Behulpzame en aardige medewerkers op de klantenservice. Ik zou weer bij Kees Smit kopen een volgende keer.
Goede spullen en prettige bediening en hulp van het personeel!
Geheel volgens verwachting en tot in de tuin afgeleverd! Bedankt!
Kees Smit keurig gedaan alleen post nl heeft er een zooitje van gemaakt
Snelle levering, perfect
Hartelijk ontvangen in de winkel. Goed advies. Kopen ging gesmeerd. Afleveren niet: we kregen twee data door waarop de bestelling zou worden afgeleverd - informatie in de post.nl app klopte niet. En betalen via post.nl ging ineens ook niet meer door, dus omslachtig via een factuur zelf overmaken.
Wij zij heel goed geholpen in de winkel en zijn blij met advies wat hij ook gaf.
Naar aanleiding van mijn negatieve review is er door Kees Smit contact opgenomen. Helaas zonder het gewenste resultaat, maar de medewerker van Kees Smit gaf me echt het gevoel er alles aan gedaan te hebben. Echt keurig en zoals het hoort! Zo maak je het niet vaak mee.
Goedemorgen meneer, Hartelijk dank voor het prettige telefoongesprek. Helaas hebben wij de order niet op de gewenste datum en locatie kunnen leveren. Hiervoor onze excuses. Erg fijn dat wij elkaar telefonisch hebben kunnen spreken en hopen dat wij met de aangeboden attentie u enigszins tegemoet hebben kunnen komen. Mochten wij in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen dan vernemen wij dit graag! Heel veel plezier met uw ligbed toegewenst! Met zonnige groet, Mart - Kees Smit Tuinmeubelen
Revisión original
Jullie moeten echt op zoek naar een andere logistieke partner. Diverse keren gebeld om een afspraak proberen in te plannen, maar er was geen enkele flexibiliteit in de afleverdagen. Het gaat me echt te ver om speciaal 380km heen en weer naar mijn vakantiehuis te rijden met een tijdsblok van 10 uur. Nu wordt het thuis afgeleverd en moet ik met een aanhanger gaan rijden. Dus tevreden over Kees Smit en de artikelen, maar jullie logistieke partner is niet meer van deze tijd.
Veel keuze, prettige sfeer, goed geholpen.
Geweldige hulp bij keuze ligbed of relaxstoel, het is een lafuma relaxstoel ge worden, bevalt prima.
Zowel in de winkel als aan de telefoon zeer vriendelijk personeel, behulpzaam en kundig .
De vriendelijk chauffeur belde aan maar had z’n vrachtwagen al bij de achterhek geparkeerd zodat hij de 40kg parasol voet via de achtertuin kon leveren en precies op de juiste plek neerzetten. Perfect! De parasol voet was precies zoals beschreven, makkelijk in elkaar te zetten en werkt uitstekend.
Een top showroom met prachtige tuinmeubels in Amersfoort. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Het personeel is deskundig en uiterst service gericht.
Bij binnenkomst al een geweldig welkom door een kundige gastvrouw die gelijk op mijn verzoek een adviseur riep. Goed advies, mooi, breed assortiment van echte kwaliteit. Met de mooie koffie corner is het compleet.
Uitstekende service van winkel tot levering. Zeer netjes geholpen onder het genot van een bakje koffie. Bestelling via leverancier op tijd geleverd en zeer duidelijk met levertijd. Kees Smit een aanrader om even lekker te shoppen in ruime showroom.
Een mooie zaak met ruime keuze, en gratis koffie met koek. Voldoende mensen die je aan kunt spreken. Een uitstraling die warm overkomt als familiebedrijf, goed geregeld. Misschien een beetje te gladjes haha... De levering was een beetje onduidelijk door de hoeveelheid mailtjes. Ik kreeg een montage filmpje waardoor ik dacht dat ik mijn stoeltjes nog in elkaar moest zetten, wat gelukkig niet het geval was. En ik had er kussens bijgekocht, en ik kreeg een mailtje of ik nog met korting kussens voor mijn stoeltjes wilde kopen... Het uitpakken van de stoeltjes kostte wel de nodige tijd, ze waren enorm ingepakt en geplakt.. Maar ze zijn fantastisch!!! Tevreden klant M. Slager
Goede voorlichting in de winkel (Amersfoort). Goede ontvangst, eigenlijk alles positief. Volgens afspraak alles correct thuisbezorgd.
Vriendelijke verkopers,veel kennis van de producten die ze verkopen. Erg veel keus en zeer goed opgesteld in de winkel te Amersfoort
Snelle levering Goede service
Nu nog wachten op de zon!
We zijn zeer tevreden met onze aankoop! Leuk, vriendelijk en met kennis geholpen. Geen opdringerig gevoel gehad. Maar, even met wat psychologische aanpak hebben ze mij een goed duwtje gegeven. Dan ben je in mijn ogen een goede verkoper;) Kom zeker nog eens terug.
altijd een prettige verkoper gehad. soms iets te commercieel maar dat is begrijpelijk
In de winkel perfect geholpen en afleveren klopte perfect
Van behulpzame medewerkers in de zaak met ruim assortiment tuinmeubelen, het genot van een kopje koffie van Kees tot een flesje water bij vertrek en prima service op de afhaallocatie.
Levering ging goed en volgens afspraak, vriendelijke bezorger die de kast fijn voor me in de schuur zette. Prijs was ook concurrerend tov andere winkels.
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate