Keurig geholpen

Duidelijk verhaal en snelle levering, Alleen miste een deel van de tafel bij eerste levering, maar deze werd vlot nagestuurd.

Enthousiast

Meerdere keren de showroom bezocht met verschillende mensen. Iedere keer goed te woord gestaan en prettig geholpen. De eerste keer onze ogen op de lounch set laten vallen maar toch nog even over nagedacht en de juiste maten bepaald. Op het laatste nog wat getwijfeld over de juiste tafel, hier uitstekend bij geholpen. Heel veel rond gesjouwd met de tafels om een goed beeld te krijgen, fijn dat dit mogelijk is. Hierdoor de juiste keuze kunnen maken voor ons! Alleen een beetje jammer dat een andere collega dacht dat wij een kussenopbergtas van 10 euro probeerden mee te nemen terwijl we gewoon onderweg naar boven waren om te passen.

Goede ontvangst in winkel Amersfoort door vakbekwame medewerkers

Goede voorlichting bij uitzoeken van tuinset en daarna verrassend goede communicatie bij verdere afhandeling. Datum en tijdstip levering, factuur, beschrijving van de meubels (montage en onderhoud)

Mooie produkten, uitstekende service, vlotte afhandeling, prima website

Via de chat prima en to-the-point geholpen, wat de keus makkelijk maakte. En ook nog uiterst vriendelijk. Kwalitatief goede tuinmeubelen met enorme keuze. Dat was en is voldoende reden om opnieuw bij Kees Smit te bestellen. Chapeau!

Uitstekend, snelle levering en waar voor ons geld.

Snelle service en mooie producten!

Via internet besteld, dus prima

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zowel via de telefoon als via chat!

Vlotte levering! En heel duidelijke verdere info via de mail ! Prachtige banken! Zitten goed! Dat zeggen ook onze kinderen en vrienden. Prima prijs/kwaliteit verhouding! Ons mooie oude stolpboerderijtje ziet er meteen veel gezelliger uit! We zijn er blij mee !!

Werelds

Mooi bedrijf. Mooie en goede tuinmeubelen en voor een nette prijs. Goede service en nette bezorging. Kortom werelds

Uitstekende ervaring met Kees Smit tuinmeubelen gehad!

Goede presentatie van de winkel uitstekend en vriendelijk personeel. Correcte manier van levering volgens afspraak van de gekochte goederen.

snelle levering, goed product

solide materiaal maar onduidelijke handleiding voor montage. ontbraken ook 3 afdekdopjes voor de schroeven.

Dienblad besteld via internet, snelle levering!

Snelle levering en mooie spullen!

Zeer klantvriendelijk !!!

Eerst de verkeerde tuinset geleverd Maar keurig en snel en vriendelijk opgelost!

Pluspunten

Keurig geleverd mooi product

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook materie deskundig en op de hoogte van het assortiment. Dachten mee in de mogelijkheden en beperkingen en durfden ook de nadelen te noemen. Goede koffieconer

Met veel personeel is het moeilijk om mensen even alleen te laten kijken. Al men dit aangeeft, dan ook geen welbedoeld advies er achter aan gooien

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service, duidelijk website. Bij levering bleek dat er geen schroeven bij de tafel zaten. Na een telefoontje werd dit dezelfde dag nog naar ons toegestuurd en hadden we het de volgende werkdag in huis. Top geregeld!

Ga zo door!

Pluspunten

Goede, duidelijke communicatie!

Pluspunten

Zeer vriendelijke personeelsleden, goede voorlichting en een vlotte aflevering van de gekochte spullen. Duidelijk aan te bevelen, daar is geen twijfel over.

Pluspunten

In de winkel in Amersfoort kregen we prima advies wat voor ons op balkon het beste uitkwam. Nou en dat bleek inderdaad zo. Men neemt echt de tijd voor je. Ook de prijzen zijn normaal. Voldoende personeel aanwezig. Koffie corner top je gaat even lekker zitten en we kregen gratis koffie met krentenbrood. 1 week later hadden we alles in huis. Tafeltje had een klein mankement maar werd zonder problemen opgelost een week later werd deze omgeruild. Wij zijn zeer tevreden echt een familie bedrijf waar ook de service in een hoog vaandel staat. Klantenservice ook via de telefoon te bereiken en ook hun acties zijn gewoon goed

Het is gewoon goed

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle en nette bezorging

Pluspunten

heerrlijk snel geleverd, stond in advertentie dat het 3 tot 5 werkdagen zou duren, maar ik had het de volgende dag in huis.

Pluspunten

vlotte snelle afwikkeling van mijn aankoop.

Pluspunten

Snelle service en heel veel keuze!

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel! Je wordt op een goede manier geholpen, niet opdringerig maar wel met goede kennis van hun producten!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Zeer ruim en gevarieerd assortimement.... Klantvriendelijkheid en zeer snelle levering!!!!

Pluspunten

Service

Comentarios sobre el Kiyoh