Pluspunten

Alles wat je hebt gelezen in de mail en op de site wordt precies zo uitgevoerd. Een geweldige ervaring met deze zaak

Pluspunten

Erg gastvrij

Niet

Pluspunten

Perfect geregeld keurig afgeleverd Heldere communicatie

Niet van toepassing

Pluspunten

Enige tijd terug hebben wij de showroom in Amersfoort bezocht. Super ontvangen - ondanks de drukte waren er genoeg hulpvaardige medewerkers die alle tijd namen. Vervolgens nog een heerlijk kopje koffie aangeboden gekregen. De enige reden dat wij even gewacht hadden met het bestellen van onze prachtige tuinset is omdat wij nog niet precies wisten wanneer onze nieuwe terras aangelegd was. Na bestellen ook keurig geleverd, door wederom vriendelijke mensen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan! :)

Geen. Normaal altijd wel hoor, maar echt niets aan te merken op deze mooie organisatie!

Pluspunten

Zeer hartelijk en vriendelijk personeel. Goed advies. Snelle levering van onze aankoop. Levering binnen 24 uur.

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit!

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt. Top!!

Pluspunten

Geen, geweldige adviseuse

Pluspunten

ruime keus, leuk personeel die weet waarover zij praten

Pluspunten

Zeer vriendelijk te woord gestaan via de chat. Zelfs meerdere keren. Op de site waren de stoelen uitverkocht en toch lukte het om nog een balkonset te te bemachtigen alles correct geregeld . De bezorging en de betaling achteraf. Het set is ronduit fantastisch. Oogt geweldig en zit ook fantastisch. Dusj dik tevreden. Gr kitty

Ik moet het eerlijk zeggen, er is geen enkel punt dat verbeterd zou moeten worden. Dit ging prima, beter kon gewoon niet. Gr kitty

Pluspunten

Na een korte conversatie met de klantenservice over iets wat ik apart vond toen ik wilde bestellen, werd dat naar meer dan tevredenheid opgelost. Bezorgtijdstip netjes in te plannen op een moment dat het ons goed uitkwam, bezorger was mooi op tijd en we konden bij hem pinnen.

Pluspunten

Veel verschillende producten, kundige medewerkers, niet opdringerig, gaan op andere afdelingen een stoel halen om te kijken of die bij de tafel past, goede service, vervoersbedrijf en medewerkers heel kundig en vriendelijk.

Op dit moment geen.

Pluspunten

TOP-tuinmeubelen, TOP- showroom, TOP-sfeer, TOP-service. Ook na de koop TOP.

Pluspunten

Goed advies en snelle levering.

Pluspunten

Goede site, duidelijke informatie. Veel keus in diverse prijsklassen. Mijn bankje is zelfs mooier dan ik had gedacht. Goede kwaliteit, makkelijk te monteren. En goedkoper dan bij de bekende bouwmarkten.

Geen.

Pluspunten

Goede klantvriendelijke service, helemaal goed!

Pluspunten

Pluspunten

Goedkoop. Prima kwaliteit. Supersnel geleverd.

Pluspunten

Ruime keuze en deskundig personeel die niet opdringerig zijn. Laten je zelf de keuze maken bij objectief advies.

Pluspunten

Super service! Snelle levering; strakke tracking. Prettige chauffeurs, uiterst service-gericht. Dikke tien!

Werkelijk geen idee......

Pluspunten

Snelle levering en mooi materiaal

Pluspunten

Snelle levering. Klant wordt op de hoogte gehouden over de gang van de bestelling. Overzichtelijke website.

Pluspunten

Site, mail verkeer, bezorging........SUPER

Zou het niet kunnen verzinnen

Pluspunten

Ze goede en snelle service

Comentarios sobre el Kiyoh