Het personeel heeft mij uitermate goed geholpen bij het maken van de keuze voor de stoelen die ik heb gekocht . Ben blij met mijn keuze en de levering was mooi op tijd.

Erg goed.

Goede en nette ontvangst door receptioniste. Goed advies en expertise door verkoper. Lekker kopje koffie met krentenbrood erbij. Super goed. Wat een uitstraling. Fantastisch!!!

Overzichtelijk en snelle service!

De site is overzichtelijk. Producten worden duidelijk weergegeven. Eventuele vragen worden beantwoord en ook vermeld bij de producten. De verzending was goed en snel. Kortom: super!

Zeer tevreden over de aankoop, telefonische hulp en snelle verzending. Nav een vraag ben in teruggebeld met de nodige info. Vriendelijke jongeman. Vrijdag tete a tete besteld, zaterdag al in huis. Eenvoudige montage met 1 klein foutje in de beschrijving. opgemerkt door onze dochter van 11 die meegeholpen heeft met t monteren. Bankje zit prima maar kan er verder nog niet veel over zeggen

Klantvriendelijk en servicegericht

Mooie grote winkel. Medewerkers zijn erg aardig en behulpzaam

Perfecte Service

Product voldoet aan website condities. Op tijd geleverd, van tevoren aangemeld en vriendelijke service. Zeer klantgericht. Niets op aan te merken. Heel pretig om een zulke service hedendaags mee te maken!

Alles zoals afgesproken. Aanrader

Goed geholpen in de winkel. Afspraak levering is perfect nagekomen. Nu de zon nog ☀️

Volop keuze en makkelijke bestel procedure.

Wij zij in de showroom prima geholpen. Omdat wij eerst thuis nog wat wilde meten hebben we het via hun webshop besteld. Makkelijk en snel geregeld. Top👌

Goede adviseurs, uiterst vriendelijk en behulpzaam

Niets was de adviseur te veel om mij van het veste advies te voorzien. Alle drie de verdiepingen gezien en toegelicht. Sets die ik mooi vond in allerlei samenstellingen opgesteld en verschoven! Leuk om ook even iets over her familiebedrijf, de historie en de plannen voor de nieuwe locatie Almelo te horen! Kortom fantastisch geholpen, zonder enige tijds- of koop druk te hebben ervaren.

Heel fijn

Voor de 1e keer een tuinmeubelen besteld bij KeesSmit, vooraf goed contact gehad over de mogelijkheden en totaalprijs. Ook goede levertijd ervaring, kortom prima!

Snelle service en persoonlijk contact!

Snelle en persoonlijke reactie op een ingevuld contactformulier. Fijn dat we een bezorg dag konden kiezen. Alles keurig op tijd.

20 km gefietst netjes ontvangen met een bakje koffie en een lekkernij, vriendelijk personeel, goede regeling & erg duidelijke instructies hoe je naar het afhaalmagazijn komt

Goede en snelle levering en een goed product

Geweldig!

Een fantastische set gekocht, snel geleverd en super blij mee. Helaas na nog geen jaar zaten er strepen op het tafelblad. Super goede service kreeg een soort schoonmaakmiddel om te proberen. Helaas tervergeefs. Ik kreeg gewoon een nieuwe set! Wat een service. Binnenkort denk ik ook een mooie lounge set kopen bij Kees Smit.

Goede service en snelle levering

De bezorgtijd zou 1-3 dagen zijn maar mijn bestelling werd een dag later al bezorgd

Goed geholpen door deskundig personeel

Goed geholpen door deskundig personeel

Goede service en snel geleverd!!!

Producten netjes verpakt en snel (2 dagen) geleverd!!!

Twentse kwaliteit en betrouwbaarheid

Prima materialen, heldere communicatie en website, transport excellent. Voor mij echt ondersteunende dienstverlening! Nu meerdere bestellingen gedaan en altijd de Twentse betrouwbaarheid teruggezien.

Prachtig tuinbank gekocht van uitstekende kwaliteit. Geweldige service

Een zeer fraaie tuinbank besteld via de website. Groot assortiment scherp geprijsde A-merken om uit te kiezen met complete informatie over alle producten zodat een weloverwogen keuze gemaakt kan worden. Uitermate tevreden over deze koop en de snelle levering.

Prettig en bekwaam

In de winkel prettig geadviseerd, de site was duidelijk. De bezorger heel vriendelijk

De tuinbank was tot mijn verrassing al gemonteerd. Een bijzonder aardige chauffeur bij de aflevering die zelfs de verpakking mee terug nam.

Goede service. Vriendelijke mensen die je goed helpen.

Prima koffie als je moe bent.

Heel correct geholpen en een degelijk product

De verkoopster was uitermate behulpzaam en nam de tijd om uitleg te geven. Een goed kopje koffie tijdens het wachten was ook aangenaam. De bezorging verliep ook netjes als afgesproken. De transporteur stond open voor mijn verzoek om het pakket in de tuin te zetten zodat ik niet thuis hoefde te blijven. Ik weet verder uit ervaring dat Kees Smit heel service gericht is, ook als er problemen zijn met een product.

goeie service snel handelen

in de winkel kregen we een eerlijk advies. De levering was snel. produict is fantastisch

Fijne zaak, prima service

Prachtige zaak in Amersfoort! Daar rondgekeken en de keus bepaald. Thuis online besteld en nu een paar dagen later staat onze loungeset hier te stralen! Heel fijn dat je ook even via Whatsapp of de chat een vraag kan stellen. Ook ruime tijden daarvoor, geweldig!

Comentarios sobre el Kiyoh