Pluspunten

Veel keuze, professioneel advies, goede prijs-kwaliteit en goede service!

Pluspunten

Goede kwaliteitsproducten

Ga zo door.

Pluspunten

Een 10 voor verkoper Adem ! Gewoon leuk, geen gladde verkooppraat maar gewoon gezellig en behulpzaam,

Pluspunten

Goede voorlichting bij chatten. Ik had gevraagd of de voet op de 2e verdieping wordt bezorgd en had als antwoord gekregen dat dit wel wordt gedaan tot de voordeur.

Jammer dat het vervoersbedrijf niet helemaal blij was om de parasolvoet op de 2e verdieping te brengen bij de voordeur. De chauffeur heeft het uiteindelijk wel gedaan.

Pluspunten

Aardige klantenservice. Snelle levering, netjes verpakt.

Pluspunten

personeel goed behulpzaam, goede producten!

Pluspunten

Goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering, goede informatie over montage en onderhoud.

Zou ik niet weten....

Pluspunten

ruime keus, voldoende personeel, snel geholpen.

word al aangewerkt, nl uitzoeken en meenemen vanaf 1 punt.

Pluspunten

-Overzichtelijke site -Ruime aanbieding van producten -Degelijk materiaal -Goede service -Klantvriendelijk

- Bij elkaar horende pakken werden apart verstuurd. Kreeg eerst de tafelpoten en een paar dagen later het tafelblad. Bij contact opnemen bleek dat er een fout gemaakt was. Wel netjes te woord gestaan

Pluspunten

Deskundig advies

nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prijs/kwaliteit, goede hulp in winkel, snelheid en aflevering

bewaarhoezen vd kussens scheuren heel snel, parasol ook installeren, iets breder assortiment

Pluspunten

Deskundig. Groot assortiment en snelle levering

Pluspunten

Werd netjes bezorgd op de afgesproken dag. Zelfs te vroeg! De bezorgerd belde 10 min van tevoren. Ik was niet thuis maar de bezorger wilde wachten toen ik zei dat ik direct naar huis kwam. Hele nette service!

Pluspunten

Vriendelijk en goed personeel. Verder perfekt geholpen met de levering. We wolden de levering voor het weekend in verband met bezoek dat we in het weekend kregen. Was een kwestie van een telefoontje met de transporteur en kees smit en het kon worden geregeld. Normaliter stond de levering gepland voor maandag. Top dus.

Pluspunten

gewoon een geweldig bedrijf , aan de telefoon geweldig via de mail super en aflevering en op halen ook erg goed , en zeer vriendelijk

misschien onder eigen vracht beheer , voor al in de zomermaanden en dan gelijk mee terug nemen als het niet bevalt ,

Pluspunten

Snelle levering, goeie service

Pluspunten

Fijne site, snelle levering en goede kwaliteit producten!

Pluspunten

Overzichtelijke site Snelle levering Goede verpakking Makkelijk in elkaar te zetten Goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en top bezorgers, die alles in elkaar gezet hebben en netjes al het verpakkingsmateriaal mee terug genomen hebben!

Niks!

Pluspunten

Assortiment kussens: helaas was er geen zelfde zitkussen voor ons bankje (bellagio, 128 cm breed) in dezelfde kleuren als voor de stoelen (kussen madison wicker multi)

Pluspunten

Goede service, lekker bakkie, Goede prijzen, snel bezorgd

Pluspunten

Mooie kist gekocht voor mijn louncheset. Stond zo in elkaar mbv de YouTube video en de beschrijving die meegestuurd is. Makkelijk afspraak maken met vervoerder wanneer het mij uit kwam.

Geen verbeterpunt.

Pluspunten

Groot assortiment aan kwalitatief hoogstaande producten, prima klantenservice en vlotte orderverwerking.

Op dit moment geen.

Pluspunten

- Erg vriendelijk personeel - Persoonlijke aandacht - Groot assortiment - Snelle thuislevering (zelfs met feestdagen tussendoor in 3 dgn geleverd) -Service

Comentarios sobre el Kiyoh