Fantastische service en aardige medewerkers

Super ervaring met een tuinset. Zeer behulpzaam

Snel en accuraat...

Prettig...

Uitstekend personeel

Het personeel is erg behulpzaam bij het oplossen van je vraag en komt met een voorstel hoe het opgelost kan worden. Dit resulteerde in een aankoop.

Geweldig geholpen door andries.

Geweldig geholpen door andries. Een echt mensenmens. Een warm bad na ervaringen met andere verkopers elders. Kees smit is de goedkoopste maar we hebben toch voor kees smit gekozen.

As good as it gets!

Love it

Bij binnenkomst op locatie reageerde wij naar elkaar, wat een mooie en goed gesorteerde winkel.

Prettige en overzichtelijke winkel. Door verkoop goede adviezen gegeven waarbij gewezen werd op de plussen en minnen van onze keuze. Gezien de voorraad in goed overleg de leveringen (2) kunnen bepaald. De winkel en medewerkers stralen een fijne sfeer uit.

Zeer goed bezorgd

Tevreden over het produkt, ook over de bezorging

Snel verstuurd en mooi verpakt

Blij verrast door de levering goede kwaliteit ik kan het iedereen aanbevelen.

TOP!!

Zeer prettig gewinkeld, advies gekregen èn koffie gedronken in Amersfoort. Uiteindelijk via de site besteld en inmiddels staat de mooie nieuwe set te stralen in de zon (met ons erbij)!

Mooi product en makkelijk te monteren.

Mooi product. Duidelijke werk tekening en ook een handige video gezien. Wat ik ook als fijn heb ervaren is dat we zelf een bezorgdatum konden kiezen. En dan ook nog op tijd wisten welke tijd we het konden verwachten. Echt allemaal top.

Goede en snelle levering

Makkelijk online bestellen en goede en snelle levering

Top service en voorlichting , enorm assortiment

Dit is nog eens een klantvriendelijke winkel. Vriendelijke, deskundige medewerkers die goed advies geven- wat een enorm assortiment. . Daarbij nog als een kers op de taart koffie met krentenwegge! Deze mensen weten hoe je je klanten bindt en vasthoust.

Tuintafel besteld van mooie kwaliteit. Het was keurig verpakt afgeleverd zonder beschadigingen. Er werd een instructie video gemaild voor het in elkaar zetten. Zeer goede service

Snelle correcte onbeschadigde levering ..

Leuke ontvangst in de showroom en grote keuze van tuinmeubilair

Ik heb alleen nog 'administratieve ervaring'......

Ik heb alleen nog maar 'administratieve ervaring' want het product moet nog geleverd worden..... so far, so good! De voorbereiding voor de levering is uitstekend!

Snelle en nette verkoop en service

Super blij!

Heel veel keuze en goede persoonlijke service in de winkel.

Fijne winkel

Zeer goed geadviseerd door de verkoper en snelle levering

Tuinmeubelen Kees Smit zijn stijlvol en kwalitatief sterk

Kees Smit is een fijne winkel om inspiratie op te doen vanwege een groot aanbod van verschillende stijlen en tuinmeubelen. Het aanbod kussens is ook enorm om een totale set te kunnen vinden. Tuinmeubels zijn stijlvol en kwalitatief sterk. En het gratis kopje koffie of glas limonade met iets lekkers is echt bijzonder in deze tijd

Als je belt wordt je goed ter wordt gesteld

De stoelen die ik heb gekocht zitten heerlijk

Altijd prettig bij Kees Smit☺

Mooie producten voor een goede prijs.

Produkt volgens afspraak netjes geleverd en voldoet aan onze vetwachting.

Nadat Post.nl de parasolvoet kwam bezorgen zonder tijdstip af te spreken, was ik niet thuis. Ik moest het kolos ophalen ergens in mijn woonplaats en dat zonder wagen. Snel werd er nieuwe afspraak voor me gemaakt door Kees Smit voor een nieuwe levering dus eind goed, al goed.

Zeer mooie aanlevering

De verpakking was perfect het meubel is zeer goede kwaliteit

Comentarios sobre el Kiyoh