Prettig ontvangst van en meer dan ruim voldoende adviseurs in de winkel die je helpen!

Ruim assortiment en veel tuinmeubelopstellingen om je ideeën om te zetten in een aanschaf voor jouw ideale situatie.

Bestellen. En dezelfde week in huis.

Als cadeau besteld. Snel geleverd. Kreeg ook nog een mail met een instructiefilmpjes. Super tevreden.

Mooie set, goede prijs/kwaliteit verhouding

We zijn niet in de showroom geweest, dus een set van een plaatje op internet kopen was wel een beetje een gok. De set is precies als op de foto. Mooie kwaliteit. Bezorging door Brinks ook top, zelf het bezorgmoment uitkiezen en de bezorger brengt het helemaal naar je achtertuin. 1 puntje van aandacht: de tafel heeft een blad van teakhout en ik zou graag wat onderhoudstips hebben zodat het tafelblad zo lang mogelijk mooi blijft. Zou mooi zijn als de onderhoudstips bij de set op internet beschreven zouden zijn, zodat ik niet zelf op Google hoef te zoeken.

Doen wat ze beloven .....en meer

Tuinkast besteld ,super geregeld en goede uitleg hoe hem in elkaar te zetten . Een kind kan de kast doen

Prima kwaliteit en heel snel geleverd

Heerlijke tuinstoelen gekocht , viel erg in de smaak bij de feestvierders hier

Snelle levering,en een goed product

Duidelijke website,snelle logistieke afhandeling.

Snelle levering,en een goed product

Duidelijke website,snelle logistieke afhandeling.

top advies en levering

Goede verkoopondersteuning in de winkel die erg groot is; kortom een simpele wegwijs naar hetgeen je zoekt is geweldig. En dat was het ook. Vervolgens een correcte en tijdige aflevering. goed werk.

Goed voorgelicht en snel geleverd

Een grote pluim

Geweldige service.

Op en top klant ervaring!

Kees Smit is een fantastische winkel. Een heerlijk breed assortiment voor iedere portemonnee. Fijn dat er zo veel personeel rond loopt, waardoor je snel geholpen wordt. Er wordt goed meegedacht en geluisterd naar je wensen. Je voelt je als klant speciaal als je persoonlijk wordt opgevangen op een andere verdieping als je net door een verkoper op een andere verdieping bent geholpen en doorverwezen. Helemaal top!!

Uitstekend geholpen

Wij wilden een tuin set met 4 stoelen met verschillende kleuren. Aangezien dit eigenlijk niet kon omdat het systeem dit niet kon verwerken deed men toch alle moeite om dit mogelijk te maken. In een woord geweldig.

Goed en snel

Uitstekende kwaliteit en snel geleverd

Mooie tuinmeubelen

Mooie overzichtelijke zaak. Na aankoop werd koffie met krentenwegge gepresenteerd.

Goede service en goede kwaliteit

Goede en plezierige service.

Top kwaliteit ! Goeie service

Uitstekend!

Ben zeer vriendelijk te woord gestaan en prima geadviseerd, ook de bezorging ging snel en goed!

Ook relaties met kleine beurs worden met enthousiasme geholpen.

Goed, onderbouwd advies, ook voor een kleine aankoop. Groot wordt je door klein te waarderen.

Tuinmeubels zijn geheel naar verwachting

We bezochten de grote showroom winkel in Amersfoort, werden daar erg prettig ontvangen en konden uit het ruime aanbod onze keuze maken. De bestelde tuinmeubels zijn geheel naar verwachting en werden, na een zeer korte levertijd, keurig op het aangegeven moment bezorgd. Inmiddels alles in elkaar gezet en onze veranda ziet er met de nieuwe meubels tiptop uit!

Gastvrij & behulpzaam

Gastvrij, behulpzaam, goed aanbod & snelle levertijd. Ondanks drukte in de winkel snel en vakkundig geholpen. Vriendelijke personeel dat mee denkt. Jammer dat er met de hoge prijzen geen/tot weinig korting gegeven kan worden. Dit hoeft niet altijd in geld maar kan bijvoorbeeld ook met een cadeautje (kussentjes, tuin accessoires, etc bijvoorbeeld) Kan onderstaande reviews van de producten nog niet geven, want nog niet ontvangen/ in gebruik.

Komen hun afspraken zo goed als na

Chauffeur aardig en beleefd ..min puntje is dat ze half uur van te voren zouden bellen en dat is niet gedaan

Gastvrij & behulpzaam

Super geholpen

In het eerste begin werden wij niet geholpen, we moesten zelf maar even rondkijken. Het was ook aan het einde van de zaterdagmiddag. Daarna een andere collega gevraagd en ze nam alle tijd voor ons. Daardoor wel naar huis met een loungeset en diningset van Apple Bee. Deze dame heeft het ruimschoots goedgemaakt wat de andere dame heeft laten liggen.

Goede service en bezorging

Goed geholpen, goede bezorging en goed op de hoogte gehouden.

Vanaf het bestellen tot de aflevering alles is goed gegaan je word op de hoogte gehouden en keurig geleverd hebben we zeker vaker anders ervaren dank je wel hiervoor

Comentarios sobre el Kiyoh