Pluspunten

Artikelen van goede kwaliteit, goed verpakt. De chauffeur informeerde waar de artikelen moesten worden neergezet, in mijn geval in de achtertuin. Fijn dat dit zo ging.

Snelheid van leveren. Misschien beter een eigen bezorgdienst te hebben, zodat direct een leverdatum gepland kan worden. Onduidelijke handleiding voor monteren van de klaptafel, aanvankelijk wiebelde de tafel. Gelukkig vond ik op de website een instructiefilmpje dat me de oplossing bood.

Pluspunten

Prima kwaliteit en vlotte levering.

Kleinere verpakkingen nodig?

Pluspunten

We werden fijn geholpen bij het zoeken naar de juiste tuinset. Ook over de vlotte afwerking en bezorging zijn wij dik tevreden. Klasse......

Pluspunten

Super service. Vriendelijk.

Pluspunten

groot assortiment, veel keuze, leuke koffiehoek. snelle, gratis bezorging. geen vooruitbetaling, eenvoudig betalen bij aflevering. snelle afhandeling bij enkele ontbrekende onderdelen.

Pluspunten

Super snelle levering en goede communicatie over datum en levertijd. Duidelijke website!

Pluspunten

Zeer tevreden over Kees Smit Tuinmeubelen Goede kwaliteit tuinset gekocht tegen scherpe prijs. Communicatie is gewoon geweldig evenals het aanbod en het gemak van het bestellen via de website. Zelf dag en moment kiezen wanneer tuinset geleverd wordt.

Pluspunten

Vriendelijk personeel, mooie nette winkel. Wij waren zeer snel en goed geholpen. En we twijfelde over de grote van de tuinset, en de verkoper adviseerde om de kleine opstelling te nemen en als we na levering toch een grotere opstelling wilde dat we dan alleen even hoefde te bellen en dat ze het dan kosteloos naleveren. Dus dat hebben we gedaan. Al bij meerdere vrienden kees Smit aanbevolen en die gaan binnenkort kijken. En wij komen zeker terug.

Pluspunten

Fantastisch mooie tuintafel. Snel geleverd tot in onze achtertuin

Pluspunten

Vriendelijk en hulpvaardig

Zo doorgaan

Pluspunten

- vriendelijk personeel - mooie uitgebreide collectie - nette showroom - goed advies tijdens aankoop - nette levering - fijne openingstijden - goede parkeergelegenheid - goed bereikbaar

Pluspunten

Snel bezorgd, volgende dag al. Duidelijke website.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Snelle service, prima uitleg en deskundige hulp in de showroom

Pluspunten

Netjes geholpen in de winkel, snelle levering en prima klantenservice. Bij het afhandelen van het ontvangen van verkeerde schroeven, netjes geholpen en opgelost.

Snap best dat ze al een lage prijs hanteren, maar dat er van een showmodel vrijwel niets af kan, vind ik persoonlijk wat tegenvallen.

Pluspunten

Zeer klant vriendelijk. Niet opdringerig. Ook bij de afhaal en klantenservice mail en app. Echt heel correct gehandeld. Chapeau

Pluspunten

Mooi assortiment met ook robuste tafels. Goed, vriendelijk advies en gedegen service.

Parkeerruimte (Amersfoort) is wat beperkt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede duidelijke website om artikelen online te bestellen. Snelle levering. Tafel werd keurig in elkaar gezet en karton afgevoerd.

Bank werd in verpakking afgeleverd, was me niet duidelijk waarom deze niet in elkaar werd gezet en de tafel wel. Het is niet moeilijk om zelf te doen maar gewoon vanuit service oogpunt.

Pluspunten

Snel en 100% goed

Pluspunten

Dikke 10

Helemaal top . Goed service vriendelijk personeel.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Behulpzaam personeel. Gezellig kopje koffie om nog even na te denken. Heel apart was het sneetje krentenbrood. Eveneens zeer tevreden over de bezorging, exact op tijd. De bezorger heeft zelfs de stoeltjes naar het terras gereden. Hartelijk dank, we zijn blij met onze aankoop.

Pluspunten

De keuze is reuze!

Pluspunten

snelle afhandeling, duidelijke communicatie.

geen

Pluspunten

Keurige levering van kwalitatief hoogwaardige producten. Goed prijs en snel! eer tevreden.

Comentarios sobre el Kiyoh