Pluspunten

Goede communicatie

Pluspunten

Zeer vriendelijke klantenservice en behulpzaam. Denken heel goed met de klant mee en zoeken naar een oplossing! 1 stoel was niet helemaal naar tevredenheid welke dus terug ging. Een nieuwe stoel werd door een medewerker 2 dagen later keurig netjes alsnog thuis bezorgd inclusief de kentekenplaat van de gratis leenaanhangwagen welke ik vergeten was. Grote klasse en complimenten naar alle medewerkers!

Wanneer ze op deze manier door blijven gaan zullen de klanten tevreden blijven en terug komen!

Pluspunten

Super goede levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Super vriendelijk geholpen, er werd alle tijd voor ons genomen met het uitzoeken van een nieuwe loungeset. De levering was ipv 3 dagen 5 dagen ivm drukte maar toen wij aangaven op vakantie te gaan kon de set toch nog geleverd worden binnen 3 werkdagen. Enorm fijn dat er zo meegedacht kan worden met de klant. Kees smit staat ook voor kwaliteit de producten die er verkocht worden zijn wij zeer tevreden over.

geen

Pluspunten

Snelle levering, prima tuinset.

Een korte montagehandleiding was fijn geweest.

Pluspunten

Goede snelle communicatie

Nvt

Pluspunten

Veel keus, prettige sfeer en hulp in de winkel en keurige levering

Pluspunten

Snelle levering, goede service en heel veel keus!

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs-kwaliteit verhouding. Erg blij met mijn aankopen. De kussens passen perfect en zitten lekker. De opbergtassen zijn erg fijn en zorgen dat de kussens mooi blijven. Ik was ook erg blij met het onderhoudsadvies dat erbij zat.

Pluspunten

vlotte levering, mooi product

even de instructies aanpassen; er staat nl op de handleiding dat je alle onderdelen eerst in elkaar moet zetten en dan pas strak aandraaien. Dat geldt echter niet voor de bank, want dan kun je niet meer bij alle schroeven :-)

Pluspunten

Prima kwaliteit en goede levertijd, netjes afgeleverd en ook nog een draagtas voor de kussens, prima

geen

Pluspunten

Heel goed in informeren over artikel, onderhoud van artikel en over verzending..

Pluspunten

Goede collectie. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Betrouwbaar, komen afspraken na. Al meerdere bestellingen gedaan, steeds tevreden !

Geen, zo doorgaan.

Pluspunten

mooie showroom, vriendelijk personeel

geen

Pluspunten

Ruimekeuze. Snelle levering, stevig verpakt!

Pluspunten

Fijn geholpen in de winkel daarna thuis de maten geschekt en per mail besteld ging prima ook het vervoer was goed geregeld en volgens afspraak

Pluspunten

Mooie showroom en ruim op gezet. Heel erg klantvriendelijk. Maar zeker niet opdringerig.

Pluspunten

Super snelle Levering, en aardige verkoper.

Pluspunten

De service is heel goed en de kwaliteit is perfect ik ben heel blij mee

Ik vind zo alles goed

Pluspunten

Geweldige loungebank die we graag nog willen uitbreiden met tafel en stoelen! Snelle levering!

Pluspunten

snelle en correcte levering

iets meer hulp bij het bedenken van alternatieve tuinmeubel samenstelling

Pluspunten

Snelle levering.

Volgende keer graag twee bezorgers, dan hoeft de klant niet zelf met de meubels te sjouwen!

Pluspunten

Service en koffie was top. Artikel miste wat schroefjes, maar het omruilen was totaal geen probleem en de volgende dag al in huis. Keuze in winkel was gigantisch. En zelfs op koningsdag open

Pluspunten

Snel, simpel, correct en zeer vakkundig besteld en afgehandeld.

Pluspunten

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Comentarios sobre el Kiyoh