SUPER

Goeie en snelle service. Erg blij met me tuinkist 🎉🎉

Klant vriendelijk,Behulpzaam en Goede Service

Klant vriendelijk. Behulpzaam Goede service

Geweldig!

De fantastische tuin set is het begin van onze tuin renovatie. Veel werk in verschiet maar de motivatie is enorm! We hebben er zin in!

Goede service & kwaliteit

Mooie tuinset (Ibiza ) ,goede qualiteit

Snelle service en goede kwaliteit

Snel geleverd en duidelijke montage instructies.

Snel en super netjes

Duidelijke website, duidelijke informatie over levering en erg snel.

Klantvriendelijkheid ten top!

Zeer goed ontvangen en professioneel geholpen.

Degelijk en mooi

Prachtige teakhouten tuinset en bijpassende kussens. Alleen jammer dat het transportbedrijf niet op zaterdag of op de vrijdag na Hemelvaart kon leveren...

Een zeer fijne 5 sterren Keessmit ervaring.

Een warme welkom snel en deskundig geholpen. Waardoor ik de perfecte parasol voet heb gekocht die perfect bij mijn parasol past met perfect passende hoes.

Mooi product. Snel geleverd.

Mooi product, snel geleverd.

Vriendelijk geholpen

Prima, ruime keus.

goed produkt met goede service

1 ding: als bij een produkt staat " gratis thuisbezorgd" laat dat dan ook gratis zijn en bij de eindafrekening niet een bedrag voor bezorgkosten erbij rekenen. Of zet bij het produkt dat er een kleine bijdrage in de bezorgkosten wordt gevraagd. Dat is prima.

Goede aftersales service en scherpe prijs

Duidelijke communicatie, ook na bestelling diverse mailings met tips. Helaas wordt de bestelling door een vracht transporteur geleverd, waardoor je genoodzaakt bent om een bezorg afspraak te maken. Kleinere pakketten kunnen ook met een pakket dienst geleverd worden, dat is vaak makkelijker voor de consument

Snelle levering van een mooi product

Kreeg binnen een dag een stevige doos met de bestelde artikelen keurig allemaal nog separaat verpakt en extra een mooie grote tas Kleur en maat klopten met de omschrijving op de webwinkel Voor een retour kon ik makkelijk contact krijgen met de klantenservice en een formulier uitprinten voor het gratis terugsturen van artikelen

Topbedrijf

Super kundig en bekwaam personeel. Persoonlijke aandacht. Mooie tuinmeubelen ect Zondag geweest. Top geholpen.

Super tevreden!!

Heel erg tevreden

Goede en snelle service!

Goede producten en snelle service

Tuintafel met stoelen besteld.

Een grote tuintafel en 10 stoelen besteld. Levering werd eerder omdat er nog een op voorraad was. Alles keurig in overleg. De dag voor levering kreeg ik een richttijd, dan zit je niet de hele dag te wachten. Op de dag van levering werd ik keurig op de hoogte gehouden van de levertijd (er was vertraging ontstaan en ze kwamen later). En toen na twee weken bleek dat één stoel een kromme rugleuning had werd deze zonder problemen omgewisseld. Wederom keurig in overleg. Ook nu weer de dag van te voren met een nette richttijd voor de bezorging.

Goed personeel goed voor gelicht

Tevreden over alle aspecten

Goed advies, snelle afhandeling en goed product voor zover ik dat nu kan zien.

Super goede service

Bankje gekocht, achteraf spijt van de maat , kon zonder problemen geruild worden voor een andere maat

Goede spullen voor een redelijke prijs en op de afgesproken tijd bezorgd.

Geleverde tuintafel is van prima kwaliteit, voor een redelijke prijs, en keurig op de afgesproken tijd bezorgd: Kees Smit = Goede Zaak.

goed advies, vriendelijke benadering en demonstratie, en geweldige dat ik mijn aankoop gelijk kon af

Zie boven

Op drukke dag prima geholpen

Op een zeer drukke dag met bezoekers hadden wij ons huiswerk al gedaan en waren we snel klaar. Bij de kussenbak hebben wij advies ontvangen en de stoelkussens in een bak uitgeprobeerd. Een beslissing was dus snel gemaakt. In het magazijn opgehaald en thuis uitgeprobeerd. Goede en vele keusgelijkheden hebben we bij Kees Smit. Goede aankoop derhalve.

Comentarios sobre el Kiyoh