mooie grote parasol, iedereen heeft schaduw!

Mooie grote parasol in een gezellige kleur! Bevalt zo goed dat we er nog 1 bij gekocht hebben, i.v.m. meerdere zit plekken in de tuin. Super makkelijk in gebruik.

TOP-bedrijf met mooie producten en goede service!

De bestelde producten werden netjes op tijd bezorgd en gemonteerd. We zijn erg tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en de service.

Erg goed

Hele proces van bestellen, betalen en afleveren erg soepel verlopen!

Prima levering

Prima levering binnen aangegeven tijd. Mooie tafel

Super geregeld

Voor iedereen aan te bevelen

werkelijk schitterende tuin set. Tuintafel en 2 teaken stoelen. Een plaatje.

makkelijke en overzichtelijk aanbod van tuinmeubels. Besteld en binnen een week afgeleverd. Goede en heldere service. Geen enkele wanklank.

Het nieuwe tuinzet is het zonnetje in de tuin p

Perfecte kleur en een aanwinst voor de tuin.

Mooie producten, top service.

We waren er twee keer. Werden beide keren leuk aangesproken en wanneer we hulp nodig hadden kregen we die. Na het advies en plaatsen van een order hebben we gebruik gemaakt van het (gratis) drankje met krentenwegge terwijl onze dochter (1,5 jr) in de speelhoek aan het spelen was. Bij het verlaten van het pand kregen we nog een flesje water. Zulke dingen zijn minder belangrijk dan de producten maar maken van het bezoek wel een leuke ervaring.

Uitstekende service en producten

Zeer klantvriendelijke site, komen afspraken en beloften na, goede prijs kwaliteit verhouding.

Heel tevreden met mooie tuintafelset

We gingen kijken om wat op mooie ideeën te komen voor onze tuin. Toen kwamen we de ovale houten tuintafel tegen en we waren opslag verliefd. Direct op zoek gegaan naar een bijpassende stoel en mijn kinderen en man hadden al snel de bijpassende stoel gevonden. Daarna op zoek gegaan naar een verkoper en we werden goed geholpen met goede ideeën en hoe we de set moesten onderhouden. De aflevering verliep ook op tijd en binnen 2 weken zaten we heerlijk in de tuin aan de nieuwe tafel en we genieten volop van onze mooie aanwinst!

Razendsnel geleverd

Nog niet in elkaar gezet, maar m.b.v. instructievideo die direct na bestelling en levering werd gemails moet dat een fluitje van een cent zijn.

vriendelijke begeleiding en vlotte aflevering

vlot geholpen en goed geadviseerd

Fijn geholpen. Vriendelijk personeel Komen afspraken na

Snelle levering en de bestelde tuinset was erg goed ingepakt, zodat het niet kon beschadigen tijdens het transport. Zelfs zo goed ingepakt, dat het mij een uur koste om de hele set uit te pakken. Zeer tevreden met onze nieuwe tuinset.

Gewoon super tevreden en snel en duidelijk.

Vooral de vervoerder ook erg vriendelijk. Hij zette het niet bij de voordeur maar bracht het achterom tot in de aanbouw. Hij zei ook nog de klant is koning. Super zowel Kees Smit als vervoerder van Brink!!!!!!

mooie zaak en klant vriendelijk

Tijdens de hemelvaart op bezoek geweest in de zaak te Amersfoort. Een fantastische zaak waar veel medewerkers die makkelijk benaderbaar zijn. Er is genoeg keus voor iedereen. En de gratis koffie met krentenbrood was heerlijk. Ook het parkeren onder de winkel ging makkelijk en is gratis. We hebben dan ook direct een bestelling geplaatst in de winkel. De bestelling is keurig op tijd bezorgd. Compliment voor alle medewerkers van dit bedrijf.

Super service

Service is super. Komen afspraken altijd na. Ook via telefoon zeer behulpzaam.

Goede service, klantvriendelijk biedt goede begeleiding bij eventueel retouneren, wordt zelfs thuis weer opgehaald.

Producten van goede kwaliteit!

De bestelde artikelen worden snel geleverd en en zijn van goede kwaliteit!

Prima kwaliteit

Normaal ga je een bank uitproberen, maar nu op de gok via de webwinkel besteld. Is geen slechte keus gebleken. Is kwalitatief mooie bank. Nette bezorging. Prima keus.

Wat een TOP bedrijf met TOP medewerkers!

Hier voelt een klant zich echt welkom. De geweldige klantbeleving begint al in de parkeergarage. Hoe fijn is dat!! Brede keuze qua assortiment, geweldige medewerkers die je goed helpen. Kopje koffie erbij en een flesje water voor onderweg. Wat een TOP bedrijf.

Comentarios sobre el Kiyoh