en makelijk in elkaar te zetten,en snele bezorging.

vriendelijk personeel, gaf ruimte indien nodig

prettige ervaring met de winkel in Amersfoort. Fijn te woord gestaan. Betaling zou bij aflevering plaatsvinden. Tot onze verbazing kregen wij bij aflevering te horen dat er niet betaald hoefde te worden. Dat zit niet zo lekker, dus alsnog geld per bank over gemaakt. Bij het uitpakken bleek 1 van de stoelen beschadigd. Die is per post omgeruild. Prima oplossing.

Goed bereikbaar, top personeel

Zeer Groot assortment

Duidelijke website, goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle, nette levering van pakket.

Zeer te vrede

Wij zijn zeer te vrede over de communicatie via mail, en de bereidheid en geduld van de verkopers

overzichtelijke showroom, gratis koffie/ drankje, vlotte hulp bij verkoop

zeer tevreden! bezoek aan de showroom in amersfoort was prettig. Ondanks dat het druk was ( 2e pinksterdag!) was het overzichtelijk, kregen we in de koffiecorner gelijk koffie/ thee of frisdrank aangeboden ( gratis!!) en hadden we direct hulp van een vriendelijke verkoopster toen we er om vroegen. gekochte meubels werden nog diezelfde week aan huis bezorgd, keurig op afspraak en gratis!!

Snelle en goede service

Snel en goede service

Veel keus en uitstekende advisering

Bij binnenkomst al eerst een heerlijk bakje koffie en een stuk krentenwegge. Dat is goed binnenkomen. Toen op zoek; veel keus, gelukkig een kundig, behulpzame medewerker die ons aan de hand nam door het "oerwoud" van tuinmeubelen en ons heel kundig en prettig adviseerde,

goed geregeld

prima prijs / kwaliteit verhouding snelle en goede levering

Positief, ondanks dat het de betreffende dag druk was is er alle tijd genomen om ons een goed advies

Het was voor ons de eerste keer dat we Kees Smit bezochten en werden positief verrast door het assortiment. Nadat we de zaak bekeken hadden en naar de afdeling gingen waar onze interesse naar uitging en met een adviseur in gesprek kwamen waar ons op voordelen, eigenschappen en kenmerken werden geattendeerd. Als dan de keus was gemaakt en de bestelling werd gemaakt werden gewezen op de koffie en thee hoek waar we een drankje konden drinken. Hierna kregen we een duidelijke beschrijving mee waar de artikelen konden halen. Al met zeer positief en zeker een volgend bezoek waardig.

Je krijgt goed advies zonder dat je het gevoel krijgt dat men het probeert op te dringen!

Hele goede aftersale service en een perfecte bezorging door firma X.

Vriendelijk personeel en goede voorlichting

Vriendelijk personeel en goede voorlichting

Goede behulpzaam

Meteen werd ik heel goed door de medewerker R. in Amersfoort geholpen. Ik vind de service top, want de beschadigde tuintafel is snel omgeruild. Een petje doen voor Kees Smit Tuinmeubelen!

Super vlotte levering. Goede service.

Super vlotte levering van onze Bellagio 4 standenstoelen. Het personeel heeft ons daarbij prima geholpen. Goede service! Aflevering tot in de auto. De stoelen zitten overigens perfect, dik tevreden.

Super service

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de voorraad van een product. Eenmaal weer voorradig, de volgende dag al geleverd. Super service! Bedankt!

goede gezellige verkoper met verstand van zaken

super

Topbedrijf!!

De tweede keer dat we iets bestellen hij Kees Smit... en je weet dat er altijd in elkaar gezet moet worden, klusje... Dit keer een opbergbox met heel veel schroefjes en moertjes... maar we kregen een montagefilmpje toegestuurd waardoor de klus makkelijker te klaren was, Top!!

Topbedrijf!!

Zeer behulpzame medewerkers en top kwaliteit.

Zeer behulpzame medewerkers en top kwaliteit.

Goed begeleid door vakbekwame mensen

Man wist ons goed te informeren en dacht met ons mee. Goede alternatieven aangeboden.

Het was perfect.

Het moment van binnenkomen en afrekenen is echt een feestje. De Service waar mee je geholpen word is echt super!zelfs hèt kopje koffie/thee of frisdrank word nog vriendelijker aan je tafel gebracht dan in de meeste horeca zaken. Alle medewerkers hadden verstand van de producten en konden allemaal even goed helpen en waren ook oprecht eerlijk met hun advies.

Vriendelijk en meedenkend personeel, prima service.

Vriendelijk personeel, wordt uitstekend geholpen. Ook aan de tel. vriendelijk en meedenkend. Prima service

Fijn geduldig en luisterend personeel met goede aanbevelingen en keuzes......en snelle levering!, en lekker koffie ;-)

Klantvriendelijk en professioneel

Bij een bezoek aan het filiaal in Amersfoort klantvriendelijk behandeld en met goed advies geïnformeerd. We moeten de spullen nog ontvangen, maar door ervaringen van familie weten we dat het goed zit...

Comentarios sobre el Kiyoh