Super vriendelijk:-)

Onze tuinstoelen gekocht bij jullie. Super vriendelijke service. Echt een verkoper die alles weet en ons van a tot z helpt. Makkelijk als je zelf het direct mee wil nemen, ook daar helpen ze je keurig met het in de auto zetten van de goederen. En een drankje om de dorst te lessen. Complimenten voor jullie allemaal:-)

Uitstekende en goede service!

Goede service in de winkel en de Produckten worden op tijd en netjes bezorgd, op de juiste plek geplaatst en gemonteerd, en onze tuin tafel weer na 6 maanden kosteloos vervangen vanwege een scheur in het hout! Zelf binnen een week een nieuwe tafel binnen.... zeer tevreden!

Deskundig, gastvrij en service gericht

Niet duidelijk is nog welke garanties gelden voor de geleverde stoelen

Snelle levering van een goed product.

Smit Tuinmeubelen maakt verwachting volledig waar. Simpel besteld en vervolgens is goed product snel geleverd.

Erg prettige ontvangst en geadviseerd door deskundig personeel. Daarnaast een erg groot assortiment.

Ontzettende groot assortiment

Zo groot en uitgebreide keuze mogelijkheden dat het moeilijk is om een keuze te maken. Tegen betaling word de meubels op de plek gezet waar je het wil hebben. Plastic en karton verpakkingen worden mee genomen. Dit bedrijf is een absolute aanrader .

Echt alle goeds onder een dak!

Nooit bij jullie geweest eerder en keek mijn ogen uit. De ervaring met personeel was heel fijn! Bij binnenkomst werden we prettig ontvangen door een personeelslid en was verder ook heel vrijblijvend en toen we wilden kopen werden we heel goed geholpen en dit ook weer bij de kassa en daarna, echt top, onze complimenten!

Enorm klantvriendelijk en vertrouwd

Telefonisch besteld en hele goed ervaring. Vriendelijk Snelle service Echt een aanrader!

TOP service

Door de storm is mijn tuintafel de lucht ingegaan. Een plank was behoorlijk beschadigd. Een mail verstuurd naar Kees Smit of ik een nieuwe plank kon bestellen. De reactie van Kees Smit was; wij sturen u gratis een plank toe en de verzendkosten hoefde ik ook niet te betalen. Dit is wat je noemt een TOP service.

Online besteld, vraag direct online beantwoord, snelle bezorging met ontact vooraf TOP producten

heel positief , vooral de constante communicatie totdat het produkt is afgeleverd. Echt super

Goede service en snelle afhandeling

Correct, goed kwaliteit, omschrijving op internet klopte helemaal. We zijn zeer tevreden met onze aankoop. Aflevering was perfect op tijd en vriendelijk.

Geweldige service en goed, persoonlijk advies

Voor de aankleding van de beleeftuinen bij ons zorgcentrum was ik op zoek naar stoelen en tafels. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en perfect advies uitgebracht.

Super snelle levering. Goede service

PRIMA, SNEL EN EERLIJK.

Snelle service!!

Snel geleverd en goede kwaliteit!

Mooie tafel. Goed zelf in elkaar te zetten en op tijd geleverd tot in de tuin.

ZEER GOED

Zeer netjes geholpen door Sylvia en erg blij met de nieuwe tuinset!

Zeer netjes geholpen door Sylvia bij de aankoop en erg blij met de nieuwe tuinset! Er zat een kleine onvolkomenheid op één stoel en alhoewel ik me vervelend voelde voor zoiets kleins contact op te nemen, werd ik direct serieus genomen en heel netjes geholpen door de klantenservice. Zonder moeite werd de stoel omgeruild. Top service, van mij een dikke 10!

Fantastische service, snelle vlekkeloze levering!

Prachtige, oerdegelijke teakhouten tuinbank (inmiddels al de vijfde) voor een zeer gunstige prijs, gemakkelijk te monteren.

Vriendelijk en vakkundig personeel wat met ons meedenkt.

Eerste keer dat we hier geweest zijn. Na 2 tuinmeubelzaken bezocht te hebben was dit onze laatste stop. Leuk geholpen door een medewerkster die goed met ons meedacht en ons alle mogelijkheden heeft laten zien. Uiteindelijk goed geslaagd en we wachten nu nog even tot alles geleverd wordt. Zeker een aanrader om nog een keer terug te komen!!

service en afwikkeling

Goede en klant gericht advies en snelle service en afwikkeling

Snelle en prima service

Goederen waren snel en prima bezorgd.

Goed product en zeer goede en snelle service. De bank is makkelijk in elkaar te zetten.

Fantastisch bedrijf

Ik werd zupwr goed geholpen door uw medewerker tijden de aankoop van onze loungeset. Levering ging exact volgens afspraak en levering kwam zelfs vroeger dan verwacht. Helemaal top geregeld. Kan niet beter.

Zeer klantvriendelijke winkel.

Prima service goed advies en heel veel keuze. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.

Vriendelijk personeel en super mooi aangeklede winkel

Voor het eerst bij Kees Smit geweest (in Almelo) en positief verrast door de mooie winkel. De aankleding nodigt uit om te kopen en het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Afhalen in het magazijn verliep snel en goed.

Comentarios sobre el Kiyoh