Pluspunten

Overzichtelijke site, snelle levering, ruime collectie.

Pluspunten

Snelle levering. Je wordt zeer goed op de hoogte gehouden van de status van bestelling en levering. De levering en montage werd ook keurig verzorgd door Brinks Transport, een voorbeeld van hoe het kan!

Pluspunten

snelle afhandeling en goed materiaal.

Pluspunten

Mooie collectie, goed geholpen

Ik vond het insealen van de schroeven etc niet zo heel handig.. waarom niet in een kartonnen doosje?

Pluspunten

Goede kwaliteit van de producten. Snelle levering.

Pluspunten

Goede klantenservice, supersnelle levering, in de winkel kloppen de voorraden, delivery team monteert ook

Geen enkele. Niks.

Pluspunten

Je wordt uiterst vriendelijk en met kennis van zaken geholpen. Ook als je even "rustig zelf wilt kijken" is dat mogelijk en zodra je informatie/assistentie vraagt is dat direct mogelijk.

Ga zo door!

Pluspunten

Zaterdag bij jullie in de winkel geweest. Ondanks de drukte zijn we meteen geholpen en namen de verkopers alle tijd. Erg vriendelijke verkopers, stuk voor stuk, met veel vakkennis. Wij zijn als tevreden klanten de winkel uitgelopen. De snelle levering waarbij jezelf keuze hebt voor tijd en datum maken de service helemaal af. Kortom een dikke 10!!!

Pluspunten

Kwalitatief goede producten. Tijdige levering.

We kozen voor betalen via pin bij levering maar nu moeten we alsnog via bank overschrijven.

Pluspunten

Product was snel geleverd . En ik werd goed op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling .

Pluspunten

Werd welkom geheten met koffie en krentenwegge. Krantje erbij. In alle rust na een lange rit. Daarna had een medewerker alle tijd om mij te adviseren bij de aankoop. Heb haar mijn complimenten gemaakt. Alle lof!!!

Kan niet beter. Wat een mooie collectie!!!

Pluspunten

Meer dan geweldige presentatie van prachtige artikelen en zeer deskundige verkoopadviseurs.

Pluspunten

Mooie winkel

Pluspunten

grote winkel, veel assortiment, veel verkopers.

zou ik zo niet weten

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Vriendelijk, gastvrij, goede service, enorme keuze, voldoende parkeerplek en lekkere koffie.g

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Uitstekende afhandeling / perfect product

Pluspunten

Goede levering welke met zorg is verpakt en tijdig gebracht.

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede service.

Pluspunten

Onze stoel had een breuk in de armleuning en met dat we deze klacht hadden gemeld was de nieuwe stoel al onderweg. Een betere en snellere service kun je als klant niet verwachten.Chapeau.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, veel keus voor elke portemonnee, snelle afhandeling bij het afhaalpunt, super!

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Geen opdringerige verkopers c.q. verkooppraatjes. Grote representatieve winkel met volop keuze voor elk budget. Nemen tijd voor goede voorlichting en dragen diverse passende opties aan, derhalve goed advies. Goede afhandeling na gemaakte keuze/back-office (aanbieden consumptie, regelen factuur/adminstratie, goede afstemming magazijn en nadien terugkoppeling via email).

Comentarios sobre el Kiyoh