Een super mooie zaak

We zijn netjes geholpen een heerlijk bakje koffie gedronken. Maar thuis aangekomen zat er een beschadiging aan. Terug geweest en weer netjes geholpen en een nieuwe mee gekregen.

Veel keus, goed advies en correcte aflevering

Veel keus, goed advies en correcte aflevering

Geweldige ervaring

Zeer klantgericht, enorm behulpzaam

De ervaring met Smit maakt mij een volwaardig lid

Heel klantvriendelijk en betrokken,en nooit voor spullen hoeft te knokken!

Goede foto’s. Snele levering

Goede foto’s. Snele levering

Zeer goede service en vriendelijke medewerkers.

Nu drie keer telefonisch contact gehad met een medewerker van de klantenservice om advies te krijgen voor mijn bestelling. Het valt met echt op dat je heel vriendelijk en deskundig te woord wordt gestaan en dat de medewerkers alle tijd voor je nemen. Natuurlijk kun je alles online bestellen maar bij grote bedragen vind ik het gewoon fijn om even iemand te spreken. Dat is bij Kees Smit geen probleem. Ook de leveringen waren keurig geregeld en op tijd.

Xx

Alles volgens afspraak. Top!

Idem

Prima, verkoopster was bekwaam.

Verkoop ging vlekkeloos, levering helaas niet. Bij het openen van de dozen zat alles onder de vlekken. Gelukkig zaten de kussen ingepakt. We hebben alles zelf goed kunnen reinigen, maar wel heel vreemd dat zo'n nieuwe Lounge set helemaal vies aan komt.

Groot assortiment met topkwaliteit en zeer klantvriendelijk personeel.

Fijne winkel. Aanbeveling voor drukke dagen: de verkopers beter herkenbaar maken door bv een aparte kleur overhemd? Alleen een badge is onvoldoende zichtbaar vind ik waardoor zoeken van een verkoopmedewerker lastig is.

Tevreden

Mooie grote showroom, niet de goedkoopste maar wel prima service...

Goede service en zeer uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel

wij Hebben een prachtig mooi set van Hartman James Olivier ,

Prima aanbod en service

Gewoon goed.

Een prachtig groot assortiment en goede parkeergelegenheid en dan nog heerlijke koffie.

Op een zeer prettige manier geholpen. Bezorgen is gratis, dat is toch geweldig. De keuze is gigantisch groot. Heel bijzonder.

De verkoper Berend Piersma uitstekend en de bezorger prima ook al moest hij alles alleen doen

Altijd als we wat gaan kopen bij Kees Smit dan weten we al dat daar aangekomen er mensen zijn die steeds ons vrolijk te woord staan en daar krijg je toch een lekker gevoel bij en elke keer lukt het om binnen no time te slagen hetgeen nu ook weer gebeurde.

Ruime keus en perfect advies

Fijne winkel met het uitgebreidste assortiment. Goede adviseurs waar je niet op hoeft te wachten. En ins ons geval geholpen door de baas zelf!👍

Deskundig klantvriendelijk

Wij wilden een tuinligstoel kopen, maar mijn vrouw kon vanwege haar handicap de stoel niet vast zetten. De verkoper zei dat hij de stoel niet aan ons wilde verkopen. Hij bracht ons naar een andere stoel meteen hocker. Hier waren we wel blij mee en hebben deze gekocht. Hartelijk dank voor het deskundige advies.

Goed geholpen met goed advies verkoper Gert

Goed geholpen met goed advies. Prettig

Geweldige loungeset gekocht, al vele uurtjes op doorgebracht.

Top bank

Goede kwaliteit, eenvoudig in elkaar te zetten . Erg blij mee!

Lekkere bak koffie, Goed advies, snelle levering #Top #BedanktKees

Top geadviseerd, lekkere koffie, snelle levering. Top bedrijf

Super winkel en personeel .

We kwamen voor het eerst in de winkel .Makkelijk te bereiken ,Vol op pakeer ruimte . De winkel is ruim op gezet .Personeel is heel vriendelijk en goede uitleg over het product wat we wilde kopen. Kregen nog een lekker bakje koffie met wat lekkers erbij.Magazijn personeel heel vriendelijk en hulpvaardig .ze hadden ons pakket in de auto gezet . We komen zeker nog eens terug .

Prima service.Zeer vriendelijk en vakkundig geadviseerd bij telefonisch contact.

Enkele dagen na bestelling al bezorgd. Prachtige tuinset,waar ik erg blij mee ben.

Mooie tuinset, goede levering, degelijk!

Een erg uitgebreid assortiment met veel keuze, degelijke producten. Na het bestellen duidelijke e-mails over de levering, zelf een dag inplannen en op het juiste tijdstip geleverd. Zeer tevreden!

absolute aanrader

Wat een keuze. en wat een vriendelijk personeel. Gratis koffie aan de bar. Het mot niet gekker worden. Jawel hoor kregen we ook nog een overheerlijke krenten boterham. door een lieve dame aangeboden. De bestelling geplaatst. Wat dacht je wat geen eens aanbetaling hoeven doen. Dat is nog niet alles Vrijdag komt de tuin set al .Binnen een week . En ook nog geen bezorg kosten Niet normaal .En de mensen bleven maar lachen. Zou het dan toch nog zomer worden na een nare periode in ons leventje. Het gaf ons in ieder geval een fijn gevoel. Leuke winkeliers ze bestaan nog.

Comentarios sobre el Kiyoh