Kwaliteit en afspraak is afspraak

Duidelijke informatie op de website. Goed en duidelijk bestelproces. Goed info na de aankoop en levering volgens afspraak.

Zeer goede service, veel updates over status van bestelling.

Overzichtelijke site. Fijne updates over status van bestelling.

Vriendelijk personeel

Netjes op tijd geleverd en heel tevreden met aankoop H.g. Hanneke va. Der Spek

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Parasol hoes, goede kwaliteit en snel geleverd.

Goede. Kwaliteit snelle Levering

We hadden een kussen te weinig besteld en hebben die toen ontvangen zonder verzendkosten en werd gelijk geregeld!!

Klantgericht, klantvriendelijk, deskundig, vriendelijk Super !

Zoals reeds eerder gemaild"Diep onder indruk van de ontvangst de entourage van uw vestiging en het assortiment. Geweldig, Ook de deskundigheid en klantvriendelijkheid van uw medewerkers. Gewoon goed en duidelijk. Om met Barry Stevens te spreken" Vooral zo doorgaan hoor ! " groet, Herman Hol

Juli krijgen 10 van ons en de beste winkel

Vriendelijk mensen en erg vriendelijk voor ons de beste winkel van Nederland En super leuk en heel mooi

Goede service.

Goede informatie over de gekochte aankopen, en snelle levering.

Ik vind het heel goed

Goede communicatie ervaar ik als prettig Wordt goed 0p de hoogte gebracht hoe of wat.dankuwel. Vriendelijke groet, Mevrouw Marteonsen.

Super service

Wij hebben vorige week onze bestelling geplaatst , kregen per ongeluk van 1 onderdeel de verkeerde maat binnen. Volgende dag werd de juiste maat alsnog geleverd en mochten we de foute maat alsnog houden. Fijn die service !!

Ruim assortiment, zeer vriendelijk en eerlijk personeel met snelle levering.

Normaal neem ik nooit tijd voor het schrijven van een review, maar de service van Kees Smit Tuinmeubelen vond ik echt heel erg goed. We hebben na heel lang zoeken de perfecte tuinmeubelen en parasol gevonden voor een hele mooie prijs. Deze werden netjes op afspraak thuis afgeleverd zonder meerkosten. Super dus!

correcte levering en mooi op tijd

mooi man

Perfecte ontvangst en deskundige hulp!

Perfect geholpen! Ga zo door!!

Uitstekend!

Alles even snel en accuraat. Geen gezeur! Zo hoort het! Prachtig assortiment en alles duidelijk te vinden.

Betrouwbaar, afspraak is afspraak

Prima levering met flexibele opties. Goed produkt

Prima web site, goede service.

Reeds eerder besteld en wederom erg tevreden.

Perfect werkende site en bezorging is uitmuntend

De site werkt goed, als je dan eenmaal iets uitgezocht hebt is de bezorging werkelijk sumbliem . Je wordt gebeld, goed geïnformeerd en vriendelijke chauffeur. Die bezorging is bij andere online aanbieders vaak super frustrerend. Dus wij zijn meer dan tevreden☺️En hebben de winkel nog nooit van binnen gezien, maar al heel veel gekocht😅

Marnix is een prettige adviseur en wij zijn blij met de stoelen

Bij aflevering waren 2 stoelen niet helemaal goed, klantenservice gebeld en ik heb de volgende dag de stoelen omgeruild. Prettig contact met klantenservice en bij het omruilen. Dank hiervoor!!

Super coole producten en snelle levering

Super coole producten en snelle levering

prima product en service

prima product en top uitleg had hem in me tuin staan me ouders hebben de dag erna ook een besteld omdat ze hem mooi en goed vonden zitten meer dan 5 sterren dikke pluim

Heel vriendelijk en behulpzaam personeel.

Alles is uitstekend. Personeel, koffie met een plak krentewegge etc.. De bezorging was ook uitstekend, zoals afgesproken.

Heb ik gedaan hier onder

Heel behulpsaam aan de telefoon,voor ons oudere erg fijn.Het is een verjaardagscadeau voor mijn onmisbare hulp.Ik hoop dat het cadeau een schot in de roos is.

Gewoon goed!

1 van de 6 stoelen was beschadigd, na een melding op de site. Binnen 3 dagen een nieuwr. Top@

Perfecte aflevering van het bestelde en zeer goed, bekwaam en vriendelijk personeel.

Het bestelde netjes gemonteerd en uit gelegd omtrent de werking.

bestelling goed uitgevoerd product naar tevredenheid

Comentarios sobre el Kiyoh