Uitstekende voorlichting en een behandeling waardoor je je echt klant voelt

Wij werden vriendelijk ontvangen. Het personeel was behulpzaam maar niet op een opdringerige wijze. We werden goed en adequaat voorgelicht en de verkoop ging geheel volgens wens met goede hulp van de verkoper die zeker niet te beroerd was om te helpen. Iin 1 woord: uitstekend!!

Top service en personeel is kundig en supervriendelijk

👍👍👍 helemaal fan van jullie.

Mooie producten , snelle levering!

Mooie producten, snelle levering!

In een woord geweldig

In een WOORD geweldig

Goed advies en een prachtige winkel

Wij zijn uitgebreid geholpen en er werd goed tijd voor ons genomen. Prettig en deskundig advies en tips om onze aangekochte producten zolang mogelijk mooi te houden.

zeer snelle reactie op klachten en goed opgelost

zeer snelle reactie op klachten en goed opgelost

Gewoon TOP !

Prachtige showroom, Ruime keus, goede kwaliteit en zoals altijd weer prettig geholpen.

zeer goed

zeer goed . Klacht stoel zeer correct op gelost. Niets was te veel. Ook vervoerder was zeer correct.

Prima service, snel geleverd en goede communicatie.

Zeer goede service een een buitengewoon aardige medewerkster aan de telefoon.

Prachtige stoelen besteld, echter zonder er in gezeten te hebben, omdat we ver van Smit wonen en ze in onze buurt niet te vinden waren. De stoelen blijken voor ons niet fijn te zitten. Ondanks dat we ze al hebben uitgepakt is gelukkig toch een retour mogelijk. Wat een mooie service van deze zaak.

Kees Smit is top!

Na aankoop werd verteld dat Kees Smit qua service top geregeld is. Top geregeld? Kees Smit weet als geen ander wat goede service is! Hoes kapot? Er wordt een nieuwe opgestuurd. Tafel beschadigd? Er wordt een nieuwe opgestuurd. En dat zelfs na bijna twee jaar! Ik zou Kees Smit aan al mijn familie en vrienden aanbevelen. Wat is dit een gouden zaak!

snel, vriendelijk en vakkundig geholpen

Ondanks dat het erg druk was in de winkel werden we erg snel, vriendelijk en vakkundig geholpen. Heel fijn!!

Snelle en goede service!

Ruilen gaat heel soepel.

Heldere uitleg en voldoende tijd voor jou als klant

We zijn 2x op bezoek geweest, om ons te oriënteren en vervolgens om te kopen. We hebben om dezelfde verkoper gevraagd en dat was geen probleem. Er is ruim de tijd genomen om de werking van de parasol te demonstreren, er werd kritisch meegedacht, ook van de kant van de verkoper werden vragen gesteld aan ons over bijv de grootte van ons terras (we kochten een parasol), de ruimte om de parasol uit te klappen, etc. We hebben de tijd genomen en die tijd kregen we ook, geen opdringerig verkooppraatje. Ook een collega werd er bij gevraagd om zeker te weten dat het gegeven antwoord juist was.

Overtreft de verwachtingen

We zijn zeer blij met onze nieuwe Rough-L lounge diningtafel. We kunnen nu eindelijk lekker buiten eten zonder bord op schoot. Gezellig lekker tafelen met onze dochters en zelf nog ruimte over om de Cosiscoop gaslantaarn op tafel te zetten voor nog meer sfeer. Super tevreden met de snelle levering en service achteraf, 1 bout bleek namelijk niet te passen, maar deze is een dag later nagestuurd

Veel keus, niet duur en snel in huis

Uw bedrijf heeft een ruim assortiment. Erg veel leuke spullen. Niet te duur en zeer snel in huis. Ik ben erg tevreden over mij leuke aankopen. Met vriendelijke groeten, Liesbeth

Fantastisch assortiment en perfecte service

Ruime keuze in vrijwel het gehele assortiment van kwaliteits tuinmeubelen en ongeevenaarde service op het gebied van advies en levering

Goed geregeld 👍🏼

Prima bevallen volgens afspraak prima hulp via chat en mooie tuin meubelen stevige kwaliteit dus top

Fijne winkel en zeer vriendelijk personeel en lekkere koffie!

Goede informatie en zeer vriendelijk geholpen.

Vriendelijke mensen die met veel geduld en kennis ons hebben helpen zoeken naar de perfecte loungese

We zijn geweldig geholpen door een enthousiaste verkoopster die ons met veel geduld heeft helpen zoeken naar de perfecte set voor ons. Er was goede afleiding/vermaak voor onze kinderen waardoor we de rust hadden om rond te kijken en uit te proberen. Goede informatie gekregen en uitleg over de verschillende mogelijkheden en materialen. We genieten nu elke dag van deze mooie set.

Heel veel mooie dingen

Heel veel mooie tuinmeubels, rust om zelf rond te kijken en prettig geholpen

Meubilair werd keurig en gratis geleverd, maar nadeel is dat het niet wordt uitgepakt en alle verpakking wordt meegenomen.

Zeer positief alles goed geregeld

Alles goed geregeld erg behulpzaam

goeie service behulpzaam en vriendelijk personeel

Mooie nette zaak groot ,personeel vriendelijk snelle levering en de koffie is e rgratis

nog steeds prima

Comentarios sobre el Kiyoh