Mooi en vriendelijk bedrijf!

Mooie showroom, de medewerkers zijn heel vriendelijk en deskundig, en geven alle ruimte. Heel ruim aanbod. Het enige wat ik miste is ook wat aanbod specifiek voor balkons, goede en mooie inklapbare metalen tafeltjes bijvoorbeeld om aan te eten.

Uitstekende service en super klantvriendelijk!

Voetenbank had een kromme poot. Zonder aarzelen heeft Kees Smit gelijk een omruil geregeld. Dit vind ik echt service van de bovenste plank

Prima geholpen.

Fijne winkel met veel keuze. Personeel is totaal niet opdringerig maar helpt je graag als je dat wenst. Goed persoonlijk advies gekregen. We gaan er zeker vaker naar toe!

Gastvrij en prachtige collectie voor ieder wat wils

De keuze is reuze en vriendelijk personeel dat goed meedacht. De gratis koffie met heerlijke krentenwegge is ook service en toen we aan het eind van de dag alles gekocht hadden vroeg men bij de balie nog of we geen dorst hadden na zo’n lange dag en kregen we nog een flesje water mee. Een week later werd alles keurig bezorgd, mooie loungeset, loungestoel, eettafel met stoelen , , 2 dekchairs, leuke gaslamp en ben ik meer dan tevreden met mijn aankopen! Ik kan Kees Smit aan iedereen aanraden.

Een plezier om in deze winkel te zijn.

De manier van benaderen en behandelen van de klant is van een "ouderwets" prima kwaliteit. Hier is de klant nog echt koning.

Super verkopers en klachten service

Prima product maar ging niet direct allemaal foutloos

Uiteindelijk de producten gekregen en ontvangen zoals besteld en we zijn ook zeker tevreden met de producten en de kwaliteit, maar het ging zeker niet foutloos en zonder extra contactmomenten.

Bijzonder prettige zaak met ontzettend ruime sortering. Klantgericht en klantvriendelijk.

Zie boven

Xxx

Wij werden zeer goed geholpen. En kregen ook een kopje koffie met iets lekkers erbij.

Zeer snelle service

Zeer duidelijke webshop en erg snel geleverd.

Alles is zoals afgesproken.

De containerbox is op de afgesproken tijd geleverd. Ik heb het product meteen in elkaar gezet. Perfect.

Zeer prettige ontvangst en hulp

We zijn zeer vriendelijk ontvangen. De collega was zeer behulpzaam en ondersteund door zijn technische kennis hebben wij de juiste keuze kunnen maken.

Zeer attent en accuraat

Na bestellen van een tete a tete bankje gelijk een orderbevestiging. En een montage uitleg en advies voor onderhoud. Alles heel correct.

Vriendelijk en deskundig.

De man die ons uitleg gaf, deed dat met zijn vakkennis en zijn bereidheid om duidelijk over te komen. Dat maakt het verschil.

Winkelervaring was heel prettig. Lekker ruim opgezet. Vriendelijk personeel, lekker bakkie koffie met een soort krentenbrood. Bestelling online gedaan, zeer makkelijk en gebruiksvriendelijk. Bezorging meer dan prima. Baal dat er niet een fooitje aan geld in huis was. Pin nl alles

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen

Ik ben in één woord tevreden

Mooi op tijd bezorgd Keurig verpakt Goederen in perfecte staat ontvangen

Geweldige klantenservice , nette prijs en super geregeld

Je denkt; groot pand aan de snelweg… dat wordt duur. Maar niets is minder waar! Communicatie rondom levering: Top! Nazorg klantenservice: Top! Zelden zo’n prettig mens gesproken op een klantenservice. Dikke duim !

heel goed

vriendelijk en efficient behandeld. Zeer tevreden

Meer dan perfectie!

Goddelijke buitenzintuiglijke ervaring.

Zeer goed geholpen

De auto kun je probleemloos gratis parkeren. Vriendelijk en deskundig personeel. Uitgebreid assortiment. Gastvrij met koffie. Onze aanschaf werd voor ons in de auto gezet. Eenmaal onderweg kwam de instructievideo per mail. En dat was reuze handig bij het in elkaar zetten van onze stevige opbergbox.

Prima zaak, voor elk wat wil

Prima zaak, vriendelijke bediening, gevarieerde collectie met voor ieder wat wils. Zeer tevreden!!!

Hartelijke, deskundig.

Eerste keer bij Kees Smit. Je voelt je onmiddellijk welkom en bovendien werden we zeer deskundig geholpen.

Professioneel bedrijf met een super service!

Wij zijn al zon twintig jaar trouwe klant van Kees Smit . Alle tuinmeubelen en parasols hebben we daar gekocht. We zijn erg enthousiast over het aanbod en de fantastische service ! Als er iets is met meubels of kussens dan wordt het perfect opgelost ! Ook familie en vrienden zijn intussen klant geworden en zijn ook heel tevreden. In de winkel zelf wordt je heel prettig en professioneel geholpen door het personeel!

Product prima, levering prima !!

Stoel besteld en keurig op tijd geleverd ! Ik ga er nog 5 van bestellen.

Comentarios sobre el Kiyoh